MÅNDAG - sista sommarlovsdagen

Nu har ännu en sommar gått och det enda jag har gjort under sommaren är att träffa Filip och jobba. Jag har endast haft en veckas sommarlov, men visst. Jag ahr blivit starkare som person och fysiskt, fått en bättre hälsa, plus att jag har tjänat ihop en massa pengar som jag kommer kunna köpa en systemkamera av. Så det känns bra.

Dock har jag ju inte kunnat göra något av det som jag sa till mig själv att jag skulle göra. Så som att sola och bada, vara med vänner från klassen. Inget av det blev av. Förutom att jobba så fick jag resa iväg ibland. Hann med Liseberg, som jag aldrig tidigare hade varit på, så det var kul att få vara där. Åkte till Ullared och shoppade. Senare i Juli så åkte jag och Filip till min morfar där vi cyklade dressin och åkte ut med deras båt. Och i början av Augusti åkte jag till Smultronstället med Filips familj.

Visst, allt sånt var roligt och inte planerat från början. Men jag saknar och ångrar att jag inte unnade mig själv lika mycket som jag hade hoppats på att få göra denna sommar. Imorgon börjar skolan igen, och det är inget jag ser ifram emot, eftersom mitt schema inte är världens bästa. Men det är bara 2 år av gymnasiet kvar, så det är bara att kämpa.



HELGEN - skratt och tårar

Har tyvärr inte skrivit något under helgen. Men har varit fullbokad hela helgen. I fredagas så firade jag och Filip fem månader tillsammans. Sov hos honom torsdag till fredag så vi kunde fira lite längre. Anledningen var att vi skulle få gäster senare på kvällen och därför skulle jag inte kunna träffa Filip så mycket. Så vi kom fram till att vi börjar fira redan på torsdagen så har vi iallafall fått vara med varandra och fira den.

Började med en myskväll framför filmen Coverfield. Hade sett den innan med Freddie, när jag såg den då satt jag och skaka igenom hela filmen, men denna gång så visste jag ju vad som skulle hända och jag var ganska lugn. Kändes bra eftersom jag inte tycker om sånna filmer så speciellt mycket. Avslutade med en underbar natt med älskling bredvid mig.

Morgonen därpå sov vi längre och senare bjöd hans syster Anna på mat. Man tackar för det. Och strax efter att vi hade ätit så var jag tvungen att åka hem för att börja fixa mig inför gästerna. Vid klockan sju kom Nova, Helene och Kenta. Nova är vårat gudbarn, så vi träffar dem ganska ofta. Iallafall så åt vi en god middag och hade det mycket trevligt. Först vid halv tolv åkte de hem och jag fick gå lägga mig.

Lördagen spenderades med Filip hela dagen. Tog det allmänt lugnt och kom inte hem förän vid elva på kvällen. Söndagen var planerad fram till fyra. Gick upp vid nio för att fixa mig, för idag skulle syrran konfirmera sig. Strax efter tio åkte vi och kom till kyrkan vid halv elva, väntade på att morfar, mormor och moster skulle komma. Gick in i kyrkan vid elva och kollade när syrran konfirmerades. Åkte sedan hem för att äta och fika.

Helgen var bra, men dock väldigt mycket att göra. Snart börjar skolan igen också.



STAN & COFFEHOUSE - Lizz, Bawkus, Anki

Idag var det en fin dag, så jag gick upp vid tio. Satte mig vid datan en liten stund. Efter att ha kollat mina saker så ringde jag tandläkaren och rede ut allt med mina tider och så. En framflyttad tid som jag inte visste om, och sen så fick jag reda på att de två tiderna jag hade fått till en och samma tandläkare olika dagar var en fucking sprutträning. Visst, jag behöver det, men jag tänker inte skippa skolan för en träning.

Iallafall, efter att ha pratat med tandläkaren började jag städa mitt rum, pratade en massa med Filip och vid halv ett så åkte jag ner till stan för att möta Lizz och Bawkus. Men det visade sig att vi tog samma spårvagn ner till stan, så vi möttes tidigare. Gick till Coffehouse och väntade på att Anki skulle komma. När hon kom och hade druckit upp sitt kaffe gick vi vidare till en helt underbar skobutik som jag glömt namnet på. Efter det vidare till New Yorker. Happyface må jag säga.

Dock så försvann det fina vädret och det kom ett helsike äckligt och dumt väder. Det var åska i molnen och det började regna. Och jag som är åskrädd blev lite orolig och väldigt nervös. Följde ändå med Anki och Lizz till Ankis buss, och när vi står där så börjar det åska som in i helvete (förlåt att jag svär). Ahja, senare väntade jag med Lizz på hennes mormor och sen när hon kom så åkte jag hem. Nu ska jag gå ner till min älskling och sova hos honom. Blir väll ett inlägg imorgon också.



GOD NATT - dream sweet

Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig. Hoppas att jag kommer sova länge imorgon. För imorgon är det en sån där dag då man inte vet vad man ska göra. Älskling ska spela med en kompis, så det är ingen ide att åka ner till honom. Jag och Freddie pratade tidigare om att träffas på stan, men vi får se. Kanske att det blir så.

Ahja, om det inte blir att träffas på stan imorgon så kommer jag att skriva en hel del på bloggen, men innan jag gör något annat imorgon så måste jag städa mitt rum. Annars får jag inte sova hos Filip i helgen, och det vill jag hemskt gärna göra. Så det blir att städa, sen får vi se vad dagen bjuder på, om inte vad vädret bjuder på. God natt allesammans.



ALL I CAN SAY IS I LOVE YOU

Efter att ha sett A Cinderella Story så visste jag inte vad jag skulle göra. En bra film för övrigt, hur som helst, så satte jag mig ner och skrev några rader för vad mina känslor är till Filip. Efter mycket ut suddande och avrivna papper så blev jag nöjd med denna;


Every night before I go to sleep, I'll always think on one special person. A person nice and fun, beauty and wonderful. Yeah, all that and much more are just you. And even how much I'll try, I'll never going to describe what you really mean for me. Because all worlds words aren't so big and strong for describe my feelings. And all I can say is I Love You.



Älskar dig Filip Ramstedt <3




HELGEN - 7-10/8

FREDAG 7 AUGUSTI
I fredags så blev det dags för min sista dag på jobbet. Jobbade riktigt flitigt och tack vare det så slutade jag väldigt tidigt. Direkt efter jobbet så gick jag ner till stan, mötte upp Filips syster Anna som skulle hjälpa mig att välja förg på ett linne som jag skulle köpa. Hon hjälpte mig även att bestäma vilken ros jag skulle köpa till Filip eftersom han fyller år denna helg. När vi var klara gick till hem till Filip och Anna, där Anna hade glömt sina nycklar. Men eftersom vi skulle överraska Filip med rosen så visste vi inte hur vi skulle göra.

Tillslut plingade vi, jag göme mig bakom dörren, men som tur va hörde inte Filip det, samtidigt som deras mamma kom. Vi berättade vad vi skulle göra och hon hjälpte faktiskt till att göra så att det inte skulle höras att jag också var med. Och med den rosen så kan jag säga att Filip satt där häpnad med stora ögon och bara kolla på mig. Men han gillade rosen som tur va. Senare på kvällen kom hans släkt på hans mamma sida och firade honom. En mycket rolig kväll.

LÖRDAG 8 AUGUSTI
På lördagen kom den dagen som Filip hade väntat länge på. Det var den 8:e augusti och han fyllde äntligen år. Redan när vi vaknade så sa jag grattis och gav honom min present. Visste inte riktigt vad jag skulle ge honom, så det blev en bok. Vet att han inte kommer att läsa den så mycket, men det är alltid något han kan göra när han har tråkigt.

Denna dag var det även då det skulle komma som flest gäster, och det må jag säga, det kom många gäster. Det var nästan alla från Filips mammas sambos släkt som kom och firade Filip. Men han blev ju glad för det han fick. Efter att vi hade ätit och allt sånt gick jag, Anna och Filip upp tills hans pappa. Där vi såg på film och hade det mysigt.

SÖNDAG 9 AUGUSTI
Söndagen var inte så jätte lugn, men den var soft. När vi hade ätit frukost och fixat oss så tog jag, Anna och Filip en promenad från Ektorp till Klockaretorpet hem till mig. Hemma hos mig duschade jag och pratade med mamma om att jag hade blivit bortbjuden till Smultronstället senare samma dag. Och det var okej för mamma, så jag, Filip och Anna åkte tillbaka till dem och kollade på deras pappas nya moppe som han ville att vi skulle se. När han hade visat oss moppen så han tog med oss allihopa till Lidl för att handla. Hemma sen så lagade vi tillsammans middagen. En litet mysigt tillfälle.

Vid sextiden så kom deras mamma och hämtade oss för att senare åka till Smultronstället. Tog en liten glass, men orakde dock inte äta upp den ändå. Ahja, det var hur trevligt och roligt som helst, och vill gärna göra om det. Kom hem vid nio och resten av kvällen gick till en massa myspys med älskling.

MÅNDAG 10 AUGUSTI
En riktigt sega dag. Filip och jag gick upp vid elva första gången. Jag åt lite frukost. Sen efter det så gick vi och la oss igen, gick inte upp förrens vid halv två någon gång då Anna var hungrig och frågade ifall jag och Filip ville ha nudlar, Filip ville inte ha så jag tog hans istället. Efter att ha ätit nudlar så spelade vi lite Monopol. Slutade med att Anna vann den fuskaren. När deras pappa kom så frågade han det första han gör ifall vi varit ute, vilket vi inte hade. Senare blev det en god middag och efter maten såg vi på Happy Feet. När filmen var slut så var jag tyvärr tvungen att åka hem.

Tack för en underbar helg med dig Filip <3



VART ÄR SOMMAREN - regn och vind

Förra veckan var det hur fint som helst, det kanske duggade lite på morgon. Men det klarnade alltid upp och var runt 27 - 30 grader varmt med en stekande sol i naken. Och vad är det idag? En massa regn. Det var varit så här hela veckan, och det verkar inte bli bättre heller. Men visst, efter ett antal sommrar med bara regn vart man än går borde man vara van.

Dock är jag en som vänjer mig lätt, och denna sommar blev jag van med att det var sol och varmt hela tiden, att solen kunde gå i moln och det började bli kyligt var bara positivt. Fast oandra sidan är jag inte speciellt förvånad, jag förstod att det skulle bli sånt här skit väder den vecka som jag INTE skulle jobba och att det skulle vara hur fint som helst de dagar då jag jobbade. Ahja, nästa vecka börjar skolan och då bryr man sig inte så mycket på vad det är för väder.

Fast man kan alltid önska och tro att det blir bättre nästa vecka på kvällarna då man ska ner på stan varje kväll och ha kul. Och då pratar jag om den årliga Augustifestivalen som är. Och den börjar den 19:e, så hoppas att det blir bättre väder på dem kvällarna så man slipper vara dyngsur varje gång man kommer hem. Nej, nu ska jag äta en god middag och sen skriva lite mer här på bloggen.



WEEK 31 - jobb och kärlek

Hela vecka 31 beståd av jobb och åter jobb. Efter de dagar som jag jobbade så städade jag rummet och träffade min lilla älskling. Tyvärr gick även min dator och internet sönder denna vecka, så kunde inte göra så mycket annat än att kolla på TV eller vara med min älskade Filip. Den helgen så sov älskling hos mig också.

Det var mega mys och vi såg film och en massa sånt. Om det inte hade varit för älskling den helgen så vet jag inte hur jag hade klarat av den veckan. En vecka utan att kunna skriva dikter eller spela något roligt spel är jobbigt. Och tyvärr är datorn det enda sättet att få tag i folk ibland. Och det är sorgligt. Men men, lyckade fixa den i slutet av veckan så att älskling och jag kunde se på film. Tack för den helgen älskling <3



RESAN MED FILIP - destionation Sjötorp dag 3

Trötta och sega vaknade vi upp på söndagen. Började redan innan frukosten med att packa ihop våra saker så att det var mindre att göra precis innan vi skulle åka. När vi nästan packat klart allt så går vi ner och äter frukost då morfar säger att vi ska ut med båten en liten stund idag innan jag och Filip skulle åka hem.

Och strax efter frukosten så packade vi klart för att senare åka ut med båten. Efter en timmes båttur stannade vi till vid Törsebron och fikade. Efter fikan så åkte vi hem igen. Men under hemfärden så log jag och Filip inne och sov hela vägen tillbaka. Och ganska direkt när vi kom hem till morfar så var det dags att åka till Lyrestad där vårat tåg hem till Norrköping gick. Tåget gick 16.21 och vi var hemma i Norrköping klockan 19.25.

Tack för en underbar helg jag fick med dig älskling.


RESAN MED FILIP - destionation Sjötorp dag 2

Dagen därpå så gick vi upp vid niotiden ungefär för att fixa oss. Men istället för att duscha och allt sånt så låg vi kvar i sängen tills morfar ropade ner oss. Vi åt en god frukost och började pratade om vad vi skulle göra. Vi avaktade ett tag fram mot lunch för att se vad vädret ville ge oss. Vi hade kommit fram till att det antingen blir att åka ut med båten eller att cykla Dressin.

Till lunch blev det att grilla korv. Dock så var korven oerhört varm så det gick knappt att äta, och dum som jag är så tog jag en tugga och tänkte inte på att vattnet som är i korven är runt nitio - hundra grader varmt. Så jag biter och allt jävla vatten sprutar in i gommen på mig. Vilket resulterar att jag brände sönder hela min gom. Ahja, efter lunch åkte vi in till Gullspång för att cykla lite Dressin.

Det var hur kul som helst + att Filip fick testa något nytt. Själv var det andra gången jag cyklade på en dressin. På vägen hem stannade vi till och åt glass och sedan hem för att laga mat. Medans morfar och hans fru Marianne lagade mat så vilade jag och Filip uppe i vårat rum. Även denna kväll blev det god mat, och precis när vi skulle spela bokia började det regna, så det blev att sitta inne och spela tärning istället, och det gick lika bra det.




RESAN MED FILIP - destionation Sjötorp dag 1

Under två veckor så pratade jag och Filip om att åka iväg tillsammans. Efter att vi hade åkt med hans familj till Göteborg och Ullared. Så kände jag att han borde åka iväg med mig någonstans. Och det gjorde vi också. Jag pratade med min morfar ifall det var okej att Filip och jag kom ner till honom en helg. Precis som jag trodde så var det alldeles utmärkt att vi kom ner.

Så den 24:e juli åkte vi. Tog ledigt från jobbet så att vi slapp stressa, och tur var det för biljetterna strulade. Klockan 14.33 åkte tåget och vi hade påbörjat våran lilla tripp till Väster Götland. Första stoppet var Katrineholm där vi skulle byta tåg, under tiden vi väntade gick vi till McDonalds och handlade lite mat så vi slapp vara hungriga. Efter att ha ätit, så kom tåget nästan ganska direkt och vi åkte vidare till Hallsberg där det sista bytet skulle vara.

När vi kom till Hallsberg var det tags att köpa lite godis och gå på toaletten. Sen var det bara att leta reda på rätt perong så vi inte gick på fel tåg, vilket vi inte gjorde. För vi var så smarta att vi gick och fråga en som jobbade där och bad om vilken perong det var. Klockan 16.39 avgick tåget mot Lyrestad som var vår slut station. Där ifrån hämtade min morfar oss och vi åkte hem för att äta en god middag, samt att spela bokia och tärning.


UPPEHÅLL SLUT - orken tillbaka?

Har haft ett litet uppehåll från bloggen ett tag. Anledningen till det är att jag inte riktigt har orkat skriva. All min ork att skriva blogg nånstan har minskat, och hoppas att den snart kommer att öka. Iallafall har det hänt lite under de tre veckor som jag inte har bloggat. Och jag tänkte berätta lite under denna kväll i små inlägg, kanske att ni har turen att få se lite bilder och så. Men har då dock inte tagit så mycket. Har även gjort en ny design till en kompis, och en annan header till en annan bloggare. Ska även länka dem lite senare. Men först och främst ska jag nog hämta vatten och lite grönsaker. Sen blir det nog att skriva en hel del här på bloggen om hur mina tre bloggfria veckor har varit och vad jag har gjort under dem.


RSS 2.0