FÖRKYLD - lärare och elever tar avstånd

Bara för att man är lite täppt och har lite huvudverk så måste man sitta själv, gå längre ifrån alla andra och inte vistas på skolan förrän jag är mer än 100% frisk igen. Detta pga att de tror att det är svininflensan! Vad f*n!? Det är som en vanlig inflensa, de som drabbas hårdas är de som har en sjukdom innan, eller problem med hjärta och lungor. Inte de andra, de har inte lika stor chans att få en allvarlig symtom. Snälla, jag ber er!! Sluta med allt tramsande!!

En liten förkylning betyder inte jordens undergång, och bara för att man har förkylning ska väl inte ni lärare och elever ta avstånd från mig eller säga "du får sitta ensam idag." En förkyld person ska inte heller behöva gå ensam i skolan. Väx upp för f*n. Svininflensan är inte så farlig, det beror på hur ens kropp är. De som har problem med hjärta och lungor samt har en annan sjukdom drabbas lättast utav en lite mer farliga varianten av Svininflensan.

Snälla, tro inte på allt som står i media. Man överdriver tyvärr väldigt mycket!







FÅ BILDER - fler på bdb

Eftersom mina bilder är så stora så har jag beslutat att jag bara kommer dela med mig några här, och sen skriva min nya bilddagboken där alla mina bilder från kameran kommer komma upp.

   

 

Vill du se flera bilder som jag tagit så kan du klicka här. Är du användare så sök gärna på FortheLove och bli vän eller bevaka. Kommentarer uppskattas både här och där.





NIKON D3000 - äntligen

I början av augusti så gick jag och beställde den nya Nikon kameran som skulle komma in den 19:e på lagret och ut i butik den 24:e. Så jag slog till direkt och när det blev den 24:e så gick jag glatt ner till Expert för att hämta min kamera. Men det dem säger är att den inte kommit in än. Fast dem trodde att den skulle komma in dagen efter.

Dock blev jag sjuk på måndagkvällen (24:e), så jag kunde inte gå ner och kolla ifall kameran hade kommit dagen därpå. Så jag fick hålla ut och vänta en dag till innan jag kunde kolla. Tisdagen gick och onsdagen kom, och direkt efter skolan gick jag ner till Expert med ett hopp om att den fanns där, men  fick samma svar som jag fick två dagar tidigare.

Efter att Expert lovat mig två dagar i rad om att kameran skulle komma dagen därpå så gick jag och Jenny ner till Expert efter skolan på torsdagen. Men denna gång med mindre hopp, för jag var ganska säker på att den inte skulle finnas. Vilket den inte gjorde. Så jag gick hem besviken. På fredagen den 28:e gick jag ner under min hålltimme och kollade ifall den hade.

Med lite hopp och besvikelse försvann den direkt när jag såg att Netz stod med den i sin hand för att ställa ut den så att folk kunde se att den fanns att köpa. Genast började jag le, och på grund av allt strul så fick jag följande för endast 6799;-
- Nikon D3000 6000 ;- (org.pris 6.600;-)
- 4 GB minnes kort (gratis)
- 2 årsgaranti 799;- (org.pris vet jag ej)

Är väldigt nöjd med min kamera och ifall JUST du vill ha en likadan så rekomenderar jag den. Nikon D3000 är en uppgradering på D40, D60 och D70 som inte längre tillverkas/säljs. Så ifall du hade funderat på någon utav dem så är jag ledsen att behöva säga att de inte finns längre, men däremot är D3000 en uppgradering på alla tre kameror. Rekomenderar den!






DÅ VAR DET DAGS - ny termin

Nu har man gått i skolan i ungefär två veckor och det har dragit igång helt. Inget kul, men på samma gång är det kul. Och jag vet inte varför jag tycker det, men det är den känslan jag har just nu. Lärarna verkar bra, fast jag kan ju inte medge att jag tycker att ALLA lärare som jag har ät bra, tex min fysik lärare... Det finns inga ord för vad jag tycker om honom. Ahja.

De roligaste kurserna är nog Fotografiskbild och Estitiskverksamhet. Dessa är ju mina favoriter på grund av att det är sånna kurser som man inte behöver plugga speciellt mycket i. Jag menar, det räcker väl med det jag redan har? Schemat ändras hela tiden, och det var bra från början, men nu har dem gjorde det hur dåligt som helst. När det är helt färdigställt så kommer jag visa hur det ser ut.

Hoppas skolan rullar på bra nu i början, för ifall det tar lång tid kommer det ta lång tid innan man kommer in i systemet igen.






RSS 2.0