Valborg med Snyggingen

Sen uppdatering idag. Beror på att jag är med snyggingen Filip. Och känner att jag inte vill sitta och blogga om allt som hänt. Så det kommer imorgon kväll istället. Har iallafall haft en underbart bra och trevlig Valborg med Filip, Anna, Patrik, Niklas och Tommy (Filips pappa). Tack för denna kväll och tack Filip för att du gjorde min dag lite bättre efter att jag failade på matte provet. Ahja, nu ska jag strax mysa ner mig i sängen bredvid min heta pojkvän. Hoppas ni haft en bra Valborg allesammans.



Musikal - Ludwig.

Iskolan idag så gick vi och kollade på Ludwig. Musikalen var en klassisk rockmusikal och var hur bra som helst. Och eftersom jag har kvar pappret om hur musikalen kom till och vad den handlar om, tänkte jag skriva ner det till er :)

"En vacker vårkväll ringde Henrik Bergion till mig.
- Du, jag har just varit ute och vattnat och då kom jag på att Beethoven är rock'n roll! Kan vi inte skriva en musikal om honom?

Jag läste om Beethoven och insåg att hans liv var en spännande berättelse. Det var fyllt med- och motgångar och massor av dramtik. Ett perfekt underlag för en musikal! Vi bestämde oss för att skappa en parallell historia som utspelade sig i nutid med musiken arrangerad i mordern tappning.

Ludwid van Beethoven levde för över 2000 år sedan. Vad finns det för inspiration att hämta från ett liv i en annan tid? Jo, här kommer några exempel: Beethovens föräldrar hette Johann och Maria. I vår musikal heter de John B och Mary och är gamla 70-talsrockare.

Mozart och Haydn var viktiga i Beethovens liv. Det var tänkt att Mozart skulle undervisa honom men Mozart gick bort och istället fick Haydn ta över lärarrollen. Beethoven var aldrig nöjd med Haydns undervisningsmetoder. I vår tappning heter de Moose och Hayes och föreställer nutida kändisar. Jag har fabulerat fritt kring deras gestalter. När jag beskrev Hayes för Henrik utbrast han:
- Men Haydn var ju en snäll gammal farbror som gärna hjälpte alla. Hayes är ingen snäll gammal farbror! Det måste ju bli teater!

Beethoven sägs vara den första av de stora tonsättarena som verkade som fri konstnär. Tidigare hade kompositörerna varit beroende av hovets beställningar. Hovet representerades av "De Ouppnåeliga" - DO - som var företaget som har allt makt över musikindustrin.

Beethoven hade stora problem med sina kärleksaffärer. Trots att han förälskade sig flera gånger lyckades han aldrig skapa ett varaktigt förhållande. Verklighetens Beethoven hade alltid ett starkt stöd av sin bror, och efter broderns död sin brorson.

Beethoven drevs av en passionerad tro på rätten för alla att leva i frihet och att inte bli utnyttjade av de mäktiga. Han vurmade för Napoleon, men när han lät kröna sig till kejsare blev Beethoven oerhört besviken.

Beethoven drabbades av en hörselskada som ledde till total dövhet. Trots depressionner och självmordstankar fortsatte Beethiven att komponera. När han skrev nionde symfonin kunde han bara höra den inne i sitt eget huvud.

Musikalen Ludwig handlar om att det lönar sig att kämpa - trots allt!
Johan Wahlqvist"

Jag verkligen älskade denna musikal :)



Dagens Låt; objects in the rear view...

Dagens Låt är en låt som är underbart fin och den betyder grymt mycket för mig. Det som är det roliga med denna artist är att han egentligen brukar sjunga en helt annan låtgener. Men det är alltid kul att höra andra gener av samma artist. Låten heter objects in the rear view mirror may appear closer than they are.




Sluta hakka på mig!

Asså, minst tre gånger varje vecka får jag höra att jag äter för lite. Men det gör jag fan inte. Man ska inte äta mer än vad man klarar av. Och jag äter fan så att jag klarar mig en hel dag. Och ifall jag blir hungrig så tar jag något att äta. Är det så jävla svårt att fatta att jag äter så mycket som min kropp klarar av?

Jag är trött på att höra "Lina, du måste äta mer!", "Du äter för lite, är du säker på att du är mätt?" osv. Vem fan vill höra det? Jag tror inte att ni skulle uppskatta att jag sa det till er. Då skulle ni säkert slänga ur er något i stil med "Du har inget att säga till om hur mycket jag äter.". Nehe, men varför ska ni lägga er i vad jag äter? Jag ska fan bli17 år, och inom ett år är jag 18 och då har ni inget att säga till om. Visa att ni är mogna att behandla era barn precis i den ålder de är!


Visst jag kanske har gått ner sjukt mycket i vikt. Men tror ni inte att jag försöker gå upp i vikt genom att träna eller? Inte fan ska jag gå upp i vikt geonom att äta mer. Jag trivs i min kropp och låt mig få sköta den. Den är inte eran. Så varför ens lägga er i?

Jag gör fan allt för att gå upp i vikt igen. Men våran sjuksyster på skolan har fan sagt att jag ligger bra till i förhållande till min längd. Men ifall ni tror att bara för att jag får problem med andning och hjärta för att jag gått ner i vikt har ni så himla fel! Ni vet ju att jag har problem och varför jag har det. Så varför ens säga en så dum jävla sak? Sköt erat istället för att hakka på att jag inte äter! Jag äter så att jag klarar mig!



Dagens Låt; Everytime we touch

Dagens Låt får bli Cascadas Everytime We Touch, för den stämmer in så pass bra på hur jag känner just nu. Och för mig är det speciellt en person som jag tänker på, som jag dock inte kommer att nämna här. Enjoy the song :)




Underbar dag.

Idag gick dagen fort. Och det var både bra och dåligt. Anledningen till att det var bra var för att skoln gick fort. Det kändes att man bara gick några få timmar. Sen efter skolan gick jag som jag i förra inlägget avslöjade ner till Filip. Var hos honom fram till klockan blev halv åtta, då jag var tvungen att åka hem. Usch, under de timmar jag var med Filip gick tiden ännu snabbare. Det kändes som 10 minuter fast att det var flera timmar.

Ahja, tyvärr blir det inget utförligt inlägg, på grund av att jag har läxor som jag ska lägga mig i sängen med ett tag. Sen ska jag sova. Snart är det fredag och då är jag ledig :) Otroligt skönt må jag säga er.
Puss och godnatt :)



Hos Filip älskling

Sitter hos älskling, har precis fått jätte goda tunna pannkakor, och dem är tunna kan jag lova. Vilket jag tycker bara gör dem godare. Ahja, gick ner till Filip efter skolan, då vi ganska direkt började mysa. Älskar att mya med Filip. Ni anar inte hur mysig och gosig han är. Iallafall, myste ett tag tills jag kom på att jag var väldigt hungrig så vi gick till McDonald's där jag skulle handla, men mitt kort funkade inte.

Gick tillbaka hem till Filip då vi fortsatte att mysa. Om ca en och en halv timme måste jag åka hem, har tyvärr mycket att plugga. Men antar att det blir att skriva lite blogg som vanligt. Nej, nu ska jag knuffa Filip i sängen igen och mysa lite till. Puss på er, Förresten, JAG ÄLSKAR DIG FILIP RAMSTEDT <3


Puss på dig med <3



Samhällskunskaps tenta full på gång.

Sitter i skolan och har Samhällskunskap, och alla i klassen sitter med en hemtenta som vi fått. Eller de flesta iallafall. Snart så ska jag har Kemi sen blir det Matte B som gäller. Efter Matten ska jag nog äta lunch med Freddie och idag är det god mat. Ahja, ska skriva lite till och sen springa till Kemin.



Dagens Låt; Come Clarity

Dagens låt får bli en In Flames låt. Och denna låt är hur underbart fin som helst + att den är väldigt lugn. Eller ja, ifall man tänker sig In Flames så tänker man nog lite mer skrik musik. Men denna låt är en av de lugna de har gjort och den är som sagt grymt fin :)

En del från texten:

I want you to lead me
Take me somewhere
Don't want to live in a
dream one more day




Härlig eftermiddag!

Efter skolan stack jag ner till Söder Tull och mötte Joni. Snackade med honom tills det var hans tur på banken. Han hade tydligen suttit och väntat i över 1½ timme. Stackaren alltså. Ahja, sen när det väl blev hans tur så fixade han det han skulle göra, sen så gick vi till Ljura skolan där vi väntade på att Marcus skulle sluta. När han väl slutat så gick vi mot stan igen. Joni och Marcus gick in på Kondomeriet Intima xD

Och jag blev tvungen att gå in där för att få ut dem. Annars hade dem väl fastnat eller något. När jag kom upp till Söder Tull igen så lämnade jag Joni och Marcus och gick istället hem till Filip. Fast hemma hos honom fanns bara hans syster, snackade med henne ett tag och sen ringde Filip och bad mig komma ut istället. Var med Filip och muppen Patrik på stan ett tag. Där jag träffade på massa folk som jag kände. Haha.. hade det as kul, plus att jag var på klag-humör. Så jag gick och klagade på allt typ xD

Tack för denna otroligt roliga eftermiddag :D



The day in school.

Idag var det som sagt skola igen. Och det är nog bland de första gångerna som jag verkligen inte orkade med skolan. Iallafall, min redovisning om Loch Ness-odjuret gick bra. Fast glömde ju berätta saker, ahja. Min lärare tyckte det var ett bra framförande, och det är ju bra. Fick även sluta tidigare från Svenskan, vilket betyder att jag fick 1 timme och 45 minuters lunch. Åt lunchen med Sanna, Jenny och Sara. Sen sprang jag ner till stan och kollade på vitaminer, men hittade inte dem jag skulle ha.

Eftersom jag inte hittade mina vitaminer så blev det att gå upp till skolan igen, gick långsamt upp eftersom det var strålande sol. Satte mig sen på gräset och solade en kortis. As skönt må jag säga. Men tyvärr insåg jag att jag inte alls kunde sitta där, utan var tvungen att gå upp till min Kemi. På Kemin så fick jag sitta utanför eftersom de skulle gå igenom de prov som jag inte gjort. Så då blev jag utskickad så att jag inte skulle få det lättare än andra sen när jag ska göra det.

Efter Kemin kom äntligen den sista lektion, fast dock en lektion som jag hatar. Nämnligen Engelska. Usch och fy vad jag hatar Engelska, om inte minst läaren. Har alltid stört mig på henne, enda sen jag började. Vet inte varför, men kanske för att hon beter sig som en fjortis/bitch? Ahja, kämpade mig igenom den lektionen också och när hon sa att vi fick sluta så blev jag väldigt väldigt glad.



God Morgon

God morgon alla läsare. Idag är det måndag vilket betyder en ny skolvecka. Men det bästa med allt denna vecka är att man är LEDIG på fredag. Gid så underbart skönt det ska bli alltså. Iallafall, har precis ätit frukost och fixat mig. Ska strax bärja fixa min väska med alla skolböcker som jag behöver idag. Sen blir det nog att ta cykeln till skolan, skriva ut ett papper till min redovisning. Och förhoppningsvis blir det ingen dötid där emellan.

Dagen idag kommer att vara lugn, kommer mest vara i skolan, sen ska jag ner till apoteket och köpa hela Vitamin B spektrat. För mamma, jag och min granne tror att jag kan ha använt upp alla mineraler och vitaminer i kroppen och därför så orkar jag inte speciellt mycket + att jag lätt blir sjuk. Och ifall man lätt blir sjuk så kan det bero just på vitaminbrist. Så ska testa att äta B-vitmin spektrat ett tag och se ifall jag mår bättre. Sen ska jag hem och plugga lite. Vad ska ni göra idag?


26:e, ett datum som bränner.

Idag är det den 26:e, och ännu har jag inte kommit över det som hände för 3 månader, 6 timmar, 8 minuter sedan. Jag har torkat tårar om och om igen. Jag har mått så fruktansvärt dåligt så jag inte vet vad jag ska göra. Men jag försöker, och tack vare Filip Ramstedt så har jag kunnat inse saker i livet som jag inte kunde själv efter den 26:e januari. Men det jag tror är att jag fortfarande kan hitta känslor för dig, att det är därför jag har det så svårt den 26:e varje månad.

Du var hur underbar som helst, tills vi kom fram till att prata känslor med varandra. Det funkade inte och tyvärr var det väldigt synd. För då kanske vi hade kunnat rädda det vi nu gick miste om. Vi gick miste med ett liv tillsammans. Det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag älskade dig då. Och visst, jag älskar dig nu med. Men nu är det som vän och inte speciellt mycket som annat.

Dikten du skrev på brevet till mig när jag skulle åka iväg. Den finns och ekar fortfarande i mitt hjärta;
Last night i had a dream about u, about when I said I Love U then i missed u, and now I wish you were here. An even when my blood spills on the floor, it forms a heart with your name and I Love u more, all I need is u.
Life without u is like having my heart riped out, when your around u
light up my world with joy it makes e want to shout, I LOVE U.

I`d do anything for u even climb a billion stairs.
At times it seems like nothing else matters but u.
I`d give up breathing just for u.


_________________________________________________

Freddie Joakim Thärning, du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Oavsett ifall det bara är som ex, vän eller bekant. Det spelar ingen roll. För du förändrade mig till en bättre människa. Jag kommer alltid att älska dig, tack för att du finns och för allt du gjort för mig <3



Something about today

Dagen idag började med en lång sovmorgon. Vilket var väldigt skönt. Man vaknade ännu bättre sen när man fick se att solen lyste högt upp i skyn. Gud så undrbart. Så det blev att sätta på sig en klännig och en väldigt fin band-tröja. När man stod och klädde på sig kommer mamma upp och frågar ifall jag vill följa med till Halvars och äta glass. Jag sa ja, och så blev det att man åkte direkt efter att man ätit frukost.

Det blev även att hela familjen tog sina cyklar och cyklade ner. Ja, det måste jag säga. Det var en rolig syn. För alla åkte olika håll och vägar. Haha, kändes väldigt fail då ett tag måste jag tillägga. Under tiden så bestämde jag och Filip att vi skulle passa på att möta varandra för att få lite mer tid denna helg tillsammans. Och vi kom lagom ner till Halvars då jag såg älskling gå vid min skola. Ställde snabbt bort cykeln och nästan sprang mot Filip. Iallafall kändes det så ^^

Vi ställde oss i kön och väntade, och som vanligt väljer ju min familj den längsta kön. Ahja, jag Filip stod där och myste lite. Sen när jag beställde min glass och fick den så typ matade jag Filip eftersom han inte ville ha och för att jag tyvärr inte hade pengar för att bjuda *snyft*. Men iallafall fick han smaka från min. Efter att jag precis ätit min glass så kommer mamma fram och frågar ifall jag skulle stann ahos Filip ett tag eller ifall jag skulle åka hem tillsammans med familjen. Jag valde att stanna hos Filip en liten stund. Hos honom blev det en massa mys.

Nej, nu måste jag fortsätta med min analys om Loch Ness-Odjuret. Den ska jag redovisa imorgon. Så måste fixa den lite. Ha en bra fortsatt söndag :)


Kontakta mig.

Jag har nu bestämt mig för att börja göra blogg-designer från grund. Men eftersom jag inte är så jätte bra på det ännu så kommer jag först att göra så att jag tar emot "beställningar" av att göra nya header, och ändrar färger. Och under tiden kommer jag att testa att göra designer från grund på en annan blogg. Bloggen finns ännu inte, men snart kommer den att finnas och där visar jag olika saker som JAG lärt mig.

Hur ni ska kontakta mig ifall ni är intresserad av en ny header är på följande sätt;
- MSN/Hotmail ([email protected])
- Bloggkommentar om att jag ska kontakta er.

Jag hoppas att detta kommer att drivas framåt och att det blir lyckat. Ha en bra dag :)




Emty around me.

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today.


________________________________________________________

I can´t stop my tears falling down my check. It dosen´t matters who much I´ll try, I´m nerver going to get a stop on them.


Time to moving on and make something with my life.

Dreaming, hoping, For another try. I've been looking, searching, Deeper down inside, And if I lose my way. I'll find another road, ‘Cause I can make a change. On my own

I'm moving on, And I'm gonna get stronger now, And nothing will break me down. I will not give in to doubt, Those days are gone I can be who I wanna be, And start living my life of me, I believe it finally. I'm moving on.

Something, somewhere, That I long to find. I am learning slowly, One day at a time. That if I lose and fail, I'll be fine.
________________________________

Kommer försöka göra mitt bästa för att kunna börja om och ta rätt beslut. Jag vet inte hur många gånger jag försökt. Men nu när jag har fått tips från en underbar vän så känns allt lättare. Och kanske har hon allt rätt, att allt handlar om en sak. En liten fjuttig sak, har gjort mitt liv så jobbigt. Iallafall, kommer jag vara noggran med att uppdatera er.




Torsdag eftermiddag.

Eftersom mitt internet kraschade på torsdags kvällen så får det bli ett inlägg om hur min torsdags eftermiddag med Lizz var nu istället.

Efter att jag fick reda på att vi fick sluta tidigare från Samhällen så gick jag ner till stan och mötte snyggingen Lizz. Vi hade bestämt att vi skulle träffas och bara prata och lära känna varandra lite mer än vad vi hade hunnit gjort. Och först så gick vi bara runt lite, satte oss sedan i Hörsal och pratade mera. Då vi träffade på Tina älskling. Skit vad hon har fändrats sen jag träffade henne sist. Iallafall, efter att snackat med Tina ett litet tag så kommer Lizz´s kusin och vi gick med dem ett tag.

Lizz visade mig ett par as fina skor hon skulle köpa och jag blev nästan sugen på dem själv måste jag erkänna. När hennes kusin sedan lämnat oss för att gå in på H&M så satte sig Lizz och jag på pensionärbänkarna vid Lindex och vi kom fram till att vi var väldigt glass sugna. Vi ville ha sex kronor för att kunna köpa en Pigilin, men ingen som vi mötte som vi kände hade sex kronor. Usch, inget kul måste jag säga.

Tyvärr blev klockan fyra väldigt fort och jag blir tvungen att åka hem, för att jag var tvungen att plugga en massa. Men, jag hade iallafall en oerhört rolig eftermiddag med Lizz och jag hoppas att vi snart kommer att ses snart igen <3



Left alone with tears

Dagen började bra, men ju mer klockan blev desto sämre mådde jag och desto jobbigare blev det. Vaknade tidigt, men låg kvar i sängen och kollade på när Filip sov. Vid tio sen så gick jag och åt frukost, och direkt när jag ätit klart kommer mamma hem med nybakat bröd. Känns ju kul att man precis missade det. Ahja, Filip satte sog vid datan medans jag fixade lite runt omkring. Bland annat bäddade sängen. Sen så satte jag mig i Filips knä och vi började leka med PhotoShop lite, resultatet blev den nya headern. Är nöjd för en gång skull.

Sen lekte Filip ännu mera i PhotoShop, och sedan lärde han mig hur man kunde tona in en bild i en annan. Så nu har jag utökat mina kunskaper ännu mera. Och antar att jag ska försöka få till någon bra bakgrund till bloggen tack vare mina nya kunskaper. Men det är ju tyvärr inget som jag kan lova att jag lyckas med. Iallafall, senare vid fem ungefär så blev det god mat. Och för mig blev det grillpremiär. Och det var sjukt gott. Efter maten var jag välidgt äcklad, men det är mest syrrans fel och lite Filip. För det började prata om att diskitera en fisk och vad de gjorde med alla organ och skit. Uschusch..

När klockan blev åtta, usch, den tiden och framåt är något jag vill glömma och därför så kommer jag inte berätta det. Jag vet ordspråket "Har du sagt A så får du säga B". Men tyvärr, jag kommer inte berätta B, för det är för jobbigt för mig och därför blir det inget. Ahja, nu ska jag svulla/tröst äta väldigt mycket för att förhoppningsvis få hopp om att få ärlighet och trohet igen. Puss på er.

Älskar dig Filip, fast allt som hänt idag.
Det kanske inte har märkts, men det gör jag <3


Dagens låt; Please forgive me

Dagens låt har jag valt för att känner en ångest för vad jag har gjort i mitt liv. Men även på grund av andra saker som jag kommer att skriva om senare ikväll. Låten är lugn och väldigt känslosam. Give it a try <3




Förlåt för den dåliga uppdateringen.

Ber om ursäkt för den extremt dåliga uppdatering. Men andleningarna är att i torsdags så kraschade nästan internet, så kunde inte skriva så mycket. Och igår så kom älsklingen Filip till mig och då ville jag inte dock inte sätta mig och blogga. Så det är anledningen till att det är dålig uppdatering. Filip sov här hos mig iallafall, mys som vanligt. Och strålande väder idag, 17,4 grader på altanen med en klarblå himel utan moln.

Idag blir det att vara med Filip, tills han lämnar mig och åker hem. Och då kommer det väll att bli mera bloggande. Eftersom jag kommer vara ensam hemma... ahja. Kommer att komma upp massa om hur det var efter att jag slutatde skolan i torsdags och sen hur hela dagen var igår. Ahja, ska snart dra ut Filip i solen och ta det lungt. Kanske ta en piknik? (A) vi får väll se hur det blir.

Ha en bra dag alla :D




Skolan är full igång.

Hade en liten sovmorgon idag. Kunde sova enda till klockan sju. Det var sjukt skönt att bara ligga kvar i sängen när klockan hade ringt vid sex första gången då jag satte den på znoose. Men bara för att jag kunde ligga kvar i sängen så kommer jag ju på vad det är för datum idag. Usch, jag hatar att den 23:e fortfarande betyder så mycket för mig. Ahja, gick upp, fixade mig och åt frukost.

När jag sen skulle gå ut och låsa upp cykeln kollar jag på klockan och inser att jag åker aldelles för sent. Jag hade alltså tagit för lungt på morgon som jag fick ångra genom att snabbt cykla till busshållplatsen, ställa cykeln där och sedan slösa 15 kronor på en sms-biljett till skolan så att jag skulle komma i tid. Ahja, kom i tid till min Ma B lektion. Och det var tur det. Jobbade ifatt lite till och sedan fortsatte jag där jag EGENTLIGEN borde vara. Nästa vecka är det Ma B prov, usch. Känns inget bra eftersom jag missat så mycket och knappt fattar. Ahja.

Efter Ma B så var det Eng A, där vi repiterade grammatik och gick igenom några bra ord och fraser som man kan behöva kunna tills imorgon då det är NP i Eng A, och det är alltså skrivuppgiften vi ska göra. Känns otroligt nervöst nu eftersom jag inte alls har någon motiviation att gå klart Eng A. Men jag ska göra mitt bästa och se hur det blir sen. När vi hade slutat Eng A så vissade det sig att vi hade lunch. Den brukar annars vara vid tolv, men nu har de flyttat den till halv elva.. känns ju kul, eller inte!

Maten var inte speciellt god, så åt lite mat och sedan gick vi till våran Ke A lektion. Där vi yttligare gick igenom något och det kändes som om jag kan det här nu. Eller jag fattar det åtminstonde. Vecka 19 ska jag göra omprov på det prov som vi gjorde innan lovet då jag istället fick ligga på sjukhus. Så vi får se hur det går. Har glömt allt tyvärr. Så det blir att plugga, plugga, plugga på det som in i tusan nästa vecka. När vi hade slutat Ke A så var det bara två lektioner kvar. De var Ma B (lektion nummer två) och Sh A. På Ma B så gjorde vi inte så mycket, gick igenom ännu en sak till och sedan fick vi räkna ifatt, på Sh A fick vi våran hemtenta som ska vara klar senast den 1 maj 2009 klockan 17.00 xD Så fail att han skrev klockslag och årtal. Ahja, men på Sh A fick vi gå tidigare. Kändes skönt :D



Dagens låt; I don´t wanna miss a thing

Dagens låt har jag valt för att jag verkligen älskar dig Filip, och den här låten beskriver verkligen hur jag känner för dig. Jag vill inte missa något när jag är med dig. Och om jag kunde så skulle jag ALLTID vara vid din sida. Jag vill aldrig lämna den. Älskar dig Filip Ramstedt <3

En del av texten:

I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure,

I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cause I'd miss you babe,
And I don't wanna miss a thing,
Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe,
And I don't wanna miss a thing.

Lying close to you,
feeling your heart beating,
And I'm wondering what you're dreaming,
Wondering if it's me you're seeing,
And then I kiss your eyes,
And thank God we're together,
I just wanna stay with you in this moment forever,
Forever and ever.






Tack för denna dag älskling <3

Ber så hemskt mycket för den sena uppdateringen.
Men det är så att jag har först varit i skolan och intensivt och duktigt arbetat på att jag hunnit klart med mina uppsatser. Sen till idrotten så sprang vi runt strömmen, dock fick jag typ allergichock och blev tvungen att stanna och sen småjogga/gå resten. Kändes inget kul kanjag ju medge. Sen efter att jag slutat vid 16.00 så åker jag hem till älskling, vilar mig en stund och sedan går jag och älskling hem till mig.

Väl hemma hos mig så kollade vi på datan lite, lyssnade på massa underbar musik. Och under kvällen, eller snart, kommer jag att lägga ut Dagens låt. Missa inte det. Iallafall.. vi lyssnade på musik, myste och gosade, åt middag hemma hos mig med min familj och efter den myste vi ännu mera. Fick några skrattattacker då älskling härmar kalkonerna från Ice Age när dem säger "skyll dig själv, skyll dig själv.." xD Fy fan vad jag garvade då alltså. That made my day liksom ^^

När klockan senare blev nio så blev det mindre roligt. För vid nio så var Filip älskling tvungen att åka hem. Usch vad jobbigt det var att säga hejdå. Trodde ärligt att jag skulle börja gråta. Usch och fy vad det var jobbigt. Och jag antar att det kommer bli mer jobbigt sen efter helgen då Filip ska sova hos mig. Vågar jag ens tänka tanken? Älskar dig <3


14 mars 2009 - until the death <3



"Nioåring tvingades sitta i bur"

Sitter just nu och läser lite på aftonbladet.se, och hittade en artikel där en flicka blivit mobbad och torterad av sin egna mamma och sin styvpappa. Det var hemskt att läsa, men känner att ni också måste få läsa den. Men jag varnar att den är hemsk, eller det tycker iallafall jag. Here it is;

Flickan tvingades sitta i en hundbur
Slogs med kedjor och behandlades som ett djur - nu möter hon sina föräldrar i rätten
Tortyren började när den danska flickan var nio år. Hon piskades med cykelkedjor och klädhängare, hölls fast under vatten och tvingades sitta inlåst i en hundbur.
 - Jag grät när de slog mig, men då slog de bara ännu hårdare, säger flickan.

I dag togs fallet upp i hovrätten i Ålborg, Danmark, dit föräldrarna överklagat den tidigare fällande domen på fem månader, skriver ekstrabladet.dk.
Det är en utstuderad och fyra år lång tortyr som flickans föräldrar anklagas för och den ska ha pågått i familjens hem, en alldaglig villa i en by på Nordjylland i Danmark.

"Slog tills jag svimmade"
Flickan är nu 13 år gammal och i dag mötte hon sin 44-åriga styvpappa, som är pedagog, och sin 43-åriga mamma, som är sjuksköterska, i hovrätten.
- De slog mig båda två. Både i huvudet och på kroppen. En gång slog de så hårt att jag svimmade. När jag vaknade skällde de ut mig, sa flickan i dag i hovrätten enligt ekstrabladet.dk.

Låstes in i hundbur
Föräldrarna anklagas för att ha torterat och mobbat dottern från det han hon var nio år. Hon fick ofta stryk och förnedrades inför sina andra syskon. Styvpappan kunde "disciplinera" dottern genom att hålla hennes huvud under vattenytan i badkaret, tvinga henne att göra om hushållsuppgifter mitt i natten och spärra in henne i en hundbur på tomten.
- Jag grät när de slog mig, men då slog de bara ännu hårdare. Jag vågade inte göra motstånd, säger hon.
Flickan sa i dag i rättssalen att när hon tvingades sitta i hundburen väckte de henne med slag och genom att kasta kallt vatten på henne när hon somnat.

Satt ensam i mörker
Hon låstes även in på en toalett.
- En gång fick jag sitta på gästtoaletten i sex timmar i mörkret.
På kvällarna tvingades flickan massera sina föräldrars fötter.
- Men när de tröttnade på massagen sparkade de mig i huvudet, säger hon.

Flickans skola larmade
Föräldrarna nekar till misshandeln. Mamman kallar sin dotter märklig och säger att hon ofta ramlat och slagit sig och därför fått blåmärken.
Men både grannar och släktingar till familjen tror på flickan och har bevittnat hur hon blivit slagen. Även flickans skola har tidigare larmat de sociala myndigheterna.
Det var styvpappans mamma som tills slut anmälde sin son och hans fru.



Det är fruktansvärt, stackars flicka alltså!



Dagens låt.

Dagens låt får bli System of a down - Roulette. Det är en av deras lugnaste låtar, och jag lovar att den är lugn. Om ni inte tror mig så kan ju alltid lyssna och se ^^ Här är en del av texten, just love it :D

I have a problem that I can not explain
I have no reason why it should've been so plain
I have no questions but i sure have excuse
I lack the reasons why should I be so confused

I know, how I feel when i'm around you
I don't know, how I feel when i'm around you
Around you

Left a message, but it ain't a bit of use
I have some pictures, but what might be the deuce
Today you saw, you saw me, you explained
playing the show when running down the plane

I know, how I feel when I'm around you
I don't know, how I feel when i'm around you
I, I know, how I feel when i'm around you
I, don't know, how i feel when i'm around you
Around you




Hi A lektion.

Sitter i skolan och har Hi A (Historia A) lektion med musik i mina öron och skriver en faktatext om vad som hände under Sverige på slutat av 80-talet och början av 90-talet. Det går helt okej. Tycker synd om min älskling som är ute och origenterar i det kalla och dåliga väder. Ikväll blir det att plugga lite engelska igen, ska hitta en anna text att översätta idag. Nej, nu måste jag nog fortsätta så att jag snart blir klar.


Min skola en tidig vår dag.


Jag måste leva med gråten i halsen.

Tänk om jag var mogen nog, tänk om jag hade fel, tänk om hela världen slutade skratta åt min tvekan, då skulle allting vara så mycket bättre. Och inte minst mycket lättare. Eller skulle det verkligen det? Jag lägger mig ner, orkar inte höra på allas åsikter om rätt och fel. Varsegoda, jag lägger mig ner och nu kan ni passa på att sparka ännu mera på mig eftersom jag ligger ner. Eller känns det fel? Men jag vet att jag hade kunnat klarat det, jag kanske har ångrat mig nu när det är försent. Vad gjorde jag för fel?

Jag måste leva med att inte veta om jag gjorde det rätta...
Jag måste leva med sorgen om någon förlorat
Jag  måste leva med gråten i halsen


Även om allt känns bättre, finns smärtan ändå kvar, den ligger gömd där bakom mitt leende, bakom mitt skratt. Den ligger gömd där bakom allt det falska. Ni ser mig glad, med ett leende på mina läppar. Jag skrattar och är social. Men ifall ni kollar djupt in i mina ögon kommer ni kunna se en flicka som sitter gråter. Ni kommer kunna se att jag inte alls mår bra, utan ni kommer se en flicka med ett krossat hjärta. Som är redo att få all skit på sig igen.

Tänk om det gick att spola tillbaka tiden,
Tänk om jag fick tid att tänka, hade jag då valt det rätta?
Finns det ens något alternativ eller är det bara allt eller inget...?



"So, why not end all suffering?"

Crying and crying, yes, it feels thats the only thing I do. But I also know that I do more then just cry. I know that and I hope I feel taht soon to. I want to feel the love I get from you. I love you, I really do. But I have to say this to you; I don´t know how long I´m alive. I don´t know how long I´m going to fix all this pain I have in my heart. Or how I should get away from all my thoughts. I hate that I don´t know how I should do, or maybe is it me, everything is wrong?

I want to live a life without everything bad in the world. I want to live safe in my country and in my city. But now I can´t live safe here. I can´t live safely wherever I go. So, why not end all suffering?



Helgen hos Filip <3

Helgen hos Filip var helt underbar. Hade det hur mysigt som helst. Vi skrattade som tusan visa stunder och andra stunder var det många tårar som fälldes. Och jag är glad att jag fick spendera denna helg med dig, för jag vet inte ifall jag hade klarat av den annars. Jag har även tagit en massa bilder. Men tror att de kommer upp imorgon. För just nu är jag väldigt trött och ska snart sova. Men en bild ska ni få och den är på mig och Filip tillsammans <3


*PUSS* älskar dig <3


Hos älskling min.

Sitter just nu i älsklingens säng och svullar godis, blogg och bdb. Min mage är jätte svullen efter att jag tjockade i mig en hel pizza förutom några kanter som jag matate Filip med. Så jag mår ju inget bra. Men antar att jag får skylla mig själv? Eftersom jag är laktosintolerant och om jag glömde ta min tablett så att jag kunde äta mjöklprodukter. Ahja, så är det ibland. Får tänka lite mer på att jag inte äter så mycket mjölkprodukter i helgen, eftersom jag glömde mina tabletter hemma :O inget bra, inte alls!

Och jag måste bara säga att det är otroligt skönt att jag änså länge inte har blivit klassad i sjuan av Anna än, för vi har inte spelat kort. Vilket är oerhört kul, och jag hoppas att Filip inte säger något till Anna att vi inte gjort det. För ifall han gör det så kommer han att få ångra det riktigt djupt! Så passa dig Filip, tror inte att du vill få det staff som jag har planerat, för jag vet att du inte vill ha något hårt uppkört där :O

Ahja, nu ska jag vålta Filip lite igen.. alltså jag ska bara busa lite med honom. Tills jag får så ont i magen att jag inte orkar och får en anledning att sova (A) hihi, känner mig en smula ond alltså. Men vet inte riktigt varför om jag själv får säga det. Ajust det, jag har ju glömt att berätta att den blonda Lina som förut skrev denna blogg är borta, utan nu är det en brunett Lina som skriver och driver denna :D Just precis, ni tänkte rätt. Jag har nämnligen färgat mitt hår idag. Känns bra, dock blev det inte som jag ville och bild kommer upp efter helgen. Puss på att jag älskar dig Filip <3


Och självklart så måste min älskling få vara med på bild i dagens inlägg,
eftersom det är hos honom jag är ^^



Something I think.

Dagen idag har varit okej. Helt okej i skolan med faktiskt. Dock hade vi tydligen ändrat vårat schema.. men det går inte ihop sig. Så jag fattar inte hur de tänker ibland alltså. Ahja, det ordnade sig med maten iallafall. Var rädd att jag inte skulle få i mig något. Men det fick jag. Skoldagen gick även fort, vilket var skönt.

Senare så träffade jag Filip och Patrik. Pluggade även lite i skolan innan. Hade det iallafall kul med Filip och Patrik. Men känner mig jätte dum som var så dryg emot Patrik. Förlåt Patrik, men vissa saker förtjänade du faktiskt! Åkte sedan hem, åt as god mat och sen var jag duktig och städade mitt rum eftersom jag inte kan göra det i helgen, för jag ska sova hos Filip hela helgen :D Älskar och saknar dig <3

Här kommer bilder ifrån dagen :)
 
Patrik sitter på en parkbänk xD             Älsklingen var så vacker <3

 
Någon taffsade på Filip :@


Samhällskunskap A

Sitter och har samhällskunskap. Alltså betyder det att vi får sitta i en datasal. Har ganska precis gjort klart min uppgift somjag låg efter med. Men nu så blev det så att jag blev klar i tid och det känns otroligt skönt måste jag säga. Ikväll blir det att jag börjar med repotaget som vi ska göra i svenskan. Och sen så ska jag bara ta det lungt, fortsätta med bloggdesignen åt Emma, kicka gärna in det som jag än så länge fixat här .

Somnade jätte sent i går, usch det var riktigt kämpigt att gå upp imorse. Men jag antar att det är så det blir när man först inte kan sova och istället börjar smsa med olika personer. Och nu ångrar jag att jag satt uppe så länge. Men jag hade det riktigt kul och mysigt. Så jag vill tacka er som ville smsa med mig en stund. Ni betyder <3



Après dix-sept ans.

Une joie aussi grande que la mienne, elle, je pensais que personne ne peut détruire. Mais j'avais tort, comme d'habitude. Chaque fois que je suis de bonne humeur, il ya toujours quelqu'un qui réussit à le détruire. Peu importe la force je pense que je suis. Je vais toujours vivre dans l'ombre, l'obscurité. Et c'est maintenant, après dix-sept ans, à bientôt je avoir peur. Je suis de plus peur de vivre dans l'ombre et que je mai jamais prouver la force, je ne l'est réellement.


Lina is some happy ^^

Efter att ha pratat med Filip så började jag som sagt att plugga. Det tog inte mer än en timme så var jag klar med allt. Allt som jag hade missat som jag kunde ta igen idag har jag jobbat ifatt. Jag tror till och med att jag råkade jobba lite för långt i franskan också. Men vad gör det? Det är väl bara bra ifall jag jobbar lite extra med franskan? Iallafall, att nu vara klar med allt mycket tidigare än vad jag räknat med så kan jag bara ta det lungt denna vecka. Och det är därför jag är lite glad idag.. eller lite kanske är fel ord. Jag är väldigt glad :D


En liten bild där jag ler får ni också, bara för att jag är glad.
Vill även säga grattis till älskling som fick MVG på En A Nationella <3




Fåglar kvittrar, värme och sol.

Idag vaknade man till en hur tråkig och kall morgon som helst. Mitt goda humör sänktes enormt mycket genom att bara titta ut genom fönstret och sedan ännu mera när man inser att det bara är onsdag idag och inte torsdag. Men men, jag satte bestämt på mig kläder och fixade mig lite snabbt. Åt sen en liten onyttig frukost och tog sedan cykeln min till skolan. När man kommer till skolan kommer man på att det är hela förtio minuter kvar innan man börjar *suck*. Smsade med Filip tills jag började iallafall.

Första lektionen var historia, och ifall ni kollat min blogg tidigare idag så har ni sett att jag skrev ett inlägg då under historia lektionen eftersom vi satt i en datasal, och jag kunde verkligen inte låta bli att skriva ett lite snabbt. Iallafall, under historian jobbade jag ifatt sjukt mycket av det som jag missat, senare på svenskan kunde jag inte göra så mycket. Så det blev mest att jag kollade runt på internet lite så där. Efter svenskan blev det lunch, och jag tror att idag var typ den enda dagen då jag inte alls ville äta fast att jag var hungrig. För idag var det kålpudding i skolan.

Men som tur va så ser jag att det finns potatis (skalad för en gång skull), köttbullar och brunsås som ett andra alternativ. Och då lyste jag upp lite. För det betydde att jag åtminstonde kunde äta lite mat under dagen. I matsalen satt jag, Azra och Jennie kvar länge. Smsade lite med Filip och jag måste medge att jag började skratta ett antal gånger och Azra och Jennie bara kollade på mig. För de fattade inte vad det var jag skrattade åt. Iallafall, när vi sedan skulle gå tillbaka till skolan för att börja våran engelska lektion så märker vi att det är solsken, värme och fåglarna kvittrade. Vi blev så himla glada och gick fort till skåpen, hämtade våra böcker och satte oss sedan i solen tills vi började.

Under engelskan så blev det att lyssna på en text och sen jobba med frågor. Trodde seriöst att jag skulle få mitt huvud sprängt. för jag hade en sådan fruktansvärd huvudvärk. Det går inte att beskriva alltså. Efter engelskan sen blev det idrott, var inte med för att jag känner att jag inte riktigt är frisk än. Men sa att jag att jag skulle vara med på fredag, så det ska jag också vara det. Efter idrotten så gick jag till språkenshus där jag ska ha franska. Men utanför byggnaden sitter Freddie, stannade och pratade lite med honom, sen började han och då gick jag till min lektion.

Hade sen en kvart franska innan jag var tvungen att gå till mitt utvecklings samtal. Var sjukt nervös, för jag visste inte alls vad alla har sagt om mig. Men det gick jätte bra. Plus att min mentor och jag hade samma uppfattning på hur det gick för mig i skolan, så det kändes bra. Cyklade sedan hem, ringde Filip. Pratade med honom ett tag och sen började jag plugga.



Historia lektion.

Sitter i datasalen och har historia lektion. Igår förklarade min lärare vad man ska göra, men jag fattar inte riktigt fortfarande. Men nu har jag kommit igång och det känns bra. Snart ska vi ha svenska lektion och den ska också vara i datasalen, så det känns skönt att man inte behöver flytta på sig. Och det är väldigt soft och skönt att bara sitta i en datasal de två första lektionerna och sen är det lunch efter svenskan. Känns att dagen kommer gå fort.

Imorse var jag väldigt trött och det var segt att gå upp. Usch, det var länge sen det var så här jobbigt att gå upp på morgonen. Men snart är det fredag och då ska jag sova hos Filip HELA helgen. Så antar att det inte alls kommer att bli så mcyket blogg denna helg. Men jag ska försöka att få låna datan någon liten stund så att jag kan skriva något litet inlägg. Och imorgon kanske det blir att gå på Dia Psalma, eftersom min kompis band är förband, Grattis Farbror Rundgång :D



Ne pas avoir peur.

J'ai réalisé que je ne doit pas comprendre. J'ai découvert des choses sur moi-même que je ne voulais pas savoir. Je vois une ombre, une ombre qui s'approche de moi et je crois que je commence à en avoir peur. Mais pour quoi faire? Qu'est-ce qui fait peur à moi? Ne pas avoir peur.

Denna franska text har jag själv skrivit. Är inte så jätte nöjd med språket, men jag försökte och övade på mina skrivkunnigheter. Och som min lärare säger "övning ger fördighet", så kanske att jag lär mig något ifall jag läser och sjunger med i Edith Piafs låtar och sedan skriver egna små text rader. Vi får väl se :)

Nu ska jag göra rent min skena, bortsa tänderna och prata lite med Netz och älskling. Imorgon är det onsdag, vilket betyder att det är en lååång skoldag. Hatar onsdagar pågrundav att vi har lunch redan vid elva och så slutar man vid fyra. Usch och fy vad jobbigt. Jag verkligen hatar onsdagar. Senare på kvällen blir det plugg och kanske att man åker och jobbar också. Vi får se helt enkelt. Hoppas alla har haft en bra dag. Sov gott alla :)



Skolan började idag.

Idag började skolan igen. Det kändes skönt att gå upp tidigt och att sedan ta cykeln ner till skolan. Längtat måste jag säga. Och det har jag gjort av en anledning och det är att jag varit hemma sjuk i en och halv vecka och sen haft en vecka påsklov direkt efter. Det är inget kul kan jag lova er, för att man missar så sjukt mycket och man fattar inget sen när man väl kommer tillbaka till skolan. Och jag har bevis på det nu.

För på alla mina lektioner idag så satt jag som ett j*vla frågetecken och fattade inget. Seriöst, jag fattade inte ett dugg av vad vi höll på med. Och det värsta är att jag inte alls kommer att kunna plugga ifatt allt denna vecka pågrundav att jag inte fattar något. Ahja, imorgon ska jag be om ännu en privat genomgång, fick en idag på matten. Då började jag fatta lite mer, men det var inte mycket. Imorgon blir det även att ha utvecklingsamtal. Undrar vad alla har sagt om mig.



14 mars - 14 april <3

Idag friar jag och Filip en månad tillsammans. Träffade honom en liten liten stund efter skolan. Han kom och mötte mig på stadsbiblioteket, där mötte vi Fredda, Johnny och någon annan skum människa. Sen gick vi hem till Filip och myste. Tog det lungt. Jag fick lite mat för att jag var hungrig. Sen spelade vi GH, och jag spöade Filip som vanligt. Haha, älskar dig ändå vet du, fast att du aldrig kommer att spöa mig på GH.

Sen så blev klockan mycket och jag blev tvungen att åka hem, blev lite små ledsen. Men det är sånt som händer. Och oavsett att jag är van vid det eller inte älskling så kommer jag fortfarande älska dig. Jag blir bara less på att det är jämt jag som ska drabbas. Och jag tror jag vet varför nu. Men det kan jag berätta en annan dag.

Älskar dig, 14 mars - 14 april <3
Bjuder även på en liten ego bild på hur jag såg ut idag.
Ha en bra kväll alla söta läsare.

Och en bild på älskling <3



La Vie En Rose

Des nuits d'amour à plus finir
Un grand bonheur qui prend sa place
Les ennuis les chagrins s'effacent
Heureux, heureux à en mourir.


Denna lilla strof från Edith Piafs låt La Vie En Rose får avsluta dagen och jag hoppas att jag somnar in med Edith Piafs vackra texter och vaknar upp till en strålande morgon imorgon. Och alla ni som inte vill skolan, tänk positivt. Snälla? Det är det enda sättet för er att klara av skolan bra, jag vet att det kan vara tråkigt, men det är nyttigare än vad ni tror. God Natt alla söta läsare. Glöm inte att kommentera. Bjuder på en liten bild på mig också.


Jag var busig denna dag, minns inte när det var riktigt.


Ny skolvecka igen.

Imorgon börjar skolan igen. Och tror att jag är den enda som verkligen vill tillbaka till skolan. Jag vet sjukt många som verkligen inte vill det. Men jag måste faktiskt säga så här; jag har legat hemma i nästan 3 veckor i rad. Och att göra det är inte det roligaste precis. Plus att man missar sjukt mycket i skolan. Så det är därför jag vill till skolan igen. Så att jag kan får förklaringar på det som jag inte fattar. Vilket är nästan allt, speciellt i matte och samhällskunskap. Jag fattar inget.

Och jag vill bara säga till er som inte alls vill till skolan, ifall ni går till skolan nu och sköter den ordenkligt så kommer ni snart att slippa den. Ni måste tänka possitivt om skolan, annars kommer det inte alls gå bra och då kommer ni bara få gå längre. Iallafall, jag läntar tills imorgon då jag ska få komma tillbaka till skolan efter att ha varit sjuk och haft ett underbart påsklov.



Anna Karin Lovisa Ramstedt.

Anna Karin Lovia Ramstedt, en tjej som ingen kan få tyst på. Anna är även en tjej som hatar skolan, speciellt Naturvetenskap xD Hon älskar att spela sjuan mot mig. För hon vinner bara och jag blir jätte sur. Hon är en expert på att tjata till sig det hon vill ha eller höra. Och tro mig, fast att hon är jobbig med sitt tjatande så är hon en as snäll liten fjortis flicka. Och jag avundar Filip för att han orkar med dig, fast att du kastar en massa saker på honom. Som exempel den där pennan som gjorde ett hål i Filips panna xD

Man ska inte heller säga emot Anna Ramstedt, för då får man vara beredd på att hon tar det närmaste hårda hon hittar och sedan kastar på en. Och man vet aldrig vad det kan vara. Exempel kan det vara från en liten blyerst penna till en stor stol. Så Anna är det ingen ide att man säger emot, passa er ;)



Annaaaaaah! ;) sa (20:36):

så passa dej lina :O jag kan ta upp vad som hälst och sen helt plötsligt känner man: ooj vad ont i skallen jag fick vad var det?! :O kasta du en stol på meej :O

Annaaaaaah! ;) sa (20:39):

kanske int en stol men när anna blir kurig kan man få hål i pannan som filip xD



Je ne regrette rien

Je n'ai pas peur de la mort - je ne regrette rien ce que j'ai fait,
de ce que j'ai coonu et, si c'était à refaire, ja recommencerais.
Et je remercie le ciel de m'avoir donné cette vie car j'ai vécu à cent pour cent.

Jag verkligen älskar Edith Piafs låtar. Dem har en känsla som berör en rakt in i själen. Jag vet inte vad det är som gör hennes låtar så bra enligt mig. Och jag har kommit fram till att antingen hatar man hennes låtar eller så älskar man hennes låtar. Det finns ingen som är så där. Inte vad jag har kommit fram till, och jag känner inte någon sådan person heller.




Lyckig för att du finns <3

Igår var det en bra och dålig dag. Dagen började med att jag först åkte ner till älskling och hämtade min cykel, men det blev lite mer än så. För jag blev hungrig och bad Filip ge mig mat, vilket han gjorde. Tack. Sen så drev jag en massa med Patrik. Haha det var kul. Sen så åkte jag hem, fick lite brottom eftersom jag hade 10 minuter på mig att komma hem för att jag och min familj skulle åka till min mormor och äta mat. Så det blev att fixa till sig snabbt som tusan innan man åkte.

Hos mormor sen så tog det tid innan man fick mat. Och jag var på rethumös som tusan, men även på ett humör att vara social. Och man visste inte riktigt när jag var social eller retsam. Hihi, förlåt alla. Iallafall, sen fick man mat tillslut. Och jag blev mätt direkt, hann knappt äta något. Fattar inte varför. Men iallafall så åt jag massa mat, och till efterrätt blev det en massa glass, jordgubbar och grädde. Mumsigt måste jag erkänna. Tyvärr var jordgubbarna väldigt hårda. Men det gick att äta ändå.

Sen när man åkte hem så var man trött, och jag saknade Filip en massa. Men det är tur att man har en mobil som man kan smsa med nu. Så jag satt och smsade med Filip ett tag. Tog sedan en dusch när jag kom hem. Efter duschen kom det som gjorde dagen dålig. Jag började tänka igen. Och denna gång tänkte jag på Filips och mitt förhållande. Och jag var nära på att göra slut. Usch, då grät jag väldigt mycket eftersom jag inte vill lämna dig Filip. Men tack vare att Filip ville prata med mig om det så gjorde han tillslut att jag började tänka på ett annat sätt.

Och med att jag bärjade tänka på ett annat sätt så blev det så att min tanke vändes och jag började tänka mer att jag är glad att mitt förhållande med Filip inte är som de förhållande jag haft innan. Så jag gjorde mitt beslut att stanna hos Filip och det är jag glad över att jag gjorde. För jag är hur lycklig som helst med dig Filip. Och jag önskar att allt som hände igår inte alls hände. För det är med dig jag vill leva med. Det spelar ingen roll vad du gör mot mig. Jag kommer alltid att älska dig. Och jag är lycklig att du finns <3


Mormors påskpynt på matbordet ^^


When you are alone.

Jag har tänkt på en sak. Och det är att minst 50% av alla tonåringar börjar må dåligt när man är ensam. Till exempel när man under hela dagen har varit med sina vänner som man bryr sig om eller ifall man varit med sin flick-/pojkvän som man älskar, man kommer sedan hem och tänker "Vad ska man göra nu?" Och sen så börjar alla, eller oftast alla tänka vidare. Man börjar tänka på livet och varför man kanske gjorde något och så vidare. Jag kan erkänna att jag är en av de som gör det och jag vet därför att man kan bli väldigt deprimerad ifall man sitter för länge och tänker på olika saker i livet. Man inser saker som man kanske inte alls ville inse.

Dem som känner mig vet att jag väldigt ofta helt plötsligt börjar må dåligt psykiskt och inte kan säga varför. Och anledningen till att jag inte kan säga varför är att jag själv inte vet eftersom jag bara dagen innan har suttit för mig själv och tänkt en massa som jag egentligen inte alls borde ha gjort. Och därför har jag beslutat att jag kommer att berätta lite på bloggen dådå när jag är ensam och just kommer in i en fas där jag tänker. Jag kommer nämnligen sitta och skriva ner allt jag kommer på, så därför kan det bli så att det inte är sammanhängande. Men jag ska försöka.



Saknar dig Filip, du är mitt allt och jag älskar dig för den du är. Inte för att du är hur vacker som helst. Utan jag älskar dig för att jag älskar den person som du är. Och självklart så finns det något extra i ditt vackra utseende som gör att jag inte kan sluta kolla på dig. När jag inte är med dig så sitter jag och seriöst kollar på någon eller några av de bilder jag har på dig. Jag älskar dig Gustav Filip Tommy Ramstedt <3



"Bättre sent än aldrig"

Var som sagt med älskling idag. Var tänkt från början att bara vara en liten stund eftersom jag hade tänkt att äta påskbord med familjen. Men så blev det inte. Istället var jag med älskling hela dagen. Vi spelade kort, jag spöade skiten ur Filip på GH och sen blev det som alltid en massa mys :D Senare åt jag även middag med släkten Ramstedt,.. jag behöver inte säga mer än så tror jag. Tog sen spårvagnen hem ist för att cykla när jag inte har lyse på cykeln. Det kändes liksom mer säkert än att ta cykeln hem.

När jag kom hem så satte jag mig vid datorn, kollade mejlen och allt sånt. Sen kom jag på att jag inte bloggat. Så därför blir det ett inlägg lite sent. Men säger som min mormor; Bättre sent än aldrig.

Apropå mormor så ska jag åka hem till henne imorgon och äta middag. Så det sprack att träffa Filip varje dag denna vecka.. men men. Har fått massa bra dagar med min älskade Filip och så inte minst en massa skratt med honom. Och det är jag glad över. För att ha legat hemma i en vecka med hög feber är ingen höjdare precis. Nu ska jag sova, god natt mina kära läsare.



Vill inte..

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill och inte vill, jag har känslan att jag måste men samtidigt känslan att jag inte alls måste. Jag visste att detta skulle ske ifall jag gjorde något för fort, och kanske är de just det jag har gjort. Men varför? Det känns ju så bra men samtidigt känns det inte alls bra. Jag vill inte må så här när jag inte är med dig. Jag vill kunna må precis som jag gör när jag är med dig. När du finns vid min sida. Och jag fattar inte varför jag hela tiden söker efter dig i mina tankar, jag vet ju att du redan finns där hos mig. Ifall du inte finns sida vid sida så vet jag att du finns i min tanke och i mitt hjärta.

Varför ska man då behöva söka och leta efter något man redan vet att man har? Du är mitt allt, jag känner det. För mig är det verkligen bara du och ingen annan. Men ska man då behöva må så här? Nej det tror jag inte. Jag saknar dig så att det gör ont i mitt hjärta och jag vill inte ha ont. Men som jag är så gillar jag den smärtan jag får och därför gör jag inget åt den. Utan den finns där fast att jag vet att jag kan dämpa den så att jag inte behöver skrika för att jag har så ont utav saknaden av dig.



I love you, but maybe it´s the end?

It´s many things in my life that can make that I feel me happy and strong. But nothing like your voice and your smile can make it so much and fast. It takes only a few seconds one day I feel sad and weak, to make me feel happy and strong. I can´t understand who you can it when you dosen´t say so much. Cuz you make me smile and feel good only to look at me with your nice eyes. It´s amazing who you can speak right to my heart, whit not saying a word you can light up the world I live in. A world dark and dangerous. I love you know and I will forever do it. It´s dosen´t matters what you do, if you leave me or hate me, I will always love you.

Just from the day the two of us became one I love you and just that second I decide that I never going to doubt about what LOVE is for me. Cuz that I know now, LOVE for me is you and I will always love you. The smile on your face tell me that you need me and when I look into your eyes I know that is true love and you´ll never going to leave me. When your hand touch my body and when you fallow your hand into my body I know that you´ll catch me if I fall.



Jag älskar dig Filip och bara dig. Det finns ingen som kan betyda så mycket som du gör. Men ändå har jag fått en känsla som jag är rädd för. Jag vet inte vad jag ska göra. I vissa stunder känns det så självklart att det är SÅ jag ska göra, men i andra stunder finns känslan att det absolut INTE så som jag ska göra. Iallafall, jag älskar dig och bara dig. Och jag kommer alltid att finnas hos dig, oavsett hur det slutar och hur mitt beslut kommer att bli.




Duger man till världen?

Duger jag, det undrar jag? Jag går till skolan och folk glor. Jag undrar vad som är fel? Det verkar som jag inte existerar men jag står där i ett hörn och lyssnar på några tjejer som snackar. Jag frågar om dem vet vad klockan är? Dem bara stirrar på mig och sen går dem utan att säga något. På lektionen sitter alla och glor. Dem tänker på något, det ser jag ju! Men vadå? På mattelektionen frågar läraren om någon vet vad 12x2 är, men ingen svarar, jag räcker upp handen i 30 minuter. Men jag existerar verkligen inte?!?! På rasten har jag ingen vän, en kille kommer fram till mig och slår ner mig hårt på marken. Hjälp mig! Just nu sitter jag på min säng, mina tankar är fokuserade på hur jag vill dö. Ett enkelt hopp från bron eller ett snitt med rakbladet.

Men det spelar ingen roll, eftersom ingen bryr sig, ingen älskar mig, eller ja, så känns det i alla fall. Alla vänder sig bara om för att slippa se mitt fula ansikte, varför då vara till besvär? Varje dag sen jag föddes har jag känt att mina föräldrar tänker "varför skaffade vi dig? Du är ju bara i vägen" och "Du var ett misstag!" Orden kan jag känna hur dem ekar i mitt huvud, dag som natt. Vad ska jag göra? Jag kan inte bli osynlig hur mycket jag än ber om det. Varför kan ingen älska mig för den jag är? Smärtan drar i min kropp och i min själ tynar bort, jag skulle inte blivit till, trots allt. Min enda utväg är att gå mot ljuset.....




Två sjukt bra böcker.

Min morbror i Norge har fått någon ide av att han bara ska ge böcker till släckten. Förra sommaren fick jag boken Männsikan utan hund av Håkan Nesser, och i helgen fick jag fortsättningen som heter En helt annan historia. Båda böckerna verkar sjukt bra och jag vet att den första, Männsikan utan hund är bra. Fast att jag bara läst en liten del av den så älskar jag den redan.


Bok nummer ett är den jag läser just nu Människan utan hund och bok nummer två är fortsättningen En helt annan historia. Två böcker jag tipsar om. För de är verkligen sjukt bra.



Renovering + kissnödig + vatten + upptaget = En bra kombination?

Vi håller på att renovera ena badrummet vi har. Och det är så att vi är sex personer i familjen som delar på en liten liten toalett på övervåningen. Och ibland kan det olyckligt viss vara så att flera personer behöver gå på toa samtidigt. Idag återigen har detta problem dyckt upp. det är så att jag är väldigt kissnödig, inte vet jag varför och så har jag precis svept i mig tre glas vatten för att jag måste dricka ett antal deceliter varje dag. Och så kom vi fram till problemet att två personer var kissnödiga samtidigt, eller jag hoppas att personen som är där inne bara är kissnödig och inget annat också... Iallafall, detta är INGEN bra kombination.

För nu blev det så att jag inte hann in först, fast att jag har toaletten precis vägg i vägg med mitt rum som jag just nu befinner mig i. Och nu när jag sitter här och skriver om att jag är väldigt kissnödig och att den enda lilla toalett våran familj just nu använder oss av är upptagen, kommer jag på vad jag och min kompis konstaterade i sommras. Vi kom fram till att det är fruktansvärt tråkigt att kissa. Vi vet inte varför, eller det vi då kom fram till var att vi tjejer bara sitter där på toastolen och inget gör. Det är faktiskt väldigt tråkigt att bara sitta där och glo. Medans killen står upp och liksom leker så att det blir ofräscht eftersom dem missar toastolen och så vidare.

Iallafall, så detta problem som jag hamnade i är ganska okej efter ett tag. För då slipper jag kissa. Det enda negativa är att jag blir ännu mera kissnödig och vill att personen på toaletten snart ska vara klar så att jag kan få lätta på trycket. För det är väldigt jobbigt att vara väldigt kissnödig. Och eftersom jag (vet inte varför jag gör det) dricker ännu mera vatten när jag är kissnödig som bara rinner rakt igenom mig så känner jag mig väldigt dum som sitter och dricker ännu mera fast att jag är jätte kissnödig och nyss har berättat att det är jobbigt att vara det.

Okej, nu får det räcka med min predikan. Nu spolade någon och jag hoppas det kom från våran toalett.. måste kika efter. Ha en bra kväll, nu ska jag gå på toa och sen sova lungt i min säng.


En bra blogg.

Jag tycker att denna tjej förtjänar fler som läser och kommenterar hennes blogg. Jag bara älskar den och läser och kommenterar så mycket jag kan. Men jag hinner inte med allt själv. Så därför vill jag att NI mina kära läsare börjar läsa hennes blogg med. Ni kan väl åtminstonde bara titta in och lämna lite spår att ni varit där? Iallafall, en sjukt söt blogg som speglar personen som skriver, Pressfeldt .

Ha en bra kväll alla söta människor där ute :)



Om min måndag och mina köp.

Hejhej igen. Jag har som sagt tagit en liten minipaus från bloggandet, självklart har jag kännt ett sug efter att skriva, men jag har inte vetat vad jag skulle ha skrivit då. Iallafall, nu har jag en del att skriva om, men först vill jag tacka alla som hittade till min blogg fast att jag inte skrivit något speciellt denna vecka, inget alls ifall jag ska vara exakt.

I måndags var jag med min älskling Filip hela dagen, vi var på stan och där hittade jag en as snygg jacka från New Yorker för 199 kronor. Den var nersatt från 499 kronor, så jag tycker det var ett bra köp iallafall, snygg i den är jag med för den delen. Sen så hittade jag även ett par as snygga skor som passar till jackan, också för 199 kronor och dem var nersatta från 299 kronor. Också ett bra köp tycker jag. Efter att vi köpt allt fint till mig så gick vi till McDonalds och åt lite. Kände mig jätte tjock, usch inget kul. Sen gick vi upp mot Filip igen, och då gick vi förbi Halvars Glass där älskling köpte en glass och jag smakade lite ^^

Efter att vi stannat och ätit glass och det så gick vi hem till Filip, la oss i hans säng och mös som tusan. Och jag måste bara säga att jag verkligen älskar att mysa, så att få avsluta en hel dag med min älskling med att mysa gjorde allt så mycket bättre för mig och jag blev hur glad som helst :) Älskar dig <3

På kvällen då jag var hemma så hade jag väldigt tråkigt, så det blev att man satt och letade efter några roliga spel på internet, och jag fastnade för ett evighetsspel, men dock kom jag bara till level 85 eller liknande. Klicka på länken för att komma till spelet Never Ending Level Game


Paus i bloggandet.

Jag funderar på att ta en paus från bloggadet och spendera så mycket tid som möjligt med mina vänner och inte minst med Filip. Jag känner att jag blivit väldigt låst med bloggen och internet, och därför vill jag ha liksom låsa upp och se vart det leder. Det är därför det inte blivit så mycket uppdatering denna helg som jag lovade, ber om ursäkt för det. Jag hostar en hel del fortfarande, och det är också en faktor på att jag inte orkar sitta och blogga. Mina läppar spricker, måste ha en bra salva så att dem inte spricker mer. Någon som har ett förslag?

Ahja, nu ska jag sätta upp mitt hår och sen fixa skenan jag har i munnen så den är fräch. Känner att jag behöver fixa den hela tiden för att den blir så äcklig av att ha den i munnen hela tiden. Så jag typ tävttar den hela tiden känns det som. Men innan jag går och lägger mig ska jag ta och "borsta" den. Jag tvättar den med tandkräm och sånt alltså, så att den blir extra fräch att använda sen när man ska sova.

Ha en bra kväll alla. Saknar dig Filip <3



Vill knyta ihop och börja om.

Varför kan jag bara inte knyta ihop allt gammalt och kasta det bakom mig? Varför vill jag hela tiden tillbaka dit och hålla på och rota? Jag vet ju långt innan hur det kommer att sluta. Att jag kommer falla tillbaka i mig själv och må sämre, jag kommer att hata mig själv för att jag gjort som jag gjort i mitt liv. Jag kommer börja be om att få en ny chans, fast att jag vet att jag egentligen inte alls vill ha det. Så varför, varför kan jag bara inte knyta ihop säcken med alla gamla minnen, alla gamla känslor, mitt gamla liv och sen börja om på nytt? Att det ska vara så himla svårt för mig att göra en sådan stor tjänst för mig själv. Jag vill inte hamna där igen, jag har redan gjort det en gång denna vecka, ska jag behöva hamna där en andra gång också?

Vad är det som gör att det just är jag som drabbas? Kanske är det inte det, men det känns som det. Det känns som att allt händer mig och inget händer er. Fast att jag vet att egentligen händer lika mycket er bara att jag inte märker det, precis som ni inte märker när det händer hos mig. Jag kan dölja det väl, men ifall du en vacker solig vårdag kollar djupt in i mina ögon kan du se den sorg som jag innerst inne bär. En sorg svårt att dela med sig och väldigt svår att dölja. Men jag gör det av hela min själ och därför klarar jag det utan att behöva visa det för er. Jag vissar det för mig själv när jag ensam sitter och inget gör.




Try to eat again.

Idag ska jag äntligen få i mig lite mer mat i magen. Har under veckan bara fått i mig någon macka och en massa vatten. Så det ska bli riktigt gott med riktig mat. Ska inte äta för mycket, för jag antar att jag kommer att må illa ifall jag gör det och det är det sista jag vill. Nu när jag håller på och bli frisk och allt så vill jag inte bli illamående och spy och grejor. Ingen höjdare kan jag ju meddela.

Imorgon ska min syster vara med i talang 2009. Min mormor, moster, morbror och jag funderar på att åka dit och kolla.
Nu ska jag äta och förhoppningsvis äter jag tillräckligt mycket och inte för mycket så att jag mår illa.



Vill förnyas

Vill be om ursäkt för den dåliga uppdaten, men nu ska det komma upp en hel del. Varje liten sak jag kommer på som jag missat att berätta ska jag försöka att skriva ner, och försöka få det så snyggt som möjligt på bloggen. Vill fixa en massa, vill förnya mig. Ha en cool blogg. Hatar att den är så trist på något sätt. Är det färgerna eller headern, eller är det helt enkelt jag som är tråkig? Hm.. jag får ta en fundrare och se vad det är som är fel.

Ifall det när någon som är duktig på att göra header och sånt, så får ni säga till. Vill göra den själv, men vill ha tips och ideer så att jag kan förbättra mig. Men ifall jag typ ger upp så får någon annan gärna gör den åt mig. PUSS på att jag vill ha en ny bloggdesign ... IGEN.



Hostan gör mig sämre.

Tack vare denna j*vla hosta så mår jag sämre. Jag har ingen ork i kroppen att göra något, jag är pigg och vill göra så mycket, men kropp orkar inte, den är slö och sliten. Men jag förstår inte riktigt hur den kan var så sliten, eftersom jag bara har legat hemma och sovit hela denna vecka. Ja, det är det enda jag gjort, sovit. Jag har inte ätit, eftersom jag inte klarat av det. Men druckigt har jag gjort mycket. Men men, känner man sig sliten så gör man. Jag önskar bara att jag mådde helt bra, istället för att ha den här hostan som jag har.

Fick reda på idag att min lilla älskling är på väg att bli sjuk. Inget kul. Eftersom jag vill träffa honom så fort som tusan, men men.. ifall mormor tillåter mig så kan jag åka in till stan och träffa älskling då. Men annars blir det att träffa älskling på lovet. Förhoppningsvis sova hos honom någon dag också. Saknar din närhet, dina kyssar din röst. Oh.. en kärlek till mig är så grymt stor som inte går att beskriva med ord. Jag har letat efter en låt som kanske kan beskriva den, men än så länge har jag inte hittat den. Jag vill på något sätt kunna beskriva för dig hur stor min kärlek är för dig och hur mycket du betyder för mig. Tack för att du finns, älskar dig.



Snart kommer mormor.

Snart kommer min mormor och hämtar mig. Mamma vill inte att jag ska åka buss ensam eftersom jag har en hosta som in i helvete. Så jag ska börja städa av mitt rum lite och sen packa. Har inte haft orken att göra det tidigare. Men ahja så är det. Idag åker även min mamma, min bror +  flickvän och min låtsas pappa iväg. De ska åka någon kryssning för att fira att min bror blir 18 på tisdag, ett stort grattis till dig bror.

Ikväll skajag sitta framför datorn, så ni får gärna vara hur sociala som helst mot mig. Saknar och älskar dig Filip, du är mitt allt. Just det... idag firar mina kärna vänner Joni och Filippa 16 månader tillsammans :) Grattis på er med, och hoppas att ni får en bra dag fast att ni är sjuka. Ha en bra dag allesammans.



Tandställning borta + på bättringsvägen :)

Idag klockan 07.10 åkte jag ner till tandläkaren för att efterlängtat få ta bort min tandställning. Jag var sjukt nervös för hur det skulle gå till och ifall det skulle göra ont. Fick en massa frågor i huvudet, ja, usch. Jag var ruskigt nervös. När tandläkaren kom och ropade upp mitt namn reste jag mig sakta och gick längs väggen eftersom jag var lite smått yr. Satte mig så bekvämt jag kunde fast att jag var sjukt nervös. Mamma satte sig bredvid eftersom jag hade tvingat med henne denna gång.

När tandläkaren kom och satte sig på andra sidan av mig började hon förklara hur allt skulle gå till och redan då började min nervösitet försvinna, känndes otroligt skönt måste jag erkänna. Iallafall, hon tog fram tången och började knippsa av allt på tänderna. När allt var borta från tänderna så skulle det slippas. När slippningen var klar så skulle jag ta avtryck av tänderna så att man kan skapa ett "munskydd" och något annat, som jag ska ha i drygt 4 månader eller något så att tänderna stannar där dem ska vara :)

Börjar bli frisk nu, tror jag. Jag har en rethosta som gör förbannat ont, och så har jag ont i halsen, svag feber. Så det känns att jag är på bättringsvägen nu. Hoppas att jag blir tillräckligt frisk för att kunna gå till skolan imorgon. Känner att jag inte vill missa mer än vad jag har gjort, men det kan bli så att jag är hemma ändå. Beror på hur jag mår senare ikväll.



Blir sämre och sämre...

Just nu blir jag inget bättre, ligger hemma och hostar en massa slem blandat med blod. Febern ligger på 39.6 och 40.8 grader, mår skit. Vaknade i morse med att jag inte kunde andas, jag skakade som tusan och kunde inte ropa på hjälp. Först efter att jag fått en hostattack där jag hostade mest blod kunde jag ropa på hjälp. Mamma ringde sjukhuset direkt och dåp var klockan strax efter sex. Fick en tid först vid tio över fyra. Känns ju kul, eller inte. Fattar inte att de inte inser hur allvarligt sjuk jag egentligen är!

Hat bara tagit det lungt idag, vad mer kan man göra? Läkaren som vi pratade med och mamma tror att jag kan ha fått lungoinflamation. Så det är ju bäst att ta det lungt antar jag. Ahja, nyss ringde mamma och sa att vi hade fått en tidigare tid till sjukhuset. Så ska dit om tjugo minuter istället, känns lite bättre. Hostar as mycket, det gör fruktansvärt ont, så ont så att jag vill gråta :(

Älskar dig Filip Ramstedt <3



RSS 2.0