27 - 28/10 - härlig kväll

Igår var jag med Kyrkan hela kvällen. Men på dagen åkte jag hem tidigt, träffade Filip en stund. Åkte sen hem till mig och duschade samt packade till de som jag skulle ha med mig till Eurobowl. När jag packat så åkte jag ner till stan, handla lite och tog en fika med Schäfer, Robot, M2 och Linus tror jag den lille hette. Dem följde mig sen till EuroBowl.

På bowlingen gick det så där. Första serien gick bra, men sen så blev jag trött i armen och den andra serien var ingen höjdare. Åkte sedan tillbaka till kyrkan efter en timmes spelade. Där vi åt hamburgare och sedan började filmkvällen.

Första filmen blev en film om andra världskriget tror jag, har för mig att den hetter Pojken med den randiga pjamasen, efter den filmen så blev det en liten mässa som jag, Martin och Veronica hjälpte till med. När mässan var slut så fortsatte kvällen med en massa film. Det blev bland annat Fun Dick and Jane, Rosa Pantern och Bröderna Grimm. Har även för mig att det blev en fjärde också.

Hade en sjukt underbar kväll iallafall, sov ca två timmar sammanlagt och den sista filmen slutade sju på morgonen då det bara var en timme kvar tills vi skulle gå upp och börja städa.

Tack för en helt underbar kväll allesammans, en otrolig trygghet och gemenskap.







BILDER

Bilder från idag då vi gjorde en pumpalyckta. Dock kom bilderna senare än väntat pga att mitt internet inte har fungerat som det ska. Men hoppas det funkar tills detta är klart. Hoppas ni tycker om de få bilder ni får se. Det kommer nog flera en annan dag.

 

 

Klicka för att få större bilder.
Alla bilder är tagna av mig och får inte kopieras utan mitt tillstånd






TACK - seg men härlig kväll

När jag var på väg hem från affären så börjar cykeln att strula. Stannar till flera gånger, och när jag väl fått den att funka och börjar åka vidare så här jag en moppe bakom mig. När den kom närmare blev jag glad. För det var Robert Fritz som kom åkande där. Vi fortsatte hem mot mig.

När jag kom hem och lämnat alla matvaror och så, så sätter sig jag och Robban och pratar. Härligt. Senare gick vi upp till loftet och pratade mer för att undvika syrran så mycket som möjligt. Vid sjutiden så åkte Robban hem ochjag åt lite mat, satte mig framför datorn och tv.

Internet segar, vilket gör att resten segar. Inte speciellt kul. Men men, nu sitter jag och pratar med älskling samtidigt som jag tittar på CSI. Hoppas alla haft en bra kväll än så länge.







HALLOWEEN - den är snart här

Snart är Halloweenen här och mormor börjar redan få till stämningen. Har ganska precis blivit klara med pumpalycktan. Det blev väldigt mycket pumpakött av allt skrapande och så, och vi som hade tänkt att göra en paj. Det blir nog flera pajer. Så snart ska jag in till Krokek och handla, och senare kanske det blir att träffa Robban.

Bilder kommer senare idag efter att allt är klart. Hoppas ni har haft en bra dag.
Tack Robot, Hampus, Filip och Schäfer för igår kväll. Det var härligt at få prata med er.







DEJTAR KUDDEN - god natt

Sitter och kollar klart Wallander, och när den är slut blir det nog att sova lite. Imorgon ska jag ta det lugnt, kanske vara ute och fota lite. Se ifall syrran vill bli fotad ute. Snart är det tisdag och då är det bowling och filmkväll med övernattning med kyrkan. Det sk abli trevligt.

Hoppas alla har haft en härlig helg och att ni kommer ha ett bra lov. God natt mina läsare.






Modellfotografering

    
  

Modell; Syster
Fotograf; Jag

Tog lite bilder på syrran idag. Är ganska nöjd faktiskt. Någon mer som vill fota?






ANG INLÄGGET DEN 16/10

Jag vet att det är en i klassen som läste inlägget den 16/10, då jag bad folk växa upp. Och det känns som att jag behöver be om ursäkt. Ifall ni tog det som att det just var er två som jag menade det till så ber jag om ursäkt. För det var inte till er två. Utan det var till andra, samt det var bara min åsikt som jag tyckte då. Oh nu när jag försöker fatta vad jag har gjort er två så fattar jag bara ännu mindre.

Och tyvärr finns det inget mer jag kan göra än att säga att det inte var till er två som jag skrev det inlägg. Jag skrev mest bara av mig, om hur jag kände och tänkte just då. Om ni vill tro på det här eller inte får ni göra som ni vill. Jag har iallafall berättat hur jag känner just nu.






BÄTTRINGSVÄGEN - äntligen

Nu börjar äntligen min förkyldning försvinna. Idag så är jag trött, men samtidigt pigg. Kroppen är pigg men huvudet trött. Har en rethosta och nyser ibland. Annars är allt bra med mig. Så nu väntar ett beslut framför mig. Åka till landet eller vara hemma? Det är många som vill ses imorgon. Bland annat en som bor ute vid landet och en som bor inne i stan. Men det återstår och se hur det blir.

Snart ska jag in i duschen och tvätta ur alla porer. Och sen smörja in skuldror och bröstet så att det blir lättare att andas, och igår hjälpte det mot hostan också. Vem vet, det kanske funkar idag med. Vad ska ni göra idag då?





TACK - du fick mig att tänka till

Tänk dig att behöva gå själv varje dag och inte ha några vänner. Att bli mobbad och retad för att man har glasögon eller inte har de rätta kläderna eller bara för att man ser lite konstig ut. Det är fel att mobba någon, att utstötta någon, man borde tänka "Hur skulle jag känna mig, om jag var den mobbade?"


Jag har under nästan hela min skoltid behövt vara själv, blivit den som varit utstött och mobbad. Många säger att man ska säga ifrån. Ibörjan gjorde jag det inte, precis som jag skrev innan. Varje gång någon kränker mig med ord så brister min tunna blom stjälk lite till. Det var först nu, på andra året på gymnasiet då jag verkligen sa ifrån när jag såg ett par tjejer i klassen mobba en annan. Jag sa ifrån av en anledning, och det va skuld.

Men vad fick jag för det? Jo, det blev jag som blev den utstötte och den mobbade istället. Ni fick mig att tänka, att må dåligt, att få min halft brustna stjälk brista ännu mera. Och idag, då jag läste en väldigt nära vänns blogg så insåg jag mer vad jag skulle göra. Tack för att DU bryr dig.

Jag skulle våga säga ifrån, jag flyr inte genom att byta klass, jag byter för att jag vill hålla på med något annat. Jag ska vara stark och visa vem jag egentligen är!





SEG KVÄLL - godis och cola

Denna kväll har varit bland de segaste under hela helgen. Har suttit och ätit godis och druckit en massa cola i över fyra timmar nu. Suttit vid datorn och inte gjort ett skit. Kollat på TV, men det fanns inte speciellt mycket att se på. Nu är klockan strax efter tio, och det har äntligen börjat program på TVn som man kan kolla på.

Så kvällen kommer antagligen fortsätta med godis och cola, men denna gång även CSI Maimi samt Nurse Jackie. Kollade lite på Robins förut också, fick ett gott skratt där. Men ändå, denna kväll är tråkig och seg.
Hur har eran kväll varit?





Vi är som en blomma

På insidan är jag som en blommans tunna stjälk,
på utsidan tvingas jag vara stark som en oxe,
Jag står emot slag, men ord kan jag inte försvara mig mot.
Varje gång någon kränker mig med ord, brister min stjälk lite grand.
Snart går den helt itu, och blomman kommer då
att falla ljudlöst till makren.


Kanske är alla våra liv så, mitt är så. Men hur är ditt? Kan du stå emot alla slag du får, men när någon kränker dig med ord så kan du inte försvara dig. Vi är duktiga på att visa en person som vi inte är, vi kanske slås tillbaka med ord. Fast sanningen är att vi brister varje gång någon kränker oss.






Ska man starta någon slags tävling?





Saknar dig min vän

Vart tog din hand vägen? Den som jag alltid höll?
Vart tog orden vägen? Dom som tröstade när jag föll?
Vart tog ditt skratt vägen? Du osm alltid log!
Minns du vår vänskap? Och hur bra den var innan den dog?
Vart tog kärleken vägen? Minnena och sångerna?
Vart tog det fina vägen, dom stunderna och gångerna?
Ja, vart tog dom stunderna vägen?
Dom som man ej längre känner igen?
Vart försvann du? Jag saknar dig min vän
.





DAGENS LÅT - you are not alone

Efter att jag sett insalget på Idol förra veckan då det var Michael Jacksson tema så hörde jag låtar som jag inte hört tidigare. Många av dem var bra. Och den här låten är en som jag fastnade för. Brukar egentligen ha svårt för Michael, men denna är helt underbar. Den är även till min älskling, du är inte ensam Filip <3 INGEN människa är ensam!




Så kom ihåg nu, ingen människa på jorden är ensam, och denna låt får mig att tänka på det.






MITT NYA SCHEMA - om jag har tur

Ungefär så här kommer mitt nya schema se ut ifall jag lyckas byta. Det finns ett stort och ett lite problem. Det största problemet är på torsdagar, då KuHi börjar tio minuter innan min Foto. Så där ska jag och lärare komma överrens om en smidig lösning.

Det mindre problemet är på tisdagar, då min Est.Ver. slutar tjugo minuter efter att min svenska B har börjat. Där ska jag och lärare också komma överrens om en smidig lösning. Annars ser schemat bra ut. Lämna gärna eran åsikt om schemat i en kommentar.



Vill ni ha en bild på mitt schema då jag gick i NS2a också?





GENOM FÖRKYLD + FEBER - på lov

Nu när det är höstlov så planerar man en massa roliga saker. Det är första gången jag vågar göra det. Men vad händer? Jo, jag blir sjuk som vanligt. Jag kan inte minnas ett enda lov där jag har varit 100% frisk. Utan minst två till tre dagar har jag varit sjuk. Samma sak detta lov.

Kände mig lite snorig igår morse, men eftersom jag precis hade varit ute så tänkte jag inte mer på det. Till lunch gick det över, så jag trodde inte att det var något mer. Åkte hem efter skolan där det blev värre igen. Kände mig tillräckligt frisk för att åka ner till Filip, men där blev det mycket värre. När jag sedan kom hem kunde jag knappt andas för att jag var så täppt i näsan.

Letade efter nässpray vilket mamma inte visste vart det var. Först vid ett ungefär ringer mamma och säger att det står i deras sovrum. Tar nässprayet och en tabellet. Efter ungefär tjugo minuter så mådde jag bättre. Kunde andas och därför kunde jag sova. Men när jag vaknar idag så hade jag lyckats fått feber under natten. Vilket jag inte tycker om. Hoppas jag slipper att vara sjuk hela lovet.





BESVIKELSE - nicklas åkte ut

Åkte ner till Filip och mös en hel del. Dock blev min förkyldning värre, så mådde/mår inte så bra längre. Kollade på Idol och när jag kom hem så kollade jag klart på vem som skulle lämna Idol 2009. Och till min förvånad och besvikelse blev det Nicklas som fick lämna Idol.

Fattar inte hur Eddie och Rabhi kunde stanna kvar, för idag var de verkligen dåliga. Men detta är min åsikt och jag märkte idag att många inte har samma som mig. Ahja, får se hur det slutar nästa fredag.






ÄNDRADE PLANER - hemma kväll med mys

Hopp, det blev inte att träffa Hampus idag. Utan det blir en hemma kväll. Alternativt åka ner till Filip. Har fixat min garderob idag. Känner mig duktig som gjorde det fast att ögon och näsa rann. Och det gick hur bra som helst hos SYV idag. Schemat passar och jag kommer kunna byta linje. Känns bra, så nu väntar jag bara ett samtal från SYV där hon berättar ifall rektorerna godkänner det.

Nu ska jag sätta på mig någon mysig tröja och klä mig varmt. Det är kallt nu.





ÖVRIGT - om det går

Slutade kemin för ett tag sen, gick och kollade de nya schemat ifall jag skulle få byta klass. Klassen jag kommer börja i då är ES2b, och där det inte finns några lektioner kommer jag att läsa kurser som jag missat. Och förhoppningsvis kommer detta att funka. Jag håller iallafall tummarna.



Ett ganska soft schema enligt mig.





FREDAG - sista dagen innan lovet

Jaha, då var det fredag igen. Sista dagen innan lovet och jag försover mig. Men som vanligt kommer jag i tid till skolan. Känner mig lite smått duktig. Vid fem över åtta så börjar min kemi, sen har jag en rast på 30 minuter och sen så har jag ett möte med min SYV. Förhoppningsvis så får jag det svar jag vill.

Efter skolan idag ska jag nog träffa ett par kompisar, kommer nog bli bra tror jag, men innan jag åker iväg ikväll ska jag försöka få tillbaka mitt internet. Tror dock inte att jag kommer klara det. Men vad skadar det att testa?

Hoppas ni alla får en bra dag. Kommer nog skriva senare hur det gick hos min SYV.


 

 


HOPPAS HOPPAS - det är på rätt väg

Har funderat ett bra tag nu, visst det är bara en dag, men har kommit fram till mycket. Det blir att byta klass ifall det verkligen går. Imorgon är det möte med min SYV, och hon ska förhoppningsvis leda mig på rätt väg, att hjälpa mig att kunna gå ES i stället för NS. För just nu känner jag mig mer som en ES elev än en NS elev. Och med de argumenten kommer jag se till att jag får byta till en annan klass. För jag orkar inte mer.

Tack till alla era åsikter, dem har hjälpt mig. Tyvärr har jag inget internet hemma, så det kommer inte bli så mycket bloggande. Kommer blogga i skolan och hemma hos min pojkvän. Men dock är det ett lov nu, så jag hoppas att jag får tillfälle att blogga någon gång. Annars blir det nya inlägg efter lovet. Lover att ni får minst 1 inlägg imorgon också.

Ha en bra helg och lov ifall vi inte hörs.


 

 


FUNDERING - NS eller ES

Orkar inte att gå kvar i klassen, allt är skit. Det blir inte heller bättre av att prata med rekotor och kurator. Tjejerna i klassen kommer ändå inte bli bättre. Det spelar ingen roll längre. Vill inte gå NS längre, utan vill gå där jag ville gå från början, men jag var dum nog och tog en linje där jag skulle få ett bra jobb, och inte ta en linje som jag får göra det jag vill.

Vad tycker ni? Fortsätta den linje jag valt eller byta och riskera att gå om hela gymnasiset?


 

 


BAD MORGNING - spy- och svimmfärdig

God morgon. Denna morgon började inte så som jag hade velat. Hade önskat att få en morgon då det var lätt att komma upp, men jag hade fel. Denna morgon började med att man inte kom upp ur sängen, sen vid frukosten kunde jag inte känna lukten av ny rostat bröd innan jag blev spyfärdig. Började kallsvettas och bli yr, så svimmfärdig blev jag också.

Tvingade i mig mina nyrostade mackor och ett glas kall mjölk. Kändes lite bättre med svimmfärdigheten. Men spyfärdigheten blev värre. Lyckades komma upp på benen och fixa mig, la mig i sängen och sov en liten stund. Kände mig redan bättre, ringde mamma och fråga ifall hon kunde hämta mig, vilket hon kunde. Så nu sitter jag i skolan och väntar på att jag förhoppningsvis har Fysik idag.

Hur har DIN morgon varit?


 


ÄNNU EN TISDAG - avklarad och klar

Ännu en tisdag avklarad, precis som det står i rubriken. Verkligen hatar alla dessa tisdagar, speciellt denna. Jag skrev i mitt tidigare inlägg att jag skulle ha Fysik, men det visade sig att jag inte hade någon. Så det betydde att min första lektion skulle vara EFTER lunch, vilket är 13.05. Jätte kul, eller inte.

Ahja, fick tillfälle att prata med Freddie, samt ta en liten fika. Och mellan dessa tider då jag inte hade något att göra så satt jag och pluggade till mitt Biologi prov som gick bättre än väntat. Svenskan och matten på eftermiddagen var seg, väldigt seg.

Åkte sen hem och duscha samt att äta en god middag. Efter middagen avslutade jag kvällen hemma hos Filip. Och nu blir det att sova, blir en lång men rolig dag imorgon. God Natt mina kära läsare. Glöm inte att kommentera en massa.

Vad ska ni göra imorgon?





NY DAG - nya tag

Ännu en ny dag, och det är nog den värsta dagen på hela veckan. Verkligen hatar tisdagar, eftersom det är den längsta dagen i skolan. från 08.00 till 16.45. Jag verkligen hatar det. Plus att jag har ett Biologi prov idag. Men men, kommer minst få Godkänt, så jag är tillräckligt glad.

Senare idag blir det att åka till Filip ochj hjälpa honom med Matte B, eftersom han har prov på torsdag och jag har lovat honom att hjälpa. Så då ska jag göra det. Annars blir det att ta det lugnt. Snart börjar Fysiken. Ha det bra alla mina läsare.


 

 


GODNATT - jobbig dag

Idag har det varit en bra men jobbig dag. Morgon var som jag sagt tidigare, bättre än jag trodde. Matten gick bra, jag var tydligen den som fattade matten bäst och snabbast. Vilket känndes bra. Bilden var också helt okej, fast att jag var inte var på tecknings humör.

Efter skolan gick jag ner till biblioteket och pluggade biologi, sen åkte jag upp och mötte Robban, och sedan hem igen. När jag kom hem hade jag fått en extrem huvudvärk, så jag la mig och vila. Kunde inte äta någon middag heller, men men. La mig i sängen och sov ett par timmar. Och nu sitter jag här och pratar med Filip och Hampus.

Nej, nu ska jag se på CSI och sova sen. God Natt och jag hoppas ni får en bra sömn.





GAMLA TIDER - vi alla faller

Även ifall vi tror att allt gammalt är borta så kommer det dagar då vi faller oss tillbaka och tänker på hur det var förr. Och även jag gör det. Satt förut idag och pratade med mitt ex, vi började prata minnen. När han sen hade börjat sin svenska lektion så kom tankarna tillbaka. Hur vad det då? Vad var bättre? - och vad var sämre? Alla dessa frågor, alla har ett svar.

Svaret finns, frågan är bara att när svaren kommer, när du får svaret. Ibland kanske vi saknar den gamla tiden, men samtidigt så kanske vi inte alls längtar tillbaka utan bara vill vara i nuet. Och nu kommer min fråga - har du någonsin hamnat i denna situation och fått ett svar du ville ha? Hur kändes det?

Lycka till!


 

 


MÖTEN - första klart

Idag hade jag möte med min rektor, det gick bättre än förväntat och det var även mycket lättare. Bestämde att jag skulle fixa en tid hos min kurator också, dock är hon inte här idag, men får gå dit senare och se. Annars blir det att mejla henne.

Gick sen till sjuksyster, kan ha fått en liten liten spricka i hälen - fråga mig inte hur jag fick den, för det är okänt. Lindade foten så att jag skulle få mer stöd, har tid hos läkare senare. Idag ska jag bara plugga biologi tills imorgon. Men nu ska jag plugga lite och sen gå och äta. Min mage börjar bli tom.

Ha en bra dag alla läsare :)


 


HÖSTEN - äntligen här

Nu är hösten här, och visst är det fint med alla löv på träden som har alla nyanser med färger. Då rött, brunt, grönt, gullt, orange möter varandra i en spännande explotion. Jag vet inte ifall just du tycker dom mig, men jag blir verkligen glad av att få se alla färger. Även ifall det är jätte kallt ute så blir, iallafall jag, varm inombords för att jag ser alla härliga och spännande kombinationer.

Var ute och fotade förut idag, tyvärr har jag inte fört över bilderna från kamera till datorn. Men jag lovar att ni kommer att få dem senare idag. Och temat är ju då självklart HÖSTEN, med alla spännande kombinationer med färger på träden.






GOD MORGON - hemfärd och foto

Idag är det söndag och det är dags för hemfärd. Helgen har varit bra här faktsikt. Dock har jag saknat Filip, men hoppas att han ich jag kan träffas snart. Solen skiner, så jag tror att det blir att gå ut och fota lite nu. Har precis ätit frukost och sånt.

Skriver senare igen. Ha en bra morgon.





GOD NATT - dröm sött

Nu blir det att klä av sig, borsta tänderna och gå och sova. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, mest suttit vid datorn och bara tråkat. Har sett på ungefär fyra olika filmer, och sappat mellan en massa olika kanaler. Imorgon är det söndag, och då blir det att åka hem till kära Norrköping igen. Hoppas att det är lite varmare så att man kanske kan fota lite, vilket det inte blev så mycket idag.

Nästa vecka ser ut att mest plugga och sen är det lov. Och snart är det Halloween, undrar ifall det blir någon fest eller inte i år. Förra året blev det inget, men vi får se hur det bli detta år. Nej, nu säger vi god natt och sover skönt till imorgon då jag bloggar mer. God Natt mina läsare.





SOME TRUE LOVE - filip ramstedt

En äkta kärlek är svår att hitta, men ifall man hittar den är det svårt att själv kunna lämna den. Men hur svårt är det att förlora den? Det tror jag är mycket lättare än att själv kunna lämna den. Jag har många gånger trott att jag har hittat den, men varje gång har jag förlorat den.

Men för mer än sju månader sen så hittade jag en äkta kärlek ännu en gång, och denna kärlek är starkare än någonsin. Fast att vi bråkar och tjaffsar mycket, så älskar jag dig så otroligt mycket. Det går verkligen inte att förklara för dig hur mycket jag älskar dig. För det gör jag verkligen.

Min kärlek till dig är så stark, större än något annat på denna jord. Och ingen, INGEN kommer kunna älska dig så pass mycket som jag älskar dig. Så, jag ber dig ännu en gång, snälla, lämna mig aldrig ensam. Du är mitt liv!


Vet att du kommer döda mig för bilden, men du är så otroligt söt här <3 Älskar dig <3





ALLÄMNT - frågestund och bilder

Eftersom det inte var speciellt många frågor så förlänger jag frågestunden fram till 08.00 imorgonbitti. Och då hoppas jag ju verkligen att det kommit in flera frågor än de som jag fått nu.


En av de bilder jag tagit i helgen.




LITE NYTA - och inte bara sitta här

Nu ska jag laga lite mat och sy lite åt mormor. Skriver senare igen.
Glöm inte frågestunden.





FRÅGESTUND

Klockan 16.00 idag börjar det en ny frågestund.
Här kan du fråga vad du vill, och jag ska svara så ärligt jag bara kan på era frågor.
Ingen fråga är för konstig, larvig, utan alla frågor är lika mycket värda.
Frågestunden avslutas 21.00 ikväll, och svaren kommer ni få så fort som möjligt efter att den avslutas.
Lycka till!





GOD MORGON - kall och ruggig dag

Idag är det lördag, och vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Tyvärr är det väldigt kallt ute, men jag tror att jag kommer gå ut och fota ändå. Men det får vi se. Nu ska jag fika med mormor och syrran. Sen får man se vad som händer idag.





I WAS MAD FOR LOVING YOU

Precis som min rubrik säger "I was mad for loving you", jag älskar dig. Och jag tycker att det är otroligt synd att vi har börjat glida ifrån varandra, och jag hoppas att vi snart hittar till varandra igen. För jag verkligen älskar dig, och det har jag gjort i över sju månader nu.

Och jag vet inte vad jag ska skriva, för att kunna beskriva hur mycket jag älskar dig. Och fast att vi har bråkat väldigt mycket denna vecka så älskar jag dig. Låt oss hitta tillbaka till varandra och låt oss älska varnadra livet ut <3


Du är skälet till att jag lever <3





IT'S ENOUGH - orkar inte med er

Ska man inte kunna berätta något för någon längre innan det sprinds vidare eller? Att ni ska driva och mobbas? Trodde faktiskt att ni hade vuxit upp efter högstadiet. Ni går på gymnasiet och bode veta bättre.. men hade tydligen fel om er.

Att en liten sak som jag, just jag blev utsatt för ska bli så stor. Ni bode inte ens fått reda på det, och att komma och säga att det inte är mig ni mobbar är fegt. Visst, det kanske inte är direkt menat till mig, utan till den som gjorde det mot mig. Och samtidigt som ni gör detta så märker jag att ni bara tror att ni känner mig, men att ni i själva verket inte gör det!

Väx upp, för jag vet en sak, och den är att ni inte är tillräckligt mogna för att gå i gymnasiet. Ni kanske borde ha gått ett extra år på högstadiet eller något. VÄX UPP!!





STOR LÄTTNAD - skönt

Det blev Nicklas och Camilla som satt lösa, och jag var orolig. För Nicklas var en av mina favoriter och jag fattar inte riktigt varför Nicklas satt löst. Han var ju sjunkt bra, eller jag tycker iallafall det. Vad tycker du? Det skulle jag gärna vilja veta. Men som tur va, blev det en lättnad i mitt hjärta att det var Camilla och inte Nicklas som åkte.

Och om jag ska vara ärlig har jag aldrig gillat henne. Men nu nog om mig, vad tycker ni? Var det rätt person som åkte ut? - eller skulle det vara någon annan än Camilla?






SVÅRT - vem blir det

Sitter just nu och funderar på vem det blir som får lämna Idol denna vecka. Jag har sex favoriter, vilket betyder att det var fyra som jag inte tyckte om. Och jag vågar inte chansa på vem det blir som får åka hem. Och jag hoppas verkligen inte att det blir en av de sex som jag tycker om.

Och det får jag reda på efter att Jordan har sjungit klart sin låt.





TV KVÄLL - idol och csi miami

Sitter just nu framför tv och kolla både på Idol och CSI Miami. Under reklamerna sappar jag mellan kanalerna, men eftersom mormor och syrran gillar idol väldigt mycket så blir det mest det. Vilket jag tycker är lite dåligt. Iallfall, den bästa personen hittills i Idol har varit Calle och Reza.

Tycker även att det var lite orda ord mot Tove som precis sjöng. Men visst, det var en svår låt, men ibland tjatar de om att man ska välja lite svårare och utmanande låtar än de enkla och säkra låtarna. Ahja, juryn är lite konstig i mellanåt. Nu ska jag fortsätta kolla på tv igen och prata med älskling.






HEMMA KVÄLL - på landet

Idag så åkte jag till landet efter skolan. Kändes ganska bra för en gång skull efter allt i skolan idag. Blev att prata med rekotorn, och hon ville att jag skulle gå till kurator. Så gick dit och försökte få tag i henne, men hon var på semester. Ahja, fick en ny tid till rektorn sen, och det är på måndag. Så får ingen sovmorgon då.

Ahja, när jag kom till min mormor hade hon tänt en brasa och gjorde det jätte mysigt. Senare så lagade vi lite mat, och kollade lite på High School Musical 2, men mormor byta kanal. Så det blev Navy CIS istället, och dock blir det Idol nu. Men men, tror att jag kommer få ha det väldigt skönt och bra här denna helg.

Skriver senare igen.






STARKARE - för jag går nu

Ibland kanske du kan få mig att vara på botten hur länge som helst. Men jag har tänkt på en sak, att ju längre du håller mig på botten, desto starkare blir jag. Så varför låter du mig inte bara gå och vara den jag är? Du vet ju själv vilken smärta och ångest jag får. Och ifall du vet detta, varför fortsätter du då?

Var dag är du i min närhet, du kanske tror att jag inte märker dig eller ser dig. Men tro mig, det gör jag. Och varje gång jag ser dig så fylls min kropp med en rädlsa och frustation så jag vill bara gå fram och slå till dig. Men jag lyckas som tur va alltid lugna mig och låta dig gå en annan väg, låtsas att du inte är där.

Jag är starakre än dig, så låt mig gå nu, för jag går nu!






HERE WE GO AGAIN

När man tror att allt har löst sig och att man har klarat av det mesta så kommer det ännu ett problem. Och jag har kommit fram till att jag aldrig har haft en dag då ALLT har varit hundra procent bra. För ungefär en timme sen så började min dator att dampa igen.

Internet explorer vägrade att svara och när jag sen försöker att avsluta det och stänga ner det går det inte! Så tillslut blev det att jag stängde av datorn fel, men innan den skulle stängas av skulle den uppgradera en massa saker och sen startas om innan den stängdes av. Och när jag sen skulle starta den så var den nästan lika knäpp, fast denna gång så uppgradera den saker två gånger istället.

Ahja, lyckades få igång den sen iallafall, men då började internet krångla. Gud vad jag hatar datorer i emellanåt. Men men, nu ska jag ta en check genom data och se ifall något försvunnit. Skriver senare igen hoppas jag.





GODMORGON - yrke/intresse poträtt

Har precis slutat min fotografiska bild, denna gång skulle jag och Emilia fota personer (poträtt) där man ser vilket yrke eller intresse personen i frågan har. Men eftersom klockan bara var strax efter åtta när vi börja så fanns det inte så många ute vilket gjorde att det var svårt. En annan anledning till att vi inte fick så många bilder var att det var pinsamt att gå fram till en okänd människa och fråga ifall man får fota den.

Ahja, vi fick ett par bilder på en jätte härlig och rolig person på Hemköp som gärna ställde upp efter att jag och Emilia samlat tillräckligt mod för att fråga. Dock kanske det inte var så jätte bra ljus, men jag hoppas att bilderna blir bra ändå, annars blir det att samla nytt mod och fota nya människor.

Nej, snart börjar min Fysik, så det är bäst att börja gå upp mot salen och vakna till ordenkligt. Ska försöka att skriva under lunchen idag också. Ha en bra dag allesammans.



 


GODNATT - tv och kudden

Nej, nu är det nog dags för mig att gå och sova lite. Igår blev det lite sent på grund av att jag pluggade. Men samtidigt som jag vill sova så vill jag inte det. För sängen är så förbaskat kall så man fryser ju till is direkt då man lägger sig under täcket.

Ahja, det får bli sängen ändå, sätta på tven och kolla ifall det finns något bra att kolla på tills man somnar. God natt allesammans så skriver jag imorgon igen, och imorgon är det äntligen dags för fotografiskbild igen.





SEG DAG - men tror den kommer bli bra

Sitter ännu på en hålltimme. Har hålltimme hela tiden känns det som. Men men, vad ska man göra åt det när man har valt en linje som min? Man får helt enkelt acceptera det antar jag och försöka plugga så att man ligger förre eller något. Efter hålltimmen har jag två lektioner till, och oftast är det dem som brukar vara segast.

Blir nog att gå ner till caféterian och ta en macka och en kopp te. Ifall jag lite små mynt kvar. Saknar min älskling och vill bara sluta nu så att jag kan träffa honom. Vill krama om honom och kännas hans väre mot min kalla och fysna kropp.





FOR YOU BABY - i love you

Oavsett hur många ord och rader detta blir så kommer jag inte kunna beskriva hur mycket jag älskar dig. Och jag vill verkligen att du ska veta att jag älskar dig utav hela mitt hjärta och att jag aldrig vill förlora dig. Du är min livskraft som får mig att orka andas, att orka att kämpa för att häng amed i skolan och i livet.

Visst, jag har levt utan dig tidigare, och det var när vi inte var tillsammans, men jag har aldrig kännt mig så levande som jag gör när jag är med dig. Det är då och bara då som jag kan kännaatt jag lever, att just den stunden känna det med din närhet är det bästa som jag vet och vill inte förlora de chanser att få känna det med dig.

Varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund tänker jag på dig. Hur underbar, fantastisk och allt som du bara är. Och just nu bryr jag mig inte ifall det är töntigt att skriva sånt här, för jag vill bara att du Filip Ramstedt ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta och att jag aldrig vill bråka så som vi gjorde i måndags igen. Det var fruktansvärt.

Älskar dig, och tack för dessa 7 månader som vi idag firar, och jag hoppas att det blir flera.


Hoppas du får en bra dag <33





MATTE C - om det bara var lättare

Har precis haft mitt första matte c prov. Det gick inte speciellt bra, och som vanligt så ångrar jag mig att jag inte pluggade mer. Ahja, Vissa uppgifter var ganska lätta, men tror att jag hade fel uträkning. Men jag hoppas på det bästa att det kommer bli bra.

Just nu har jag håll till lunch, funderar att gå ut och fota. Det enda negativa är att det är så förbaskat kallt. Så vi får se hur det blir. Efter skolan ska jag hem till älskling, för idag firar vi 7 månader tillsammans. Älskar dig Filip.





HEMMA - plugga och sova

Har varit hemma i snart en halvtimme. Känns skönt. Har en massa jag dock egentligen borde göra. Som tillexempel måla klart mina naglar som jag inte kunde göra på tåget för jag fick stå upp. Och sen borde jag plugga en massa, orkar inte, vill inte. Ahja, hoppas att gudarna är med mig imorgon.

På idékommitén så hade vi det roligare än vad jag trodde att vi skulle ha. Det blev många nya idéer på hur vi skulle kunna förbättra Svenska Kyrkans Unga, det blev även en massa skratt - vilket vi gillar. Fick även reda på att vi kommer ha en idékommité träff en gång varje termin, och jag ska försöka vara med på alla.

Nej, nu blir det att kolla Facebook och sen börja plugga till Matte C provet som jag har imorgonbitti. Kan 2/3 och jag hoppas att jag kommer kunna lära mig den sista delen idag innan jag somnar. Och ifall jag är duktig så blir det Hell's Kitchen senare också. Ha en bra kväll, och sov så gott.





TISDAG - slapp med stressig dag

Idag började jag med Fysik halv tio, men kom till skolan mycket tidigare än det. Läste igenom lite så att jag visste vad vi skulle göra. Under fysiken kollade vi på film och repiterade inför provet vi ska ha vecka 45. Efter fysiken sprang jag ner till skåpet, hämtade mina saker och sprang sen till matten. Men, jag har egentligen matte vid kvart i fyra idag, men eftersom jag är ledig då så fick jag ha den tidigare.

Efter matten åkte jag hem, åt lite och började måla naglarna. Nu är ena handen klar, och medans jag väntar på att det ska torka ordenkligt sitter jag här vid bloggen. Hoppas ni alla har haft en bra förmiddag. Just det, det kommer tyvärr inte bli så många inlägg idag, detta beor på att jag ska till Linköping och vara med på en idékomete för SKU.






VÄNNER - trodde inte att ni fanns kvar

Idag märkte jag att de vänner som jag trodde hade försvunnit fortfarande fanns kvar. Ni såg mig må dåligt, och ni kom fram från skuggorna och försökte få mig att må bättre. Och bara genom att märka att ni fortfarande fanns där, gjorde att jag måde lite lite bättre. Visst, jag kan inte skratta och le så mycket, men tårarna från mina röda ögon började sakta bli färre.

Jag älskar er, det gör jag. Och ju mer jag tänker på att jag trott att ni inte fanns, så känns det som att det är ni som har funnits i skuggan av min själ och hjälpt mig. Fast att jag inte märkt det på det sätt som jag märkte det idag. Ni är mina änglar och jag älskar er. Men dig Filip, dig älskar jag mest av allt. Det gör jag verkligen <3





KÄRLEK - en dyrbar lek

Visst är kärlek underbart när den är som finast? Men tyvärr kommer det mot gångar i alla förhållanden, och ibland fler än andra. Och oavsett hur stora motgångarna är så kommer man klara dem ifall man kämpar tillsammans och verkligen älskar varandra. Men vad händer då det kommer en motgång då ingen av er kan svara på frågan?

Man gör val i livet, jag har gjort val idag genom att svara "jag vet inte" på en fråga som sen en person misstolkade. Och nu kan jag inte förklara vad jag inte visste, för alla ska hela tiden kasta en massa negativitet emot mig. Även fast jag vet att du älskar mig så känns det tyvärr att du inte gör det vissa stunder.

Jag vill verkligen ha dig bredvid mig dag som natt, men ifall vi ska bråka så mycket som vi gör kanske vi borde börja prata. Jag älskar dig, det gör jag. Ett liv utan dig vill jag inte leva, och jag kommer be varje dag att det förblir vi, för du är mitt liv. Förlåt för allt.





BLOGGDESIGN - ny header, och hoppas på mer

Lekte lite i PS och försökte få en ny header, men det blev inget bra. Den ni ser över är bara så länge, hoppas att en som jag känner kan fixa en bättre till mig. Vill verkligen ha något nytt på bloggen. Vill ha något som jag inte haft, men det är svårt att komma på. Så ifall just du där ute har en liten ide på hur min blogg skulle kunna se roligare ut så kommentera gärna.

Ahja, hoppas att jag får till bloggdesigen snart.






BILD - säger mer än vad ord gör



Ibland säger en bild mer än vad ord någonsin kommer kunna berskriva hur man känner.
Men idag vet jag inte alls hur jag känner, mina känslor för allt går i en bergodalbanna och jag vet inte vad jag ska göra.
Och jag hoppas att mina känslor snart kommer till rätta, för att kunna vara den person som jag verkligen är, så man slipper att vara någon som man absolut inte är.





DAGENS LÅT - what can I say

Dagens låt blir What can I say med Dead by april. Motiveringen till låten är att jag just nu känner mig så som refrängen är. Och den passar även väldigt bra idag, eftersom det inte riktigt är en sån toppen dag som man skulle vilja ha.


P.S Lite screamo i låten, så ifall du inte tycker om det - lyssna inte.




HELGEN - tacos, skratt och mys

Lyckades inte få ett tillfälle att blogga under helgen förän nu. I fredags så hade jag, Filip och Anna en liten tacoskväll. Maten blev väldigt god, och under måltiden så blev det väldigt mycket skratt må jag berätta. Vet inte vad det var i maten, men skratta det gjorde vi iallafall. Efter att vi suttit och ätit samt skrattat i nästan en timme började vi plocka undan.

När det var klart så gick jag och Filip och mös lite i sängen framför tven. Men efter ett tag fick jag ett sockersug och var tvungen att köpa godis, köpte nästan en kg, som jag och älskling delade på. När godiset var köpt och drickan var framme så la vi oss i sängen och myste ännu mer under täcket fram för filmen Fast and Furios.


På lördagen sen så sov vi länge, vaknade vid tio och log kvar i sängen. Somnade om ett antal gånger, satte på tv för att försöka hålla sig vaken. Vid tre så åt vi lunch, som filips mamma Eva hade lagat. Otroligt gott, men ville inte äta för mycket eftersom jag inte vet ifall det är laktos eller ägg som jag inte kan äta. Ringde sen Sebbe och bad honom komma ner.

När Filip pratade med Sebbe frågade Anna ifall någon ville ha popcorn, men eftersom Filip inte tycker om det så blev det bara jag och Anna som åt det. Smörpopcorn och saft framför Mulan 2. Härligt härligt vil jag säga. Först strax innan fem kom Sebbe ner, och han och Filip började spela Guitar Hero World Tour. Under tiden satt jag och titta och Anna satt framför datorn.

Vid sex tiden åkte jag hem för att duscha och byta kläder, åkte sedan tillbaka ner till Filip och var där. Fotade och kollade olika video på youtube. När klockan blev typ halv elva eller något sånt så gick Sebbe hem, Anna var trött och var på sitt rum ett tag. Jag och Filip la oss i sängen och myste framför 2 Fast 2 Furios. Somnade ganska direkt efter filmen.

Idag så tog vi det lugnt, lagade lunch själva och myste en massa. Annars har jag inte gjort så mycket. Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag!






ONÖDIG DAG - en lektion sen håll

Idag är det fredag, skönt. Men varje fredag är en onödig fredag. Anledningen är att jag bara har en lektion, sen så har jag håll i över 3 timmar. Det är inte jätte skoj kan man ju säga. Visst är det skönt med håll, men jag har inget att göra. Och ifall man åker hem är det bara tråkigt att åka tillbaka till skolan sen igen.

Så antagligen kommer det bli biblioteket eller så blir det en datasal i skolan. Man får se hur det blir. Hoppas bara att jag kommer på något att göra. Efter skolan ska jag vara med älskling. Ska tillochmed sova hos honom, så det blir tyvärr inte så mycket inlägg idag, men ska försöka hitta ett tillfälle att berätta lite vad han och jag gjort innan vi går och lägger oss.

Nej, antar att jag måste börja gå till min lektion nu. Ska läsa igenom det vi gjorde igår med formel och så. Då kommer det förhoppningsvis bli mycket lättare än om man inte har läst igeonom det. Ha en bra morgon så skriver jag senare.


 


FOR YOU - älskar dig <3

Du är en unik männsika som jag vill dela hela mitt liv med. och alla förhållanden har dåliga tider, precis som vårat har nu. men som jag brukar säga "tillsammans är vi starka, tillsammans klarar vi allt" och jag tror på oss och jag tänker kämpa för oss, både i svett, blod och tårar. Det finns ingen som jag kommer kämpa så mycket för, som jag gör för att det ska funka mellan oss. Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra.

Du har en plats i mitt hjärta, en plats fylld med både glädje å smärta den delen kan du aldrig ta ifrån mig, inte ens om någon annan skulle få dig. Nej, dig kommer jag aldrig att glömma. I mitt hjärta ska jag dig gömma. I ett hörn kommer du alltid att finnas. För du är en människa jag vill minnas. Tro det eller ej, jag kommer alltid att älska DIG

Ditt leende gör mig mig knäsvag, jag druknar i dina ögon. Du är luften jag andas, och vattnet jag dricker, maten jag äter. Du gör mig glad och lycklig med dina kramar och kyssar.


Älskar dig, det gör jag verkligen <3



DAGENS LÅT - the heart of life

Det var väldigt länge sen jag hade dagens låt. Men det beror ju också på att jag inte bloggat på ett tag. Fast det ska bli andra visor på det nu. Kommer börja blogga så mycket kan tror jag. Iallafall, dagens låt heter The Heart of Life och sjungs av John Mayer. Låten upptäckte jag hos en kompis, fastna för den direkt och sen dess har jag älskat låten.



Ha en bra fortsatt eftermiddag.
Det kommer komma något mer inlägg idag hoppas jag.







FRAMKALLNING - inte jätte nöjd

Idag framkallade jag bilderna på poträtterna som jag tog förra veckan. Bilderna blev inte så jätte bra, så är ju inte speciellt nöjd med dem. Men hoppas att de blir bättre sen när jag ska kopiera bilderna från filmen till fotopapper. Men hoppas att åtminstonde ett par bilder blir bra.

Snart så ska jag ha fysik, och vi ska typ börja med kraftmoment eller något sånt. Hoppas att det är förståenligt så man fattar något, men man kan ju inte garantera något förän man har testat det och gått igenom det. Nej, nu måste jag rusa upp mot fysiken som är två trappor upp.





GODMORGON - fotografiskbild på scheamt

God morgon allesammans. Klockan har knappt blivit tjugo i åtta då jag redan har kommit till skolan. Om ca tjugo minuter börjar min kurs som jag sett fram emot hela denna vecka. Men dock kommer jag bara hinna med en sak, och det är att framkalla de bilder jag tog förra gången - porträtt.

Eftersom De Geer Gymnasiet har bestämt att alla fotoelever ska hålla på med både analog och digital lika länge kommer jag få hålla på med analog kamera (det vill säga framkalla) ungefär två veckor till. Sen har förhoppningsvis de nya digitalkamrorna kommit till skolan så att vi elever kan få använda dem.

Ahja, nu måste jag snart röra på mig för att hinna komma till lektionen. Måste byta hus och skit. Men men, hoppas nu får en bra dag. Skriver senare idag hur bilderna blev, dock kan jag inte visa er. Men det kommer ni få göra någon gång.






RESULTATET - bild och text




Bevara vår natur.

Har du tänkt på hur vackra våra träd är på hösten? Hur skönt det är att bara gå en promenad genom parken eller varför inte genom skogen? Men har du även tänkt på hur det kommer se ut om ungefär 20 år? Kommer vi ha kvar ankorna vid strömmen? Kommer träden vara så otroligt vackra med all dess färg? Jag tror att vi inte kommer att ha allt det som vi har nu. Var dag försuras våra sjöar, var dag så försvinner fler och fler ankor, träd och skogar. Vet du varför? Det är för att vi människor inte tänker på att det är vi som förstör naturen genom att exempel ta bilen till affären som är 200 meter bort. Eller att vi bara kastar det skräp vi har i handen där vi står. Fast om vi bara tillsätter lite mer ork, att istället för att ta bilen, gå. Istället för att kasta skräpet där vi står, lägg det i fickan tills du kommer till en papperskorg. Att bevara naturen är mycket enklare än alla tror. Ut och gå istället för att ta bilen till exempel. Det är dem små förändringarna som gör skillnad, inte dem stora.





FOTOREPORTAGET - klar och inskickat till tävlingen

För två veckor sen bad min biologi lärare samt min fotolärare att jag ska vara med i en fototävling som pågår fram till den 9:e oktober. Först tvekade jag när min biologi lärare tipsade mig, men sen när min fotolärare sa att jag borde vara med i den så kom jag fram till att jag skulle ge det ett försök. Redan samma dag var jag ute och börja leta efter bra ställen att fota på.

Efter ett tag hade jag fått några bra som jag satte mig ner för att redigera. Gick väl så där. Det stora problemet var att jag inte visste hur jag ville ha struktueren på reportaget. Men lämnade det åt sidan och fortsatte att rediger. Det tog mig 1 vecka innan jag hade hittat alla bilder som jag behövde. Man skulle ha mellan 5 - 10 bilder, och mitt blev på ca 6 bilder. Så är nöjd med det.

När bilderna var klara återstod bara en sak kvar, texten. Man skulle kompletera sina bilder med en text på 2500 tecken (blankslag inräknat). Det var nog det dumaste med denna tävling, ett bildreportage ska inte handla om att skriva en massa text, utan bilderna i sig ska berätta det fotografen vill säga. Ahja, det blev att sätta sig ner och skriva lite. Tillslut fick jag en bra text på ca 800 tecken (blankslag inräknat). Hoppas det blev bra.

Bilden och texten kommer i ett annat inlägg. Annars blir det så mycket för er att läsa.





FOTOGRAFISKBILD - favoriten två gånger varje vecka

Varje morgon då jag vaknar och vet att jag ska till skolan så finns det bara en sak i huvudet. Och det är nedräkningen till torsdags morgonar och fredags eftermiddagar. Detta är för att jag då har mitt favoritämne, vilket jag fått välja helt själv. Nämnligen Fotografiskbild, det är en kurs då du bara fotar och framkallar dina bilder.

På grund av att jag tycker om att fota så tar jag bra bilder snabbt och blir klar med en uppgift snabbt. Vilket har lett till att jag ligger ganska mycket förre. Men vad gör det? Enligt mig, inget. Men men, just nu håller vi på med det roligaste, dock det jobbigaste. Vi/jag ska fotografera poträtt. Vilket betyder att en av uppgifterna inom poträtt är att fota folk utomhus, vilket i sin tur säger att jag ska fråga folk om att få fota dem. Jobbigt värre!

Ahja, det är bara två dagar kvar, och då ska jag framkalla de bilder jag fotade på Jhonny, Emilia och Maja i fredags i studion. Sen när jag gjort det så ska jag ut och fota.






SJU VECKOR - bara två veckor kvar

Nu har det gått sju veckor av skolan, och det är nu som man känner att man inte längre går i ettan. Utan att man faktiskt går i tvåan. Det enda vi typ gör är att skriva och lyssna på föreläsningar. Den tid då man exempel har lång rast eller hålltimme blir det att jobba med uppgifter som man inte hann med under lektionerna. Prov kommer på varandra och man vet inte hur man ska planera för att kunna hinna med allt.

Det tyngsta ämnet jag har just nu är nog fortfarande Fysiken. Varför? Jo, det är för att jag inte riktigt har kunnat vänja mig vid att både koncenterera sig på vad läraren säger, samt att kunna anteckna ner allt. Anledningen till att jag måste koncenterera mig på vad han säger är att han inte kan 100% svenska och kan inte uttala visa ord. Men det lär man sig efter en stund att urskilja.

Läraren är bra, och jag tror att jag kommer få ett ganska bra betyg utav honom. Om inte så kan man alltid hoppas och drömma, eller hur? Men annars går skolan bra, förutom att man har blivit lite skoltrött efter sju veckor, men det positiva är att det bara är två veckor kvar till lov. Innan lovet ska vi ha gjort två prov, och dem är inte små må jag lova er. Det är bara att plugga!






AKTIV I KYRKAN - miniorer

Nu har både kyrkan och skolan dragit igång igen. För snart tre veckor sen så tänkte jag att det var dags att ta tagi att vara ledare igen. Pratade med konfirmandansvarige i Borgs församling, men där var vi redan allt för många ledare. Men så säger han till slut; "det behövs fler personer hos minorerna. Det är varje onsdag från halv fem. Du kan ju alltid testa det." Och samma vecka gick jag till miniorerna, och jag blev helt förälskad nästan må jag säga.

Miniorerna som är mellan 6 - 9 år var så himla söta och snälla att jag ville stanna, det var även lite lättare än alla konfirmander, som är äldre och tror sig vara något. Men dessa små kribater är så lekfulla och fulla av skratt att man nästan längtar tillbaka till åldern själv. Iallafall.. förra veckan hade vi tårttävling, vilket gick ut på att man skulle göra den finaste tårtan.

Dem var så söta när vissa fick lite grädde i ansiktet. Men oandra sidan är alla småbarn lika söta varje dag. Även de dagar då dem har snoriga näsor och skriker är dem söta.



14/9 SEX MÅNADER - älskar dig

För snart en månad sen så firade jag och min pojkvän sex månader. Dock var det en måndag, så vi kunde inte träffas så mycket. Men det vi gjorde var att gå ut och äta och fika, senare så tog vi det bara lugnt hemma hos älskling. Och jag kan fortfarande inte föreställa mig att vi nästa vecka firar sju månader tillsammans.

Du är sjukt underbar filip, och jag älskar dig mer än vad världens ord kan beskriva. Utan dig kommer jag inte klara av att leva. Och även ifall det skulle ta slut så vill jag inte mista dig som vän, utan jag vill att vi ska vara vänner intill döden. För jag kan verkligen inte leva utan dig i mitt liv. Om jag inte får ha dig som min, vill jag ha dig som vän. Vilket jag hoppas att vi kan vara ifall de skulle ta slut - vilket jag inte hoppas.

Fast våra motgångar så älskar jag dig, och vi har klarat av allt så här långt, så varför skulle vi inte klara av det som skall komma? Du är min kärleksskatt och jag vill inte förlora dig. Tack för att jag får vara din Filip Ramstedt <3


Du är mitt liv <3






FORTHELOVE - bilddagboken för mina bilder.

Eftersom jag hade en massa folk som jag blockade och så på min gamla bilddagbok ( VildKattenxX ), så ville jag börja om helt där jag inte skulle lägga upp så himla många bilder, och där jag bara lägger upp från Nikon D3000. Så bestämde jag mig för att göra en ny bilddagbok, ni får mer än gärna kommentera och bevaka den.

Den gamla bilddagboken finns kvar; VildKattenxX
Den nya som jag just nu är aktiv på; FortheLove


SPRUTTRÄNING - snart klar!

Från den 18:e augusti har jag varit på en regelbunden sprutträning för att försöka övervinna min rädsla för sprutor. Eftersom jag nu har kommit upp i den ålder då jag snart måste ta tagi mitt liv och ta de sprutor jag inte tagit. Först var jag emot detta, men anledningen till att jag gick dit var att jag själv började tänka på vad som skulle kunna hända om jag inte övervann rädslan.

En del sprutor som jag inte tagit är tyvärr nödvändiga, men jag har i samband med träningen pratat med min skolsyster om när jag kan ta vissa sputor och inte. Efter att jag gjort det kom jag fram till att det är minst en spruta som jag måste ta snarast. Och det är den för livmoderhals canser. Detta på grund av att ifall jag blir gravid och samtidigt får infektioner i livmodern så riskersar jag att förlora barnet.

Iallafall, andra sprutor som jag inte tagit är trippel, och den behövde jag inte ta förän jag ville ha barn. Men jag tänkte att det är ju lika bra att ta den med samma sväng då jag tar de andra jag inte tagit. Sprutträningen har iallafall gett framsteg, för nu kan jag ta en vanlig bedövningsspruta. Men kommer jag kunna ta de andra? Nu är det bara ett steg kvar, och sen är jag klar.






UPPEHÅLL - nu är det förhoppningsvis slut på uppehållet.

Har tagit ännu ett uppehåll. Och jag vet verkligen inte varför det blir uppehåll hela tiden. Men känner nu att det är dags att ta tag i detta igen. Så därför kommer jag nu varna er för att det kommer en massa inlägg om det som hänt då jag inte har bloggat. Kommer skriva datum när sakerna hände och så vidare.

En del som kommer berättas är;
- Sprutträningen
- Förhållandet med Filip
- Skolan

Och förstås det mest de tre övre punkterna det mesta kommer att handla om. Men det kommer även komma ett inlägg där jag bara lägger in bilder på det jag tagit med min nya Nikon D3000. Hoppas att alla kommer att börja läsa bloggen igen.







RSS 2.0