Seg söndag

Idag har det verkligen varit en seg söndag, segare än vanligt. Har inte heller haft någon stor ork att blogga, så det här blir nog det enda för idag. Fick även reda på att jag ska jobba imorgon. Det blev många sms och mejl för att få ett svar om jag skulle jobba. Visst det är bara tre timmar - men bättre än inget. Såg klart på Cotoey Ugly förut, och nu sitter jag och kollar på CSI. Imorgon blir det att äta lunch med älskling, saknar honom jätte mycket, vill bara vara vid hans sida dag som natt. Förlåt för allt idag älsk, älskar dig <3 Nej, nu ska jag se klart på CSI och sen sova. God natt

God natt allesammans

Sa god natt till mamma och alla redan vid kvart i tolv ungefär. Men istället för att stänga av datorn så fastnade jag vid ett spel. Ett spel där du ska para ihop samma färg och klara av så många nivåer på fem minuter. Har spelat det tills ca tio minuter sen. Nu blir det att försöka dra sig ifrån mobilen och försöka sova. Fick även reda på tidigare idag att min bror ska få jobba under lovet, medans jag inte fått svar än fast att jag hört av mig flera gånger.. Så är lite små sur på det. Men hoppas på ett svar om att jag kan jobba några timmar på måndag. Spelar egentligen ingen roll hur länge, bara det blir några timmar i slutet av månaden. Anledningen till att jag kan vara väldigt aktiv på bloggen är att jag lyckas komma in via mobilen, vilket gör det mycket lättare för mig att berätta något nytt som hänt, så slipper jag försöka komma ihåg det under hela dagen. Eller ska i alla fall försöka vara mer aktiv nu när jag kan. Onsdag snart också, längtar. Och för er som inte vet varför, får vänta. God natt

The Playtones vann



Ett stort grattis får man väl säga till The Playtones som då vann hela Dansbands Kampen 2009. Med en duell mot Titanix så vann sen The Playtones. Om jag kollar tillbaka på de två veckor som de varit med så har dem både gjort bra och dåliga låtar. Ikväll fick vi se det bästa framförandet från förra veckan då dem skulle göra om Fairytale och gjorde det jätte bra, fick även höra förra årets vinnar låt Carina som dem gjorde klart mycket bättre än vad Titanix gjorde.

Tyvärr hade jag gärna velat se ett annat band vinna, men man kan inte gå emot marioteten som tyckte bäst om The Playtones. Ahja, efter ett tag kommer det nog bra att lyssna på dem. Lycka till i framtiden och ännu en gång GRATTIS THE PLAYTONES!


God middag

Då har man precis ätit en god middag som blev grillad kyckling och ris. Mycket gott. Efter maten fick jag pengar, eftersom familjen varit på Candyland och då fick bror och syster pengar att handla för. Under maten så funderade jag på ifall jag skulle försöka övertala mamma att låta mig få åka på Sonisphere i sommar, då två av mina favorit band kommer; Iron Maiden och Mötley Crüe. Nej, nu blir det dusch, kan lägga ut mer information sen efter duschen om festivalen.

Hemfärd

Då har man fått spendera ännu en dag tillsammans med älskling. Blev dock tvungen att avbryta vårat mys då jag skulle springa ut med en julklapp till en kompis. När jag kom in igen så fortsatte vi mysa. Nu är jag på väg hem igen för att äta mat, sen efter maten blir det att ta en varm och skön dusch - efterlängtad må jag säga. Ikväll blir det nog att ta det lugnt hemma, sitta vid datorn och sen se film tror jag. Vad ska ni göra ikväll?

Lördag

Sitter på spårvagnen på väg ner till älskling. Kallt är det också, men det ska det väl vara så här års? Senare idag blir det "garage lektion". Vet inte vad det innebär, men det återstår och ser. Nej, nu måste jag gå av och skynda mig in i värmen igen. Skriver senare idag igen.

Vintern är här!

Äntligen kan vi få förhoppningsvis en vit jul med massa snö, skulle inte det vara underbart? För mig skulle det vara rena drömmen, vet inte hur många år sen det var snö när jag fyllde eller på julafton. Just sånt väder som det är ute just nu är det väder som man vill ha en julmorgon.

Sitter och lyssnar på en massa jullåtar, för att få upp stämmingen lite. Hemma är det ingen jul än, visst det finns ljusstakar, julstjärnor, julgardiner och en advetsljusstake. Men det finns ingen gran och ingen vill ha julmusik på. Så det känns inte riktigt som att det är jul om 7 dagar. Så därför sitter jag på mitt rum med julmusik i högtalarna, en fin julstjärna och helt vitt utanför fönstret.

Vad tycker ni om att det förhoppningsvis blir en vit jul 2009?


    

Fler bilder där det är mycket, mycket mer snö på kommer någon annan dag, kanske imorgon. Beror på ifall jag orkar fota imorgon.






Tema Natur

I fotokursen skulle vi göra ett reportage med ett valfrit tema, och så klart så äljer jag ett tema som är rellativt lätt - Naturen. När man fotar naturen så visas inga känslor, och man behöver inte heller fråga om det är okej att man fotar den. Några av de bilder som jag tog med i reportaget kommer nedan, lämna gärna kommentarer.


   

Flera bilder kommer när jag fört över fler. Har en massa höst och vinterbilder också.






9 månader

I måndags firade jag och min älskade Filip hela 9 månader tillsammans. Jag älskar honom ju mer tiden går, och han finns i min tanke dag som natt. Finns inget mer underbart att få vara vid hans sida. Och om jag fick bestämma så skulle jag aldrig lämna din sida, utan vara där hela tiden. Hoppas vi kommer fira många fler månader tillsammans älskling.

Du är mitt allt, älskar dig <3 det gör jag verkligen och jag är glad att vi har löst de flesta av våra bråk. "You are the drug who make my heart beat and I need you every singel day to stay in this life!"



Missing you baby <3






Poträttfoton i studio

Fotade förra veckan Freddie och Linus i ES3b. Eftersom jag är klar med min fotokurs, så gör jag om och gör bättre bilder innan jag lämnar in. Så förra veckan fotade jag om i studion, då Freddie och Linus ifrån ES3b ställde upp som modeller. Här kommer några få bilder som togs.


         


Fler bilder som jag tagit då jag inte bloggat kommer imorgon, räkna med en hel drös i olika inlägg. Kanske i miniatyrer eller i hel bilder som här. Puss och God Natt







Fortsätta eller inte?

Känner verkligen inget behov av att blogga, det är bara vissa fall. Men eftersom jag vet att personer som jag kanske inte riktigt vet ifall jag vill att de ska läsa vissa saker får mig att avstå istället. Om man ska starta en ny där jag väljer ut vilka jag vill ska läsa eller ifall jag ska ta risken att skriva saker som jag egentligen inte borde? Vad tycker ni? Ska jag vara mer öppen och ta risker eller inte?`






RSS 2.0