While your lips are still red

Denna låt och Just the way you are har varit dem två favoriterna idag. Igår linkade jag till Bruno Mars låt, Just the way you are, så därför linkar jag bara dagens låt - While your lips are still red med Nightwish. En av de lugna låtarna de har gjort, fast egentligen är det ju inte Nightwish, utan bara en del av dem. Iallafall är låten helt awesome. Lyssna gärna, ge den en chans!



Puss

Sad but true

Våren är här, nästan. Och med våren så kommer kärlek och känslor fram. Känslorna leker lite med mig, men jag är säker på min sak iallafall. Jag vet vad jag vill, och det är bra tycker jag. Förra helgen åkte jag iväg på Distriktårsmöte i Eksjö, det var trevligt förutom att jag saknade min älskling jätte mycket.

På söndagen när jag kom hem så firade jag och min älskling en månad tillsammans och så firade vi älsklingens bror som fyllde. Blev fika hemma hos honom och sedan middag på Pizza Hut. Det gick åt tre familjepizzor och efterrätt för att mätta fem hungriga magar. Sov hos Wictor tills i tisdags också, mysbus.

Annars har denna vecka varit jobbig och tuff. Men nu blir det att ta det lugnt och ha kul i helgen. Imorgon bär det av ut mot Östra Husby för filmkväll och "dubbel-dejt", sen på lördagen blir det Rocker's Nightclub, kommer bli as kul. Nu blir det att sitta och lyssna på musik samt ladda upp inför imorgondagens fyra timmar pass med modell i skolan.

Puss

Just the way you are - Bruno Mars

Ta till dig av denna låt älskling, och denna låt får bli veckans låt. Har lyssnat en hel del på den och den får mig att må bra. Dock saknar jag Wictor så grymt mycket, men det är det värt. För det blir extra underbart och lyckligt att få träffa och krama om honom sen när man väl ses!


I call it love

Oavsett hur många ord och rader detta blir så kommer jag inte kunna beskriva hur mycket jag älskar dig. Och jag vill verkligen att du ska veta att jag älskar dig utav hela mitt hjärta och att jag aldrig vill förlora dig. Du är min livskraft som får mig att orka andas, att orka att kämpa för att häng amed i skolan och i livet.

Visst, jag har levt utan dig tidigare, och det var när vi inte var tillsammans, men jag har aldrig kännt mig så levande som jag gör när jag är med dig. Det är då och bara då som jag kan kännaatt jag lever, att just den stunden känna det med din närhet är det bästa som jag vet och vill inte förlora de chanser att få känna det med dig.

Varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund tänker jag på dig. Hur underbar, fantastisk och allt som du bara är. Och just nu bryr jag mig inte ifall det är töntigt att skriva sånt här, för jag vill bara att du Wictor Jansson, ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta!

27 februari 2011 - true love

Bad update

Dålig uppdatering idag, men har inte gjort så mycket mer än att varit i skolan och sedan träffat min älskling. Var hemma hos mig och såg på film och åt hamburgare. Hann dock inte se klart filmen innan mamma skulle skjusa hem Wictor. Men det är sånt som händer.

Imorgon börjar jag skolan 13.30 och jag har körlektion 14.20, känns som en värd dag i skolan, då vi bara ska se på en dokumentär och disskutera under hela lektionen. Sen på kvällen kommer det bli kyrkan och packa. Förhoppningsvis sover älskling hos mig. Men det får vi se då.

I helgen kommer det tyvärr inte bli någon uppdatering om jag inte kommer åt bloggen på mobilen, för jag ska nämnligen på Linköpings Stift DÅM (Distriktsårsmöte). Så vi får se, lovar inget. Annars får ni en uppdatering på fredagen innan jag åker och sedan en när jag kommer hem på söndagen.

Nu ska jag sova, saknar min älskling.

Puss

Dålig uppdatering

Förlåt för en dålig uppdatering idag, men har haft fullt upp hela dagen och kvällen. Gick på stan med Malin, Mattias och Wictor när dem slutat och sedan blev det hem, packa porslin och sedan har man suttit vid datorn och pluggat, spelat, lekt i photoshop och självklart pratat med Wictor på Skype.

Men nu har jag tänkt att försöka sova någelunda tidigt så att man är pigg imorgon när man ska ha religion. Ska bli kul med religion, dock hålltimme efter religionen, men ska se ifall älskling har rast så kanske jag kan vara med honom. Snart helg, snart den 27:e, tiden går för fort ibland. Jobbigt men kul också.

Ajust det, vi insåg i skolan idag att det bara är 87 dagar kvar tills vi tar studenten. Och då är alla helger och lov samt klämdagar/studiedagar inräknade. Känns kanske skönt, men ändå stressande som tusan. Har sjukt mycket kvar att göra och jag vet inte om jag kommer hinna med allt. Blir att ta fram den där pluggisen i mig och jobba på som tusan i skolan och när jag väl är hemma. Nehe, nu ner i sängen och sova.

God Natt

Spring is here

Nu har våren äntligen kommit och det får inte komma mer snö nu alltså. Idag är det hela tolv grader varmt ute i solen och det är helt underbart. Dock blåser det mycket, så det var inte så dumt att ta vinterjackan idag fast att det blir varmt i solen efter ett tag.

Sov hos min älskling inatt, helt underbart. Dock ville jag verkligen inte alls gå upp imorse för att åka in tidigt till stan. Hade ju gärna legat kvar i älsklingens säng och sedan umgås med hans mor hela dagen istället för att sen överraska honom när han kom hem. Men så smart var inte jag imorse.

Nehe, solen lysser ute, då ska man inte sitta här inne och skriva en massa. Ska se ifall jag kan hitta lite pengar i väskan för att kunna köpa en piggelin.

Puss

Love is in the air

Ligger hemma hos älsklingen och försöker skriva min projektrapport, men det går lika bra som det gjorde igår. Alltså inget bra. Har iallafall fyra veckor på mig, hoppas det blir bra det här. Insåg också att min ekonomi inte har varit sämre än den är nu. Usch, kommer få dra ner på fritiden så fruktansvärt mycket att jag snart inte kommer att ha någon frihet alls. Finns inte ord till vad jag hatar att allt ska vara så dyrt.

Blir att jobba som tusan varje dag man är ledig. Synd att man inte kunde jobba imorgon. Känner att jag behöver det. Kommer jobba fast att min kropp inte alls orkar det egentligen, men vill börja högskola och då får man ligga i - både i skolan och jobbet - usch!

Nu ska jag krypa ner och mysa istället, vila medans älskling spelar lite CS.

Puss

I try so hard

Försöker jag glömma för mycket? Ska jag strunta i att försöka glömma det och bara leva med det? Leva med det du gjorde emot mig, låtsas som inget? Jag hatar att en del av nmig saknar dig, vill inte det. Är lycklig med den kärlek jag har nu, så snälla förstör inte för mig. Även ifall jag vill att vi löser detta är jag rädd, jag är rädd att bli skadad och sårad igen. Du förstår inte, ingen förstår hur jag känner och mår.


Det blev en sömnlös natt, mådde inget bra. Migrän hela natten och tankar på allt som hänt detta år gjorde att jag inte kunde somna. Inatt blir det att sova bredvid älskling, hoppas på massor av sömn och att jag mår bättre imorgon när jag vaknar. Nu snart blir det lite Glas&Keramik, ska försöka göra en ros till, hoppas det går bra. Har inte gått så bra sen jag gjorde den första, varför ska jag alltid göra saker och ting så komplicerade?

Ahja, nu ska jag vara en duktig elev och börja skissa för den nya rosen och sedan börja smått med den. Försöker skirva senare ikväll, hoppas på det iallafall.

Puss


Härlig helg

Denna helg har varit bland den bästa på länge. Den spenderades tillsammans med kära Wictor både hemma hos mig och hans bror. Igår blev det en liknande kväll med film och mys, denna gång blev det mer "tjejfilmer" så som Rent,Dirty Dancing 2, sen får vi inte glömma älskade Disney filmen vi såg - Ratatouille. Blev förvånad att lilla älsklingen tyckte Rent var bra, typ en film så långt ifrån hans stil som det går att komma typ, nej men hehe. Förvånande men kul (:

Somnade ganska tidigt, eller jag somnade till första gången under Ratatouille då älsklingen bäddade ner mig. Sött, älskar dig. Senare på kvällen/natten kom hans bror hem. Och då blev det att gå lägga sig för natten. Vaknade ganska sent, eller senare än vad jag brukar vakna, medans det var tidigt för älskling. Wictors bror gjorde frukost, vilket idag blev amerikanska pannkakor med sylt och grädde. Mumsigt värre.

Och till slut kom den där tråkiga delen, säga hej då till älskling. Alltid lika tufft men sånt man måste göra tyvärr ):
Men min helg har varit underbar, hur har eran helg varit?

Puss

Byte av design under dagen

Hejsan, det var ett tag sen. Nu är jag hemma och tänkte att jag kunde fixa min bloggdesign lite. Så det kommer bli mycket strul och annat som medföljer när man ska byta och göra om designen lite. Men jag hoppas att ni har tålamod och förståelse för detta. Kommer göra mitt bästa så att det inte ska bli för mycket strul på en och samma gång utan att det går snabbt och smidigt att byta. Glöm inte att ge kommentarer om designen ifall ni hittar något fel eller liknande under tiden så fixar jag till det!

Puss


California

Hade en as mysig fredagskväll med älskling igår, god mat och en massa mys framför massa filmer. Dock var det en massa repor i dem. Vilken tur att det inte var mina filmer, men synd om syrran som knappt kan se någon film av dem vi testade.

Idag så vaknade jag upp bredvid älskling, det är nog det bästa som finns, att få vakna upp och se honom ligga där och sova. Vaknade dock tidigare än honom, så blev att krypa närmare och sedan somna om på hans bröst till hans andetag. Nu, snart blir det att åka till hans kära bror och vara där ikväll/natt, vilket betyder ingen uppdatering. Men det får ni imorgon istället.


Här är en låt som beskriver dagen :)

Spotify: Phantom Planet – California - Tchad Blake Remix
Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=hkzUDT9r8g4





Puss

Vad tycker ni?

Funderar på att skaffa något som typ "Dagens fråga", "Dagens låt" eller något annat liknande. Men jag vet inte ifall det skulle vara av intresse att läsa. För tänkte försöka typ ha "Dagens fråga" då ni får fråga mig om vad som helst så svarar jag på en fråga varje dag så ärligt jag kan.

För det känns som att jag kommer bli mer aktiv automatiskt ifall jag har något jag måste skriva varje dag. Men tanken var att ha bara måndagar till fredagar. Alltså inte ha på helgerna, just för att det kan vara så att man åker iväg och kanske inte kan blogga något och då är det ju inte så kul om man har en fråga som man vill ha svar på. Ahja, vad tycker ni? Ska man skaffa någon "rubrik" som jag ska skriva om varje dag?

Frysen pepsi

Kom på att jag inte hade berättat om den roliga händelsen igår. Efter skolan igår så var jag med Wictor, när vi var på väg hem till mig och hade gått av spårvagnen ser vi en flaska fylld med pepsi. Den hade typ fryst så det var snöliknande i den. Wictor sparkar på den och sedan vill han sparka av korken. Jag som först stod bakom flyttade mig och stkulle sätlla mig framför honom istället fick allt på mig. För precis när jag går förbi så sparkar han bort korken och allt flög ut på mitt ben. F*n vilket tryck det var i flaskan, antar att kolsyran inte riktigt hade försvunnit och att vi sedan sparkade på den innan inte gjorde saken bättre.

Ahja, vi fick ett gått skratt men usch vad mina byxor såg ut. Mina fina ljusgrå byxor fick bruna fläckar efter pepsin som sprutades ut på mig. Haha, ett skratt förlänger livet! :)

Snö

Vaknade upp med massor med snö ute, det var ju inte det man ville. Usch, och under lektionen idag ska vi plocka ner utställningen. Det var inget lätt jobb. Först att se till att få bort alla bilderfrån väggarna och spackla och sedan ska allt upp till skolan. Tungt som tusan och en massa snö. Blev en hel del pauser att vila på så att man orkade att bära upp allt.

När jag och Nikita kommer upp till skolan igen så är vi så blöta att håret droppar och vi är snötäckta från topp till tå. Fy tusan vad jag ogillar snön, speciellt nu när våren var på väg. Den var ju nästan här och all snö var ju nästan borta. Nu blir det att gå och äta pannkakor i matsalen och sedan skriva lite på projektrapporten som snart ska vara klar.

Ikväll ska älskling sova hos mig, kommer bli mys. Men måste dock hem och städa en massa innan han kommer.

Puss


Dejt med kudden

Nu blir det att ta en dans och dejt med kudden. Börjar skolan tidigt imorgon och innan skolan ska jag träffa min älskling, eller det är ifall jag kommer upp vill säga. Men det tror jag nog, får be honom ringa/smsa mig när han går upp så att jag vaknar ordenkligt.

Haft en bra kväll och jag har även kommit igång på en snygg header. Hoppas på att kunna göra om resten av designen snart också. Så att den verkligen blir personlig och inte alls som den är nu. För även om jag ändrat den till mer mig så är det inte jag ännu. Kommer ta ett tag, men tar det sakta men säkert.

Nehe, nu blir det att krya ner under täcket och dejta kudden!

Puss

To you my love

You have a place in my heart, a place filled with both joy the pain that matter, you can never take away from me, not even if someone else would get you. No, you, I will never forget. In my heart I will hide you. In one corner, you will always be. For you are a human being I want to remember. Believe it or not, I will always love you

Your smile makes me weak in the knees I, I drown in your eyes. You are the air I breathe, the water I drink, the food I eat. You make me happy and happy with your hugs and kisses.

Every night before I go to sleep, I'll always think on one special person. A person nice and fun, beauty and wonderful. Yeah, all that and much more are just you. And even how much I'll try, I'll never going to describe what you really mean for me. Because all worlds words aren't so big and strong for describe my feelings. And all I can say is I Love You.



Längtar tills jag får träffa dig igen älskling. Det känns som evigheter, fast att det är mindre än tolv timmar kvar. Kom hit och lämna aldrig min sida igen <3


Leken med hinken

Har precis kommit hem och ätit lite efter att ha varit i kyrkan och haft juniorkväll med bibeldrama och lekar. Som vanligt är jag och resten av ledarna också med och leka. Alltid lika kul. Ikväll så slutade det inte kul. Vi lekte en lek som jag inte minns namnet på, men man skulle vara i en ring och försöka få alla andra att få ner hinken eller släppa händerna. Ifall du släppte händerna eller fick ner hinken så åkte du ut. Jag hamnade för en gång skull i final, och tänkte att det skulle bli lätt att vinna detta. Men det var ju det sista jag skulle tänkt, för som en överraskning kom dem springande emot mig och jag hamnar i mitt och sedan pladask ner på golvet med en smäll. Så nu sitter jag hemma med blåmärken efter att varit med och lekt. Tanken jag hade när jag låg där på golvet var "vilken tur att jag inte är vänsterhänt".

Nu blir det att lyssna på musik och sedan vila armen en hel del. Kanske leka lite i Photoshop till en ny design och header. Det återstår och ser :)

Puss

Miniraster

Miniraster under lektionstid är nog det bästa som finns, att få ta egna raster när man känner att man behöver det. Det hade jag aldrig fått ifall jag inte hade bytt linje, för på de teoretiska linjerna så hinner man inte ta raster med alla genomgångar och föreläsningar som man hela tiden har. Dock är detta min andra minirast under min första lektion, kanske inte så bra. Men jag letar faktiskt lite efter inspiration till mina ljusstakar jag ska göra i keramik.

Just det, jag berättade att jag åt en stadig frukost. Men den verkade inte vara så stadig för ca två timmar senare var jag nere i köket igen och åt mat. var hur hungrig som heslt, fick även i mig lite lunch i skolan när jag tog min första minirast tillsammans med Nikita. Verkar som att jag har en väldigt hög ämnesomsättning. Blir att börja träna igen och få ordenkliga mattider då jag inte får gå och små äta när jag är hungrig utan äter dem där fem, sex målen om dagen.

A new life will begin.

Puss

Härlig morgon

Vaknar upp med solen i ansiktet. Dock lite tidigt, men det gör inget denna dag. För idag ska jag träffa Wictor, få en ny mobil och sedan få gå till kyrkan. Känns att det kan bli en väldigt bra dag.

Åt en väldigt bra frukost också, stadig. Lyckades få i mig två grova surdegs mackor med sallad och leverpastej + en stor tallrik flingor med jordgubbar och något mer. Men det kan behövas med den mat som är i skolan idag. Inget jag tycker om alltså, om jag minns rätt ska det vara risgrynsgröt alt soppa med mjuk smörgås. Vilket jag slipper att äta nu.

Snart ska jag gå och möta Wictor. Vi börjar sent idag så tar oss friheten att ses innan och efter skolan. Kanske borde fixa mig lite innan jag möter honom. Vill inte vara allt för trött och hängig, så därför får det bli en lätt sminkning efter en skön anisktstvätt.

Jag skriver snart igen då jag har en dator i närheten.

Puss

God natt

Kvällen blev lite så där. Börjar få väldigt ont i ryggen och mitt humör är inte alls på topp då. Känner att man egentligen inte alls borde prata med mig, men min älskade Wictor stannar kvar i Skype ändå. Och det är väl bra det, för trots allt får det mig att inte tänka på smärtan lika mycket.

Imorgon blir det en kort dag i skolan, se till att få en fungerande mobil som min kära ingifta kusin lånar ut till mig. Sen blir det att vara med min älskling, gudars vad jag saknar honom. Önskar ju att man slapp vara ifrån varandra så grymt mycket och i höst blir det väl värre :(

Nehe, nu blir det att sova - eller försöka så gott det går med den ryggvärk som jag har. Kanske ska ta en tablett eller två. Vi syns imorgon och hoppas ni får en bättre sömn än vad jag kommer att ha.

Puss


Träligt

Har inte varit i kyrkan på länge och tänkte nu för en gång skull gå dit för att ha skoj och träffa gamla vänner. Går dit strax efter sju då det ska börja. När jag närmar mig ser jag att det är mörkt, men tänker att det är kanske för att vi ska se film idag. Så fortsätter bort mot ingången då jag märker att alla arbetsrum som vanligtvis brukar vara tända är släkta. Känner på dörren och inser snart att det är inställt idag.

Det var låst och larmat. Tråkigt och träligt, för hade sett fram emot att vara i kyrkan ikväll. Men det blir en hemma kväll istället, framför datorn och prata med min lilla älskling. Tror även att jag ska försöka fixa det sista på designen, ändra typsnitt och sådant. Man får ta vad som bjuds helt enkelt :)

Puss


Härliga tisdagar

Igår började de härliga tisdagarna igen. Varje tisdag är jag ledig i skolan, men kommer försöka jobba varje tisdag istället så att man kan få in lite extra pengar så att körkortet blir klart innan sommaren. Sen på kvällen iallafall är det två bra program efter varandra. Det ena är klockan 21.00 - Desperate Housewives och klockan 21.55 på samma kanal börjar Couger Town.

Igår kväll blev det dock ingen såndär härlig tisdag som jag gärna ville ha. Dagen började med att vakna bredvid älskling, det var nog det bästa på dagen. Sen blev det att redovisa mitt projket för tvåorna och sedan skulle jag haft körlektion vilket blev inställt. Så det slutade med att jag åkte till exet och kollade porslin och sedan in till stan för att följa älsklingen min till hans tåg hem. Under att allt detta hände så dog min mobil och den vill inte starta eller ladda. Vet inte vad som hände. Vilket gjorde att jag blev sur och när man försöker fixa sin design på bloggen så är det värsta som kan hända att internet försvinner och inte vill funka som det ska. Och precis det hände också. Kul? Nej inte det minsta.

Men nu har det mesta ordnat sig och det blir lite mer design ikväll (onsdag).

Puss

Bloggdesign

Har suttit ett bra tag nu och försökt fixa min bloggdesign. Men det går inte alls som jag vill och efter allt som hänt idag är inte humöret på topp heller. Usch för det här. Men nu ska jag verkligen försöka fixa det som jag vill och sedan lägga upp allt på bloggen. Hoppas det funkar.

Kommer ta hjälp av min kära Malin http://monccy.webblogg.se !

Puss så länge!

Back to old days

Denna blogg har varit nere ett tag. Men nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen, på allvar. Så sitter just nu och försöker göra en ny header till bloggen. Så den passar mig lite, för under det senaste året då jag inte har bloggat så har jag förändrats en del, och man kan ju inte ha samma gammla tråkiga blogg då. Nej, bloggen måste också förändras och bli lika bra som jag blivit! Hehe. Alltså, detta betyder att en hel del på designen kommer ändras och det kan bli strul, men det ska jag ordna upp så fort jag ser dem.

Nu fortsätta med headern, titta lite på HTLM-koderna och sedan redovisa mitt projekt för de små tvåorna. Vi syns!

Peace Lina


RSS 2.0