You are my life!

Det finns inte ord i världen som någonsin kommer kunna förklara för dig hur jag känner upp till hundratio procent. Du är mitt allt, även ifall det känns som att det är fel mellan oss och att något inte stämmer så finns det ingen annan för mig. Det spelar ingen roll hur mycket jag saknar honom, det är dig jag vill ha och ingen annan. Jag önskar att jag kunde få ut de ord jag söker lättare än vad jag kan. Får en känsla av att jag kommer förstöra detta snart, och det är det sista jag vill göra.

Varje gång jag inte är med dig får jag en klump i min mage och jag jag gråter inombords, ibland till och med så andra ser det. Jag kommer inte klara mig längen utan dig, så låt mig inte ens testa en dag utan dig vid min sida. Jag älskar dig det gör jag verkligen, mer än du kan ana!

Victor Jansson, du är mitt liv!

Filmkväll

Sitter hemma hos Mattias och har filmkväll tillsammans med Malin och min älskade Wictor. Än så länge har vi bara sett en film - Mirrors. Fy fan vad äcklig film. Kommer inte våga titta i en spegel igen. Vi åt en jätte god middag förut också som Mattias och Wictor lagade åt mig och Malin.

Snart blir det att se på Streetdance, den är iallafall något i min stil. Imorgon blir det att gå till Svea på Rocker's Nightclub med älskling. Så det kommer inte bli så mycket bloggande, kanske lägger in ett inlägg via mobilen senare. Nu blir det film och mys.

Ha det bra!
Puss

Första april

Redan första april, känns som att året har gått fort än så länge. Har suttit och spelat lite med min älskling och jag antar att det är dags att sova nu. Klockan närmar sig ett och jag ska upp redan vid sju imorgon om inte tidigare. Hoppas på att somna snabbt och få sova underbart, men jag vet att jag inte kommer det med tanke på att jag inte har Wictor bredvid mig.

Nehe, ska nog ta och säga god natt, komma på ett aprilskämt och sedan sova. Man måste ju trots allt dra minst ett aprilskämt. Vilka skämt kommer du göra? Berätta gärna :)


God natt

RSS 2.0