DIKTEN - ägnad till dig J.W

"En ängel som dig är svår att hitta,
en ängel som förvandlar ont till gott, dåligt till bra.
Du, och ingen annan har fått mig att tänka om i
andra banor om hur livet är, hur jag är.
Du har fått mig att inse vilken person jag engeltigen är,
och inte den som jag en gång var.
Att hoppas och att kämpa fick du mig att förstå
vad det verkligen innebar, och jag kommer kämpa och
hoppas som aldrig förr att vi en dag finner varandra åter."

Du är underbar Julia <3



TORSDAG DEN 18:e - 40år

Efter att Elias lämnat av mig vid Filip så gick jag till honom. Men det jag inte visste var att de skulle till Lidl, men jag fick dem att ta min väska uppför trappan och in till honom. När vi lämnat väskan så gick vi till Lidl och Filip och Patrik fick köpa sitt godis. Vid halv tre åkte jag hem och började fixa mig. För att senare åka till mn låtsas pappas bästa vän som fyllde 40 år.

När vi kom dit så fick ganska direkt lite mat, eller lite och lite var det inte direkt. Men det vat otroligt gott. Efter maten spelade vi ungdomar/barn lite Gituar Hero 3. Det gick så där, fick en komlimang om att han jag körde mot att jag var den bästa tjejen han någonsin spelat emot. Det kändes bra + att både han och jag låg på samma nivå i spelet.

Vid åtta blev jag allt tröttare och tröttare, höll på att somna flera gånger om, men lyckades hålla mig vaken tills vi skulle hem. Men vi åkte inte förens Metrix var klar på TV, vilket jag inte alls ville vänta på egentligen. Men hade inget annat val. Det var iallafall väldigt trevligt och roligt att vara där under en kväll. Dock var jag väldigt trött, men så är det när man har varit ledare för 28 konfirmander.


UPPEHÅLL - hinner inte med mig själv

Jag har nu bestämt mig för att ta ett uppehåll från bloggen ett tag. Och anledningen är att jag inte hinner med mig själv och att jag har mycket att göra på dagarna och hinner/orkar då tyvärr inte blogga senare på kvällen. Däremot kommer det komma upp bilder och texter minst 1 gång varje dag på min bilddagbok.

Där kan ni även se bilder ifrån konfirmationslägrena som jag varit ledare på plus mycket annat. Imorgon åker jag till liseberg, och när jag kommer hem så kommer det väl att komma upp några inlägg om midsommar och lite från denna vecka och självklart från liseberg, bilder är jag inte säker på, men förhoppningsvis så kommer det nog att komma ett få tal. Ha en bra sommar allesammans.

Klicka här för att komma till min bilddagbok.



SVAR TILL ANONYM

Du får tycka och tänka vad du vill. Men jag är inte den som kollar på High School Musical, utan precis som de flesta har små syskon. Och nu är det så att min sytser tycker om High School Musical och har där ifrån fått texten från en av de låtar som beskrev exakt hur jag kände. Och vem som helst kan få lyssna på det dem vill utan att vara barnsliga. Vi bor i ett fritt land och har då möjligheten att göra i stort sett vad vi vill.

Men ifall du tycker att jag är barnslig som har lagt ut en High School Muscial låt och sen skrivit av en liten del av texten så får du tycka det. Men skriv inte det till mig så att jag ser det. För det är bara fegt. Eftersom man oftast själv har lyssnat på låtarna och sen kanske nynnat på dem. Bara att man inte vågar erkänna det utan trycker ner andra som gör det istället. Vem du nu är, väx upp lite så du snäll.




KONFIRMATONSLÄGER - torsdag

Sista dagen på lägret. Tråkigt och alla verkade både ledsna och glada för att det va sista dagen. Åt frukost med alla andra idag och sen var det dags för morgonbön. Men jag och Elin missade början för att vi skulle duscha, men det gjorde inget. När vi kom ner till kyrkan så var det full igång och efter morgonbönen så pratade Håkan lite om bibeln och sånt. Och helt plötsligt får vi besök utav ormen som finns i berättelsen Eva och Adam från bibeln. Det var sjukt roligt och alla skrattade.

Efter att ormen hade besökt oss så kom Mose och hans syster. Dem berättade om deras resa från Eygipten och hur dem lyckades fly. Det var lika roligt det må jag säga. När alla besök var avklarade så gick alla ner till FOU igen och hade lite fritid. När ledarna hade samlats och pratat och det var det dags för en ny aktivitet. Men innan den skulle all packning in till ett annat rum för att man skulle kunna städa senare under dagen.

När packningen var flyttad så sa vi åt konfirmanderna att gå till Biosalongen, och när de sen kom dit så satte vi på en film. Filmen var bra, dock i slutet så började vissa gråta eller få tårar i ögonen, jag var en av dem. Men det är så det är när en film är sorglig, eller hur? Efter filmen diskuterade man om vad den handlade om, men jag och Elias åkte hem. Vi kunde inte stanna längre för att vi var tvugna att vara hemma tidigare.



KONFIRMATIONSLÄGER - onsdag

Jag, Elin och Linda försov oss. Men det gjorde tydligen inte så mycket. Hade morgonbön utomhus denna morgon och senare så var vi i lektionssalen och pratade lite mer. Men idag var det om stress. Senare skulle vi utsätta någon i gruppen för stress, de ville först att jag skulle, men jag får inte stressa så det blev Ogge som gjorde det tillslut.

Dagen fortsatte och vi såg på Delfinshow, gick till aporna och till snöleoparderna. Lunchen idag blev den vanliga hedriga grillade korven. Men vi åt och var glada för att vi fick någon mat överhuvudtaget. Efter att alla hade fått i sig lite mat så gick hela gruppen till delfinariumet och kollade på delfinshowen. Enligt mig var det inte speciellt bra, men alla har sina åsikter. Efter delfinerna gick vi till aporna, både gorillor och chimpanserna. Konfirmanderna fick en uppgift som dem sen skulle redovisa.

När alla hade redovisat och vi hade kollat klart på aporna så fick alla konfirmander och ledare en varsin glass, i slutet så upptäckte Håkan att det blev en över, så den fick jag. Glassen var inte den dyra i sorten, men den är god. Nu kanske ni tänker att vi fick Pigilin, och det var det också vi fick. Liten, kall och god. Sen när alla hade ätit upp sin glass så fortsatte vi ner till snöleoparderna. Ett sånt underbart djur. Fina är dem också.

Vid snöleoparderna fick vi reda på att Kolmården och alla andra djurparker i världen sammarbetar för att få behålla dem. Just nu fanns det knappt några kvar sa Lovisa och att hon tycker att ALLA ska engagera sig mer i det. Efter denna lilla föreläsning om snöleoparden så gick vi tillbaka till kyrkan där vi hade en massa annat kul. Bland annat Påskvandring i kyrkan. Många tyckte det var otäckt men helt okej. Dagen slutade tidigare än de andra och alla var glada. En rolig och välbehövd dag.



HANDIKAPPAD?

Jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till.
Smärtan blir värre och värre, större och större.
Varje gång jag rör mig för mycket stramar det till och jag vill gråta för att det gör så ont. Kan inte sitta ordenkligt, inte gå, inte stå, inte ligga ner. Vad fan ska jag göra? Ska jag bara sitta här med tårar i ansiktet och hoppas att det snart går över?
Jag känner mig handikappad och förstår nu hur jobbigt alla funktionshindrade personer har. Kan inte förstå att man ska behöva lida med sånna problem livet ut. Kanske att man lär sig, men det måste vara rena helvetet och sen när vi "normala" människor bara ser ner på dem som är funktionshindrade måste det ju vara ännu värre.
Tycker seriöst att ALLA ska bli mer omtänksama och tänka mer på andra i samhället och inte bara på sig själv hela tiden. Nästa gång det händer något kanske det är du som drabbas!



DAGENS LÅT - abba

Dagens låt är Lay all your love on me som ABBA har gjort. Har fått den i huvudet sen jag, Filip och Anna såg på Mamma Mia igår. Så därför vill jag dela med mig av orginallåten till er mina läsare.




KONFIRMATIONSLÄGER - tisdag

Dagen började olika. Konfirmanderna blev uppkörda ur sina sägar tidigt eftersom dem skulle ha morgonstall vid Syd-Amerika och Savanen. Medans vi unga ledare fick sova istället. Det var skönt och nu fick vi själva göra lite som vi ville. Jag duschade bland annat medans de andra fixade sig. Men jag och Elin fick springa, vi glömde tiden och fick fort springa ner till bussen. För idag skulle vi in i safariparken.

I safariparken var det mycket med folk, så man fick köra sakta och även stanna ett par gånger. Man märkte även att konfirmanderna kunde mycket om djuren redan efter en och en halv dag. Inte minst kunde killarna det, dock satt dem längst bak och Lovisa hörde inte riktigt att dem sa rätt saker. Åkturen var helt okej, men det var synd att "poliserna" inte var på hugget idag.

"Poliserna" var de strutsar som fanns där inne. Dem brukar nämnligen oftast gå fram till bilarna och titta in och har man fönstret nere (som man absolut inte får) så kan olika saker försvinna. Efter safariparken fick man lite fritid att göra som man ville, och senare var det lunch. Idag var det inte grillad korv, vilket jag och flera tyckte var skönt. Utan idag var det pannkakor. Något som alla gillade väldigt mycket.

Efter lunchen var det dags för cyckelbrännboll. Medans konfirmanderna spelade och lekte så fixade jag, Elin, Ogge, Robin, Håkan och Linda lite med efterrätten som vi skulle ha senare under kvällen. Vi fixade även en massa sallad. När vi hade spelat klart så fick vi lite fika och senare så vid fem tiden gick alla upp till höghöjdsbanan. Många var rädda men många gick upp och gjorde det ändå. Jag är stolt över er och jag hoppas att ni också är stolta.

Efter höghöjdsbanan blev det mat och sen aftonbön, under aftonbönen pratade jag och Elin om att Våga och förändras. Det gick bra och jag tror att många kände igen sig i det vi sa och det märktes efteråt. För flera styckna kom antingen till mig eller Elin och pratade om olika problem och rädslor de hade så vi kunde komma med råd. Sen så fortsatte kvällen med nattning och mys för de unga ledarna i killarnas rum igen.



KONFIRMATIONSLÄGER - måndag

Måndag den 15 juni var det äntligen dags för migf att vara ledare för Wild n' Holy. Såg fram emot det och inte minst att få träffa Ogge, Robin och Elin igen. Klockan åtta samlades en del av ledargänget vid Olai för att packa in i den lilla minibussen för att senare åka till FOU i Kolmården.

Vi var framme strax innan halv tio och alla konfirmander blev glada eftersom det var vi som hade lista och nyckel. När jag kom dit så såg jag ett ansikte jag kände igen bland konfirmanderna. Det var inte mindre än Julia. Och jag, Elin, Linda, Elias, Ogge och Robin blev ganska direkt satta i arbete för att bära in all mat och packning i huset.

När vi hade gjort det så bar det in till en av de lektionssalar som fanns och där skulle vi ha en liten föreläsning om varför man tränar djuren på djurparker och hur man gör det. Efter att Lovisa (som var våran guide hela veckan) hade pratat klart så skulle konfirmanderna testa att träna en av de andra i rummet på något sätt som vi lärt oss om under förelösningen. Det var roligt att se hur konfirmanderna var, och även ifall de var blyga så gjorde visa av dem det som de skulle göra.

Efter föreläsningen var alla ganska hungriga och vi unga ledare blev satta i arbete igen, men denna gång att fixa grillen så att vi kunde grilla korv till lunch. När alla hungriga konfirmander hade fått lite mat i magen hade Håkan och Anna sagt att det var fritid och alla fick göra vad de ville.

Dagen fortsatte med mycket lekar och andra roliga saker. Bland annat fick konfirmanderna rida kamel, dock så missade jag och Elin det eftersom vi var tvungna att leta efter en kamera. Ahja, jag har ridit kamel tidigare så det var väl okej antar jag. På natten/kvällen så satt jag, Elin, Linda, Ogge och Robin uppe vid deras rum och snackade och myste lite. Jag somnade inte förrens vid kvart i två ungefär. Dagen var bra och rolig.



SAKNADEN - orkar inte mer

Alltså, ohoho!!
Jag klarar inte mer snart. Har varit ifrån dig sjukt länge, och även ifall vi träffades en snabbis igår så räcker inte det. Jag har varit borta alldeles för länge från dig. Och jag vill inte ens tänka på hur det kommer att vara när du åker till Hultfreds. Jag kommer dö av saknad.

Vill ha din närhet varje sekund, klarar inte av att vara ifrån dig, även om jag måste. Trodde aldrig att jag skulle känna denna saknad igen, men det gör jag och jag verkligen hatar den saknaden. Saknaden blir det någon annan känsla som jag tror INGEN vill känna.

Jag älskar dig Gustav Filip Tommy Ramstedt <3




FÖRLÅT FÖR EN DÅLIG UPPDATERING

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit så mycket på bloggen. Men det beror på att jag haft mycket att göra denna vecka eftersom det varit den sista veckan i skolan. Och jag har även gjort en massa annat kul. Vilket har lett till att jag inte hunnit eller orkat skriva speciellt mycket på bloggen. Och därför tänkte jag nu berätta lite kort om denna vecka. Kanske att jag redan berättat något, men det är ju alltid bra med lite repition.

Måndag; Vanlig dag i skolan, fick reda på ett par betyg och vad jag fick på mitt Kemiprov. Senare på kvällen tog jag det lugnt, träffade Filip en liten stund. Måde dåligt, så blev lite texter om hur jag kände och så.

Tisdag; En lektion i skolan, sen så åkte jag och Filip ner till ungdomsmottagningen. Det gick bra där. Senare så träffade jag Julia, Freddie, Linus och Ville i kärleksparken. Mötte senare Freddie vid hans buss och sen åkte jag hem. Bloggade och tog det allmänt lugnt.

Ondag; Fika på svenskan, sen hade jag ett långt håll. Gick ner till Filip och var med honom ett litet tag. Senare kom Patrik och vi gick ner och åt lite. Jag var jätte hungrig och åt typ upp Filips kebabtallrik. Senare så hade jag idrott och sen slutade jag. Tog det lugnt även denna kväll.

Torsdag; Indrotuktion på sommarjobbet på Stadium Lagret. Det var helt okej. Fick även börja jobba redan då. Kändes bra. Sen åkte jag hem till Filip, vi käkade lite tillsammans med Patrik och Anna. Filip var duktig och bjöd alla på maten.



SVAR TILL ANONYM

Jag tycker inte alls om hur du skriver till mig. Och bara så att du vet, så behöver man inte vara tolv ifall man har en bild på nalle puh eller ifall man har en del av en text från High School Musical. Vem som helst får ha det. Och ifall man följer min blogg, vilket jag antar att du inte gör så kan man få reda på hur gammal jag är. Men eftersom du inte vet om det så ska jag inte vara för dum mot dig, men kan säga att jag ska börja andra ring på gymnasiet, så jag är definitivt INTE tolv, utan ett antal år äldre.

Iallafall, ifall jag har Nalle Puh på en bild, eller en del från en låt från High School Musical så ska du inte trycka ner det på mig. Texten beskriver kanske saker som du inte vet, och bilden på Nalle Puh. Den har väl inte gjort dig något? Eller? Vem som helst får ha Nalle Puh eller någon annan Disney figur på sin blogg. Vi bor i ett fritt samhälle och då får vi näst in till göra som vi vill. Och med detta vill jag även säga att ifall du har några negativa saker om min blogg eller mig så kan du hålla dem för dig själv. Jag vill inte veta vad du eller någon annan tycker om mig om det är negativt.



bunny

 (\_/)
(O.o)
(> <)

This is bunny, help bunny aciere world domination
Join the darkside
We got cockies!

// H82beme


YOU ARE MY LIFE - forever.

Gustav Filip Tommy Ramstedt.
Du är en sjukt underbar person, jag har bara mött två till som är så underbara som dig. Och det går verkligen inte att beskriva hur underbar du är, inte heller hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. En person som dig har jag bara drömt om. Och fast att jag är dum och velar så vill jag att du ska veta att jag ALLTID älskar dig. Du ställer jämt upp och finns alltid där för mig. Och jag är hur tacksam som helst för det, men just nu behöver jag dig som mest. Och jag hoppas att du finns för mig lika mycket nu som då.
Älskar dig <3


14 mars 2009 - 11 juni 2009, och mycket mer kommer det bli <3



I LOVE U - i really do

"I gotta say what's on my mind. Something about us doesn't seem right these days life keeps getting in the way. Whenever we try, somehow the plan is always rearranged. It's so hard to say but I've gotta do what's best for me"

Mitt hjärta slår för dig, men jag vet inte hur länge till.
Det funkar inte så här. Vi måste lösa det.
</3




DAGENS LÅT - no one

Dagens låt är No one av Alicia Keys. Tog denna låt idag för att jag typ drogat den här sen förra torsdagen och går hela tiden och nynnar på den. Men tog den även pågrundav att den är fin och påminner om älsklingen.

En del av texten:
I know some people search the world
To find something like what we have
I know people will try, try to divide something so real
So till the end of time I'm telling you there is no one




ROLIG DAG - julia,freddie&c/o

Idag hade jag sovmorgon. Kunde sova ända till klockan åtta. Kändes skönt eftersom det var två hela timmar längre än vanligt. Åkte till skolan vid tio, trodde att matten började halv elva. Vilket den inte gjorde. Så jag satt och hade tråkigt medans jag väntade. Smsade med Filip och Freddie.

På matten gick vi igenom matte A&B nationella. Jag fick sedan stanna kvar efter matten för att få reda på mitt betyg. Fick G i matte B - eftersom jag missade en viktig del av matten och kunde därför inte få högre. Men är nöjd. I matte A fick jag ett VG - eftersom jag hade vissat på nationella att jag kunde mer än vad jag trodde och jag kunde lösa uppgifterna generellt ist för att antag något.

Efter matten slutade jag, mötte upp Filip och vi skyndade oss sedan ner till Ungdomsmottagningen. Kom dit väldigt tidigt, så vi satt och väntade tills klockan blev ett då jag hade min tid där. Gick in till min barnmoska och pratade, kollade även klamydia. Får svar inom 14 dagar. Efter besöket hos barnmoskan så gick jag och älsk till Hörsalsparken där vi mötte Patrik, gick sedan till Gottoteket och köpte godis och sen hem till Filip.

Vid halv tre så smsar sötingen Julia mig och sa att hon kunde ses tidigare, blev sjukt glad, gick och mötte henne. Freddie hade smsat Julia och frågat ifall hon ville komma till kärleksparken. Vi gick dit men hittade inte. Så Freddie fick komma och möta oss typ. Var med han och ett gäng till på Linus och Ville. Vid halv fyra stack jag och Julia ner till stan, upp till Filip och hämtade mitt Photoshop.

Cyklade sedan till Freddie igen och väntade tillsammans med honom på hans buss. Åkte sedan den långa vägen hem. Just det, påvägen hem så mötte jag även två söta killar från min gamla goa klass 9c. Hälsade, men alla tre hade brottom. Så det blev bara ett hej typ.
Tack för denna otroligt roliga dag. Hoppas att det blir flera sådana dagar i sommar sen.



KROPPEN HAR INGEN ORK!

Hur fan ska jag göra?
Kroppen har ingen ork!
Mitt psyke orkar, min vilja orkar, men inte min kropp.
Kroppen orkar inte att fortsätta kämpa, den har slits ut,
och vad mer kan jag göra än att få allt lidande ett slut?
Ska jag bara stå där och känna när min kropp plågas?
Att ta lugnt är inget som funkar, jag har testat allt som
jag kommit på, som kanske kunde ha funkat men ej
gjort. Hur ska jag göra? Ska jag känna min kropp plågas,
eller ska jag hjälpa kroppen att sluta lida?



HELGEN MED ÄLSK - lördag

Igår lördag så vaknade älskling förre mig, han fixade i ordning sig medans jag låg och sov. Sen när jag vakna så åt jag frukost, sminkade mig och sen spelade älskling och jag GH, dock vann jag inte. Är inte i form verkar det som. Efter det så gick vi ner på stan för att jag skulle handla ett par saker. Vi köpte även godis och läsk som vi skulle ha med oss senare.

När klockan blev strax innan fyra så satte sig, jag, Filip, Anna, deras mamma och Janne (deras låtsas pappa) i bilen för att sedan åka en timmes bilfärd till Jannes mamma för att fira hennes födelsedag. När vi kom fram dit så var det mycket att hälsa och säga sitt namn. Vid sex någon gång fick vi underbart god mat, speciellt brödet, eller vad säger du anna?

Klockan blev snabbt åtta och då satte sig alla killar + jag och anna och kollade på fotbollsmatchen mellan Sverige och Danmark. Innan matchen så tippade jag 0-1 till Danmak, och visst så slutade den det. Efter matchen blev det att ta det lugnt och mysa lite. Senare åkte vi hem och sov ganska direkt. Tack för denna helg.




NATT HOS ÄLSK - mysigt

Igår så var det en seg dag i skolan. Hade bara mitt matte B prov och sen var jag med på en matte A lektion. Eftersom klassen är uppdelade så att vissa läser matte B och andra matte A. Man säger annars SP-matte och NV-matte. Anledningen till att jag var med på den var för att jag och Jenny gjorde provet på två timmar och sen bara satt och degade. Så vi sa att vi skulle vara med på matte A lektionen med de andra från klassen.

Efter skolan så åkte jag hem och jag försökte fixa min cykel, men jag va för svag, så jag ringde Joni och han kom och försökte fixa den. men inte ens han kunde. Aha, började sedan att packa och va med min kära syster. Älskar dig syster min, bara så du vet det. Vid kvart i sex åt jag tacos och drygt en och en halv timme senare åkte jag ner till älskling.

Hos älskling så tog vi det lugnt, kollade saker på datan och sen spelade vi GH, dock var jag inte i form. Usch, men det kommer älskling, jag SKA äga dig lika mycket som jag gjorde sist. Anyway, hade det mysigt och roligt som vanligt med dig. Ser framemot ännu en natt med dig. Älskar dig <3



TO YOU BBY

14/3 2009
- Ett datum jag alltid kommer att minnas. Dag som natt. Det var den dagen då mitt liv förvandlades till en dröm, ett liv med en sådan underbar person som dig hade jag aldrig trott att jag skulle få. Men tro det eller ej, jag fick det jag önskade och jag lever i en dröm med dig vid min sida.

Tack för att jag fick chansen att vara din och ingen annans. Du är värd mer än vad diamanterna kan erbjuda. Du är underbar. Det finns inte tillräckligt med ord för att kunna beskriva det.

Älskar dig Filip Ramstedt <3




ÄNTLIGEN - sommarjobb klart

Enda sen början av detta år då man kunde börja söka sommarjobb. Det dröjde sjukt länge innan jag fick svar. De första svaren var att jag fick komma på interjuv, sen de andra svaren var att jag inte hade fått något jobb. Så då började jag tappa gnistan på att fortsätta söka.

Men jag fortsatte, mamma och min låstas pappa tipsade om Studim Lagret i Norrköping. Och jag ringde och snackade med dem. De bad mig skicka CV och sånt. Gjorde det. Sen dröjde det drygt en månad innan jag fick svar. Då de sa att de skulle höra av sig. Vilket dem inte gjorde, så jag hörde av mig till dem. De sa samma sak i telefonen som de sa på mejlet.

Men jag gav inte upp, eller jag började ge upp. Men Filip och mamma fick mig att fortsätta kämpa. Kännde idag att jag måste vara som en plåga för att de ska fatta att det faktiskt är sommarlov redan nästa vecka. Så jag ringde idag och frågade lite hur det blir. Och snabbt svarade han; Du är välkommen på introkution nästa torsdag klockan 08.00 utanför Stadium Lagret. Ses där.

Jag är sjukt glad för att jag äntligen har fått sommarjobb, och jag vet att det är bra betalt där. Så jag kommer förhoppningsvis ha en systemkamera i slutet av sommaren. Nu blir jag ännu mera glad. Ha en bra kväll.


GYMNASIESLAGET - största engagemanget i Sverige

Idag hölls Gymnasieslaget i Norrköping mellan alla kommunala skolorna i Norrköping. Det var ett tufft och jämt spel mellan de fyra skolorna De Geer Gymansiet, Haga Gymnaiset, Ebersteinska Gymansiet och Kungsgårds Gymnasiet. Starkas i slutet var då dock Ebersteinska. Men enligt mig och många andra så var de inga värdiga vinnare.

På Enkidos bilddagbok så beskrev han fusket på ett sätt som får alla att se ner på Ebersteinska. En del av texten Fast iaf Eber fuskade i finalmatchen för precis innan dom skulle gå ut i Time out var eber 4 stycken på plan mot 3 hagaspelare sen när time outen var slut och de skulle fortsätta spela så var eber helt plötsligt 6 stycken på planen. Emil från Haga var grymt duktig, och det var coolt att det blev en final man mot man, en jämn match i slutet, dock så var Ebersteinska starkast.




ÖVERRASKNING - hos filip&patrik

Sitter hos älsk, kom  hit för ett tag sen. Hade gymnasieslaget idag, kommer att berätta mer senare idag. Anledningen till att jag är hos älsk är att jag inte hade någon historia för att jag inte ville se den film vi ser på i skolan. Fick tillbaka min plånbok igår, så har köpt ett kort till den som hitta den.

Ahja, nu ska dra. Älskar dig Filip, och förlåt för den röda handen på ryggen Patrik. Men du sa att jag fick slå.




VÄRME&SOL - lycka

Visst är det skönt med solen som bränner på ryggen? Att man verkligen känner att nu är sommaren på väg? Jo, enligt mig är det klart skönt. Men för mig som har en känslig hud är det inte lika roligt. Speciellt inte nu, jag har bränt sönder både axlar och rygg. Säger bara AJ!

Ahja, i mitt förra inlägg berättade jag om att jag inte hittade min plånbok, men idag fick jag ett packet, Och i det packetet så fanns min plånbok. Jag blev hur glad som helst, för allt fanns kvar. Tack så mycket för att ni lämnade tillbaka den. Nu ska jag sova, mår hur dåligt som helst pga värmen, vet att jag inte ska klaga. Men ibland blir det för mycket av det goda.



HELGEN - morsdag

Vaknade flera gånger under natten för att solen var högt uppe på himlen redan vid 03.47... och varmt i rummet var det också. Efter att vaknat första gången då så var det svårt att somna om och sova längre. Somnade en stund men vaknade kort efter, så höll et på till typ tio, då jag gick upp. Åt frukost, och senare vid ett ungefär så åker jag och älskling till affären.

När vi sen går hem från bussen så plockar jag blommor till mormor eftersom det va morsdag. Gick till sjön där mormor och syrran var, syrran badade. Lika så gjorde min älskade hund. Fixade sedan en bukett med blommor till både mamma och Filips mamma. Åkte sedan hem.

När jag kom hem så letade jag efter min plånbok så jag kunde följa med älskling ner till Halvars för att fira hans mamma. Men hitta den inte, så det blev att avboka den delen för mig. Letade lite på kvällen, sen så tog jag det lugnt, pluggade lite kemi och så vidare.

Tack för en underbar helg <3


HELGEN - lördag

Låg kvar i sängen länge idag, man kunde höra fåglarna kvittra och solen lös in i rummet. Det var otroligt varmt och det vi gjorde idag var att först ät frukost, och senare gå och lägga oss och sola. Senare gick vi ner till trädgården och jag skulle klippa gräset, men klipparen funkar inte. Hittade en katt som var jätte gosig och härlig. Kelade lite med den. Fikar efter en stund, och efter fikat gick vi ner till trädgården igen och försökte få igång en annan gräsklippare, lyckades.

Vi halv sex tiden går jag och älskling en promenad längs sjön, vackert väder med en vacker person. Helt underbart. Syrran kom senare till bryggan som jag och älskling satt på. Hon badade. Men inte jag eller älskling. Gick tillbaka och åt gott sen så myste jag och älskling resten av kvällen.

Tack för en underbar dag <3



RSS 2.0