SAKNADEN - stilla för en sekund

Saknaden svider i min mage, tårarna bränner bakom mina ögonlock. Hotar att bryta mitt stilla sinne, hotar att skära ner min tro. Mitt förvirrande får mig att falla, orkar inte längre stå. Ligger i det vita fällda tårar från vinterns stilla ro. Tårar av is glittrar på min hud, frysta, men de bränns. All min värme tåras ut, tårar i marken börjar stilla gro. Jag ligger stilla i mitt frysta. Tankar endast om dig, tyst leende för dina ögon, stillar för en sekund min oro.

En annan dikt, även denna är gammal precis som den förra. Och jag vet inte vilken som är bäst. Vilken tycker ni?


DIKT - en ängels blodiga tårar

En ängels blodiga tårar, bland vinterklädda träd där mörkret härskar, finns frihetens fåglar, och där, bland de blommande vinterroserna, finner jag dig gråtandes, blodiga tårar nerför din kind. Jag sträcker mig efter dig, vill ta dig i min famn, och gråta med dig, tills du än en gång kan le åt världen. Men jag når dig inte, du flyger längre och längre bort från mig, suddas ut, tills du smälter in bland molnens gråa skyar, och du finns kvar, enbart i mitt hjärta. Nu vill jag tro, att du svävar runt bland frihetens fåglar, och när vinden smeker min kind, vill jag tro att det är du som finns där, och med änglalena fingrar rör vid mig, för att trösta.

En gammal dikt. Kommer att lägga in en till, kanske att det kommer att blir flera dikter från mig under tiden. Men det är sånt som märks.


DAGENS LÅT - för alltid

Dagens låt är För alltid som Sara Löfgren har gjort. Denna valde jag för att den dels är sjukt underbart fin, men även av andra anledningar. Dock kommer jag inte berätta dem här, för att det är lite mer personliga saker som jag inte är redo att skriva på bloggen. Men lyssna mer än gärna på låten.




KUDDKRIG - pest och pina

Vaknade hos Filip idag. Hade det otroligt svårt att sova inatt. Dels för att jag hade ont i kropp och hjärta och sen för att det var väldigt mycket i min tanke som gjorde det svårt att somna. Men jag somnade tillslut som tur va. Låg kvar i sängen länge sen när jag vaknade. Först vid tolv eller något så gick vi upp då vi spelade lite Chichago, och jag vann.

Kollade senare lite saker på bilddagboken och sånt, och sen när Filip skulle kolla sitt så började jag kasta en massa kuddar på honom som sen slutade med kuddkrig. Filip vann efter att han fuskat och haft två kuddar, då en var sköld och en han slåg med, och jag hade bara en. Han vann med att slå mig med ena kudden i huvudet, snyft. Ahja, nu ska vi spela lite GH och imorgon ska jag få träffa Julia igen.


LIFE GOES ON - so far I know

Har inte skrivit denna vecka.. beror på att jag inte mått så jätte bra, och i onsdags så försvann mitt internet. Men nu är jagh här igen och vill bara säga att jag mår bra, jag jobbar och är olycklig förälskad. Snart är sommarlovet över, och jag kommer att avsluta det både med pest och pina. Är glad att jag tjänat pengar men ledsen för att jag inte riktigt haft något sommarlov utan jobbat.

Men det är väl som mamma säger, vill man ha bra jobb senare i livet så måste man ha erfarenheter och därför jobba när man är yngre. Eller har jag helt fel där? En fråga som kan diskuteras länge utan att få fram något svar. Hoppas ni all andra bloggare där ute har fått ett bra sommarlov.


SYRRANS FÖDELSEDAG - 30:e juni

Här kommer lite försenade blider från syrrans födelsedag när hon blev hela 15 år.

     

Det finns flera bilder, men dessa är de som blev bäst.
Grattis syrran och hoppas att du lyckas med livet.



ÄLSKLING - äntligen hemma imorgon

Imorgon kommer min älskling hem igen. Han har varit på Hultsfred hela veckan och det har varit fruktansvärt jobbigt att vara ifrån honom. Gråtit varje kväll för att jag saknat honom, har även gråtit av andra anledningar också. Men den anledningen är den främsta och imorgon kommer han äntligen hem.

En hel vecka utan att få krama om någon är jobbigt. Fick ett par kramar igår utav Freddie när han var hemma hos mig och underhöll mig när jag var ensam. Men annars har jag inte haft någon att krama. Iallafall, så blir det att åka hem till Norrköping imorgonbitti för att möta upp min älskling vid tågstationen och sen vara med honom hela dagen.

Men kommer dock att åka hem tidigt eftersom jag ska jobba på måndag, plus att jag måste handla mat. Eftersom mamma och min låtsas pappa är bortresta så är jag ensam hemma och måste klara mig. Men det ska nog gå hur bra som helst. Var ju hemma torsdag och fredag själv. Så det kommer nog bli hur bra som helst, måste bara komma upp också, så att jag inte försover mig.




DAGEN - soft och tråkig

Idag sov man länge. Eller länge var det ju inte. Vaknade första gången vid sex, sen vid nio, senare vid tio och somnade om till halv ett. Då gick man upp, åt lite frukost. Sen så satte man sig vid datorn och kollade runt lite. Gick ut med hunden och senare till loppis där vi hittade en massa Gense Bernadotte saker. Vi betalade 40 kronor för 12 glödmuggar som var i silver. Det är sjukt.

Ahja, sen hem för att laga mat, men innan maten så hjälpte jag mormor med sin nya dator som hon köpte för en vecka sen ungefär. Lärde henne lite om Live Messanger och så. Hon blev helt chockad att man kunde cama med varandra och att man såg en visningsbild för personen som man chattade med. Efter att ha lärt henne det så började vi med maten. Och idag blev det ris och köttgryta. Mumsigt värre.

Efter en god middag blev det att skriva ett inlägg på bloggen, sen fort ut med hunden som hade ätit något dåligt så att han hade blivit jätte dålig i magen. Så det blev att gå ut med honom, och som tur va hade det slutat regna. Men det var skönt ute, så vi gick en lång promenad ute i Krokek skogen. Senare hem, äta glass och prata med Kim, och samtidigt skriva detta inlägg. Hoppas ni har haft en bra dag. SJälv har min varit soft, men samtidigt väldigt tråkig. För vissa stunder så har man inte haft något att göra. Ha en bra kväll.



JOBBVECKAN - tuff men skön

Har jobbat hela veckan, det känns bra. Men jag kan inte precis säga att det alltid har varit lätt att gå upp på morgonen. Det har varit en plåga att gå upp och sen sätta sig på en cykel för att senare cykla till jobbet. Men när man har kommit till jobbet så blir man glad. För man träffar alla otroligt härliga människor.

Och när man väl har börjat att plocka så känns det att det var värt allt slit på morgonen för att komma i tid till jobbet. Och sen när man åker där ifrån vid fyra så känner man en lättnad, att man ska få komma hem och sova ut en lång stund innan man sen ska upp tidigt nästa dag för att åka till jobbet.

Veckan har gått bra i vilket fall som helst. Och på måndag blir det ännu mera jobb vilket betyder ännu mera pengar. Me happy! Nej, nu ska jag ut med hunden. Sen blir det flera inlägg.



NY BLOGGDESIGN - behöver ideer!

Är trött på min enkla design, vill ha något annat. Men vet inte vad. Har inga ideer kvar alls, så därför vill jag att ni ska hjälpa mig. Jag vill ha tips om både hur designen ska vara uppbyggd och hur min header ska se ut. Med färger och allt. Det skulle vara sjukt snällt ifall ni ville hjälpa mig med det, för jag vet inte alls hur jag ska göra. Inga ideer.

Ahja, ska fundera lite själv nu. Men kom gärna med tips och ideer om hur jag ska göra.




BRA JOBBDAG - dålig annars

Dagen började skit, jag försov mig eftersom jag knappt sovit i natt. Men jag lyckades iallafall komma upp och hinna till jobbet. Trodde att jag skulle komma sent, vilket jag inte gjorde. Var även skit lack på mamma för att hon inte kunde skjusa. Men det är som det är.

På jobbet sen så var det kul, snackade massa med nytt folk och sammarbetade skit bra med alla typ. Och efter de första två timmarna hade vi gjort över 8000 order rader. Väldigt bra början och arbetsledarna var hur glada som helst. Efter frukosten så gjorde vi över 10 000 order rader, det var verkligen förvånande, men det gav oss ett ljus om att vi kunde sluta tidigare. Efter lunch gjorde vi ca 5000, antar att vi var trötta i huvudet och benen främst. Men det gick bra ändå och efter två rasten fick vi reda på att vi sommarjobbare fick gå halv tre istället för fyra. Blev hur glad som helst.

När jag sen kom hem blev det bråk direkt. Fattar inte varför, men sånt är livet. Saknar min Filip för övrigt, kom hem NU! Så att jag har någon att krama om och pussa på. Vill inte att du ska vara på Hultsfred, utan jag vill att du ska ligga i min säng och mysa med mig istället. Dagen har alltså varit bra och dålig.


TÅRAR RINNER - låter dem rinna

Mina tårar rinner, det går inte att stoppa dem. Vad ska jag då göra än att låta dem rinna? Mina tårar rinner för 2 personer främst, och ni båda har olika anledningar.

Filip Ramstedt; Att säga hejdå till dig idag var bland det svåraste jag gjort i mitt liv. När jag såg dig gå mot tåget och att det bara 3 minuter senare sakta började åka ut från Norrköpings Tågstation så kom tårarna, de forsade nerför mina kinder och jag kunde inte hindra dem. Jag älskar dig och ha det bra i Hultsfred.

Julia Wigmo; Jag har aldrig tidigare fått de här känslorna jag har fått för dig. Och att nu kanske mista en av de underbaraste personerna gör det ännu svårare för mig att leva. Du fick min början av denna sommar till ett himmelrike och jag har aldrig mått så bra som jag gjorde den 18:e. Vill ha tillbaka den stämmning och känslor vi hade den dagen i biosalongen på Kolmården. Älskar dig <3

Jag tänker låta mina tårar rinna nerför mina kinder tills jag inte längre har några kvar, jag tänker inte försöka stoppa dem, för ni är två helt underbara personer och ni förtjänar dessa tårar jag ger er </3




TILLBAKA - mkt som hänt

Nu är man tillbaka på bloggen igen. Det har hänt mycket under den tiden som jag inte bloggat. Men för det mesta dels är det mest jobb som varit, och sen var jag även på Liseberg med Filip och hans släkt. Där var det sjukt kul och jag blev bränd som attans. Efter Liseberg åkte vi till Ullared där det blev mycket att köpa, pengarna bara rullade iväg må jag säga. Men nöjd blev jag iallafall, och det är väl bra antar jag.

Veckan efter Liseberg så var det jobb hela veckan, eller ah, nästan. För på torsdagen hade jag så himla ont i mina fötter att jag inte kunde jobba, så jag pratade med min arbetsledare och det var okej att jag gick tidigare. Vilket var skönt. I tisdags den 30:e juni så fyllde min syster år, hon har även skaffat blogg, och ifall ni klickar här så kommer ni direkt dit.

Från torsdag till lördag (idag) så sov jag hos Filip, och idag åkte han även iväg, inget kul. För direkt när han kommer hem igen så ska han bara hem och vända för att senare åka till Hultsfreds festivalen. Så jag kommer inte kunna träffa honom på ett tag, inget roligt. Fick även reda på idag at jag kommer få vara ensam hemma från torsdag kväll till söndag. Och jag bjöd hem Freddie hem till mig på fredagen så att jag skulle få lite sällskap. På lördagen blir det väl att jag åker ut till mormor min.

Om ni vill se bilder och sånt från Liseberg så klickar ni här, bilderna finns på den 27:e från Liseberg och den 28:e från Ullared. Hoppas ni haft en bra vecka då jag inte varit aktiv på bloggen. Ajust det... förra fredagen, den 26:e, så dog Michael Jacksson. Vilka skandaler det blev alltså, och när man såg på bilddagboken alla som skrev R.I.P osv så tänkte man mest "läste ni inte alla nyheter eller?". För samtidigt som jag såg allt på bilddagboken så satt jag och läste på CNN att han fortfarande låg i koma. Ahja, nu är det konstaterat att han är död.

Nej nu ska jag lyssna på skön musik och smsa lite med min älskade Filip, saknar honom så grymt mycket så jag vet inte vad alltså. Senare ikväll kanske det kommer upp flera inlägg.



RSS 2.0