Dagen idag.

Idag har dagen varit lite upponer.
Åkte till skolan tidigt för att plugga matte, men när jag väl satte mig där och skulle räkna så kommer jag inte ihåg ett piss. Jag visste inte alls hur man skulle räkna eller något. Men kort efter att jag kommit så kom Freddie. Så jag satt och myste, pratade med honom tills ahn började. Slutet va ju inte precis så som jag ville. Eftersom det blev lite småtjaffs. Men jag har faktiskt ett privat liv Freddie och du behövde inte veta vem det va >.< Men jag berättade det på ett sms sen för jag mådde skit efter att han bara gick utan att säga något :(

Efter att Freddie börjat så satt jag kvar en stund, va tvungen att rensa skallen lite. Men gick ganska snart till min mattelektion. Under mattelektionen frågade jag min lärare det första jag gjorde så att jag skulle kunna få hjälp att fatta hur man skulle göra. För jag fattade verkligen inte. Det räckte att han bara kom och tittade på uppgiften så fattade jag hur jag skulle lösa den xD

Sen blev det engelska efter en matte lektion och den tillbringade jag i en datasal för att börja skriva på min bokresention om min engelska novell som jag läst. Det gick ganska bra faktiskt. Sen va det kemi labb. Vi skulle värma ämnen och sen ta reda på ifall det va molekylföreningar eller jonföreningar. Sen va det lunch.

Äcklig mat idag. Det va soppa. Usch. Så jag och Azra åt grönsaker och en massa mackor. Man fick ta 2 styckna har jag för mig. Men jag och Azra typ 3dubblade det i huvudet så vi såg att det stod att man fick ta 6 styckna (A) så vi tog ca 6 mackor var. När jag skulle hämta min 6:e macka så kom Freddie och vi hamnade mitt emot varandra. Sa inget. Dock satte han sig 1 bord ifrån mig med ansiktet mot mig. Och när han tog av sig sin jacka så skojade jag till det och skrev ett sms där det stod "Porrunge ;-)" och sen så fortsatte det med svar och skit xD

Efter lunchen skulle jag och Azra kopiera lite papper. Eller det va bestämt att vi skulle göra 2 kopior. Men Azra hade råkat trycka in 10, och jag såg bara att hon tröck på nollan. Så jag tröck på tvåan också. Och sen när vi godkände så att den skulle börja läsa av och kopiera så såg vi att det stod 102 kopior xD Och vi visste inte hur man avbröt. Men det blev 102 kopior och vi kastade 100 st i pappersinsamlingen (A)xD Fy fan vad vi skrattade när vi stod där och kopiatorn bara spottade ut en massa kopior vi skulle ha xD

Ahja, det va en lyckad förmiddag. Eftermiddagen minns jag inte så mycket om. Bara att jag träffade Nanna och vi pratade en massa :D<3

/ Lina

10 mest sålda hårdrocksalbumen i USA.

De tio mest sålda hårdrocksalbumen i USA enligt The Recording Industry Association of America:

  1. Led Zeppelin - Led Zeppelin IV - (1971) 23 miljoner sålda exemplar
  2. AC/DC - Back in Black - (1980) 22 miljoner
  3. Def Leppard - Hysteria - (1987) 20 miljoner
  4. Bon Jovi - Slippery When Wet - (1986) 17 miljoner
  5. Led Zeppelin - Physical Graffiti - (1975) 16 miljoner
  6. Guns N' Roses - Appetite for Destruction - (1987) 15 miljoner
  7. Metallica - Metallica - (1991) 14 miljoner
  8. Led Zeppelin - Led Zeppelin II - (1969) 12 miljoner
  9. Led Zeppelin - Houses of the Holy - (1973) 11 miljoner
  10. Aerosmith - Greatest Hits - (1980) 11 miljoner

Värt att notera: AC/DC - Back in Black är det hårdrocksalbum som sålt mest sett över hela världen, över 42 miljoner exemplar.

/ Lina


Heavy Metal - Hårdrock, under 1980 - 90.

1980 - TALET

Under slutet av 1970-talet kom band som Judas Priest, Twisted Sister, Scorpions, Rainbow och Whitesnake. Samtliga slog igenom rejält först under 1980-talet då punkvågen (vilken kan sägas ha stått i vägen för hårdrocken under 1970-talets slut) ebbat ut. I samband med 1980-talets början fick alltså många 1970-talsband ny popularitet, samtidigt som många helt okända band slog igenom. Dena epok kallades The New Wave of British Heavy Metal och i den vågens fanns bland annat Iron Maiden, Samson, Saxon med flera.


Under 1980-talet uppstod undergenrer till hårdrocken i och med uppkomsten av thrash metal, death metal, black metal, doom metal, grindcore med flera. Många band har experimenterat med provokativa scenshower och vissa har också beskyllts för satanism.


1990 - TALET

I början av 1990-talet kom grungen med band som Nirvana, Pearl Jam och Soundgarden. Dessa band lade grunden till det som i USA kom att kallas alternative rock. Framförallt Nirvana hamnade högt på topplistorna i flera länder under de första åren av 1990-talet. Under den senare delen av 1990-talet har nya populära grupper uppstått, som till exempel de svenska grupperna Hammerfall, In Flames och Vintersorg.


Musikstilar som hårdrocken under tidens gång påverkat och influerat är till exempel punkrocken. Å andra sidan har hårdrocken själv hämtat inspiration från den progressiva rocken, ej att förväxla med den progg som var populär i Sverige under 1970-talet.


Under 2000-talet har begreppet "metal" börjat användas av svenska musikrecensenter för att skilja de nyare strömningarna inom hårdrocken från de äldre, men ibland används ordet metal som ett samlingsnamn för all hårdrock.

Vid Eurovision Song Contest 2006 segrade låten "Hard Rock Hallelujah" av hårdrocks/heavy metal-gruppen Lordi för Finland. Eurovision Song Contest hade i alla år dominerats av lättare pop och i viss mån "vanlig rock", och därför var denna seger inte väntad.

/ Lina


Heavy Metal - Hårdrock

Hårdrock, var länge den enda samlingstermen för den hårda och tunga elgitarrdominerade rockmusik som utvecklades under inspiration av de mer högljudda rockgrupperna i slutet av 1960-talet och början av 1970-talet. Populariteten kulminerade med så kallad "heavy metal" under 1980-talet, ett decennium som många starkt förknippar genren med. Inspiratörerna var de grupper som spelade det som engelskspråkiga tidningar beskrev som hard rock (hård rock). Hårdrocksbegreppet kan dock skilja sig åt något på olika håll i världen.

UPPKOMSTEN

Tidiga artister och grupper som i vissa låtar spelade det som längre fram kom att kallas hårdrock var Jimi Hendrix, Cream, Rolling Stones med flera. De hade alla börjat spela allt mer högljutt, i jämförelse med den "poppiga" rocken från 1960-talet. Bluesrocken från slutet av 1960-talet och det tidiga 1970-talet var en influens till det som skulle komma att bli hårdrock. En annan som var med och grundade hårdrocken var Ozzy Osbourne, känd som sångare i Black Sabbath.

Kring 1973 hade flera band lagt till anspelningar på ockultism och börjat skriva texter i fantasy-anda, med teman som döden och tron på det övernaturliga. Black Sabbath lade grunden för denna mörkrets estetik som de kombinerade med långsamma distade elgitarriff. Även Deep Purple och Led Zeppelin lade grunden till hårdrocken, men de tydligaste grundarna brukar i Europa anses vara Black Sabbath. Argumentet för detta kan vara att Black Sabbath, som i allra högsta grad räknas som ett hårdrocksband, också började som ett bluesbaserat rockband med jazzinfluenser, och att hårdrocken som genre helt enkelt uppstod som en förlängning av den progressiva, psykedeliska bluesinspirerade rocken. Närlyssning på Jimi Hendrix, Yardbirds och Cream (omkring 1968) visar att övergången till hårdrock skedde gradvis hos olika band. När så Judas Priest öppet deklarerade att de eftersträvade att vara ett "Heavy metal-band", var genren så gott som färdigstöpt. Deras image, bestående av läder, nitar och musikalisk och textmässig aggressivitet, är än i dag ett grundrecept för hårdrocken. De svenska kritikerna översatte snart genrens brittiska namn, "Heavy metal", med hårdrock.


Musiken karaktäriseras av tunga distade elgitarrer och ofta ljus och mer eller mindre skrikig sång; i Deep Purple och Uriah Heeps fall innehar även den tunga hammondorgeln en viktig del av ljudbilden. Den brittiska gruppen The Gun släppte år 1967 låten Race With the Devil som kan sägas vara en föregångare till hårdrocken.

Viktiga banbrytande skivor kan sägas vara Deep Purples In Rock (1970), Black Sabbaths självbetitlade debut (1970) samt Led Zeppelins fjärde album Led Zeppelin IV (1971, de fyra första var alla självbetitlade och brukar skiljas åt genom numrering enligt ordningen de kom i).


Led Zeppelin, Black Sabbath och Deep Purple brukar räknas som de tre första stora 1970-talsgrupperna. De har alla gemensamt att de är engelska grupper, och att de hade sina respektive storhetsperioder under början av 1970-talet. Andra viktiga hårdrocksgrupper och artister under 1970-talet kan sägas vara Aerosmith, Kiss, Queen, Uriah Heep. En annans hårdrocksgrupp som har influerat många band är irländska gruppen Thin Lizzy med fronfiguren Phil Lynott. Bandet hade många internationella hits och släppte 1976 liveskivan Live and Dangerous som många anser vara den bästa hårdrocksskiva som släppts. En av de viktigaste artistena är dock den amerikanska skräckrockaren Alice Cooper.

/ Lina


Vill inte leva imorgon.. vill hoppa över dagen totalt.

Jag har klarat mig ganska bra nu, jag klarade av måndagen som jag trodde att jag totalt skulle kollapsa och bli värsta jävla psykoungen. Men jag klarade av den, nästan hela dagen utan tårar. Men imorgon, då kommer jag inte klara det. Jag blir tårögd redan nu genom att veta att imorgon är det ingen bra dag. Om det gick skulle jag hoppa över torsdag den 26:e. Men tyvärr går inte det. Jag måste till skolan och göra mitt arbete, visa att jag är en flitig och duktig elev i skolan. Och bara för det kommer jag att åka extra tidigt till skolan. För att slippa vara hemma. För mina aningar är att jag kommer klara av dagen ju längre jag är i skolan, men hemma kommer jag bryta ihop och bli som jag var för DÅ en månad sen.


- I can´t live in the shadow with a heartbroken.

/ Lina


Efteråt, ny partner, bli lämnad.

EFTER BESKEDET
Alla reagerar på olika sätt när de får veta att deras förhållande är över. Det är aldrig kul att bli lämnad och de flesta blir väldigt ledsna, även om de kanske hade velat göra slut själva. En del blir arga och en del visar inga känslor alls. Det är viktigt att respektera den andra personens känslor och låta honom eller henne få bearbeta händelsen på sitt eget sätt. Ibland kan det vara svårt eftersom man inte vill att någon man har tyckt om, eller fortfarande tycker om, ska må dåligt och man vill trösta personen. Det kan leda till feltolkningar och utdragna avsked där ni fortfarande beter er som ett par utan att egentligen vara det. 


Många som gör slut blir tillsammans igen några gånger efter att de har gjort slut. Kanske inser man att man saknar varandra och gör ett nytt försök. Ibland fungerar det, ibland inte. Det är viktigt att låta processen ta den tid den tar. Förr eller senare kan ni hitta ett sätt att förhålla er till varandra som passar er båda.


OM DU HITTAR EN NY PARTNER
När man har gjort slut brukar den största skräcken vara att se sin förra partner med en ny partner. Om någon av er träffar en ny kan det vara respektfullt att själv meddela den du var ihop med tidigare. Då får han eller hon inte höra det av någon annan. Att undvika att gå på samma ställen kan också vara bra.


DEN SOM BLIR LÄMNAD

Det är inte kul att bli lämnad. Speciellt inte om du själv tycker att förhållandet fungerade bra. Självförtroendet kan få sig en knäck och man känner sig oattraktiv och värdelös. Samtidigt sörjer man förlusten av en partner. Det är viktigt att låta sorgearbetet ta den tid det tar men det är lika viktigt att våga gå vidare, att träffa nya och gamla vänner, börja gå på nya ställen, våga träffa en ny partner eller leva själv. Ibland tar det väldigt kort tid att komma över någon men ibland kan det ta flera år. Många gånger kan vänner vara ett bra stöd för att komma vidare. Du kan även behöva prata med en samlevnadsrådgivare om det är svårt att gå vidare i livet.

/ Lina


Att göra slut är inte lätt.

Att göra slut med någon i ett förhållande kan ibland vara svårare än att bli tillsammans med någon.

Att berätta för någon som du har tyckt mycket om att dina känslor har tagit slut, eller att du inte vill vara tillsammans med personen längre, kan vara mycket svårt. 

Det kan finnas flera olika skäl till att vilja göra slut. Kanske har du träffat någon som du har fått starkare känslor för, din partner kan ha gjort någonting som du inte tycker om eller så har ni helt enkelt växt ifrån varandra.


Det bästa sättet att göra slut är att prata med din partner. Det är svårt och obehagligt och många skjuter upp det så länge som möjligt. En del väljer att inte säga någonting alls utan slutar helt enkelt att höra av sig, skickar ett mejl eller gör slut via telefon. Det är en enkel väg ut men tänk efter om det är på det sättet du själv skulle vilja att någon lämnade dig. Att avsluta något ordentligt gör ju också att du och din partner lättare kan gå vidare.

  • Tänk igenom vad du vill säga i förväg. Fundera över vad din partner kan komma med för argument och hur du ska reagera på dem. 
  • Bestäm innan du gör slut om du vill fortsätta att ha kontakt med din partner eller inte. 
  • Tänk efter om det är praktiska saker som ni måste ordna. Kanske delar ni lägenhet eller har gemensam ekonomi.
  • Träffa din partner när du gör slut, men om du är rädd för att din partner kommer att bli våldsam är det bättre att inte ses. Då kan du kanske göra slut över telefon istället.
  • Om du träffar din partner och är rädd för att han eller hon kommer bli våldsam kan det vara bra att ha med sig någon som känner till situationen eller berätta för någon om oron du känner. Utsätt dig aldrig för risken att bli misshandlad!
  • Var ärlig utan att såra.


/ Lina


Kärlek ._.

FÖRSTA KÄLEKEN
Första kärleken kommer när som helst i livet. En del blir kära på dagis och en del först i vuxen ålder, men tonårstiden är ofta en tid då kärleken blomstrar ordentligt. Man får en chans att testa sina känslor på en eller flera personer. Ibland nöjer man sig med att bara titta och drömma och man kan leva en hel vecka på att "hon såg på mig". Ibland får man chans att bli ihop med den man är kär i. Det kan vara en fantastisk upplevelse. När man blir ihop med sin prins eller prinsessa övergår sagan till verklighet och en helt ny tid i livet börjar.


KROPPSLIG OCH SOCIAL KÄRLEK

Rent fysiskt sätter kemiska processer igång i kroppen när vi blir kära. Detta kan delvis förklara känslan av rus och glädje. Men kärlek är så mycket mer. Det handlar om förväntningar, längtan, förhoppningar och drömmar. Redan när vi är små läser de vuxna sagor för oss om evig och sann kärlek. Vi leker mamma, pappa, barn och härmar de vuxnas kärleksbeteenden.


Det är inte underligt att allt ställs på ända när vi blir kära. Vi inser plötsligt att drömprinsen inte kommer på en vit springare utan på en grön cykel. Drömprinsessan kanske har både finnar och dålig andedräkt. Man kan inte säga exakt vad som ska hända när vi blir kära. Hur vi reagerar beror på förväntningar, personkemi, känslor och bakgrund.

NÄR MAN INTE BLIR KÄR
En del prioriterar bort kärleken, kanske av rädsla eller religiösa skäl. Kanske har man blivit kär i fel personer tidigare och har dåliga erfarenheter från det. En del personer klarar av att leva utan kärlek men för många kan det leda till nedstämdhet eller depression. Att våga bejaka sina känslor och göra någonting åt dem kan vara svårt. Om du känner att du mår dåligt på grund av detta kan beteendeterapi hjälpa. I terapin lär du dig att se ditt beteendemönster och kanske förändra delar av det.

/ Lina


Kärlek eller förälskelse?

Det kan vara svårt att veta om du verkligen är kär. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest tänd. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek?


Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.

/ Lina


Vad är kärlek?

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från var gång man blir kär.


Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.


För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.


En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.

/ Lina


The day.

Tog en promenad till skolan idag. Kom samtidigt som Freddie, men undvek honom för jag orkade inte ta upp något speciellt. Och det hade bara blivit pinsam tystnad ifall jag gått fram till honom. Han kollade efter mig en massa, och jag kände mig elak. Oerhört elak :( Gick i alla fall till mitt skåp och tog fram de saker jag behövde till historia föreläsningen idag. Och inte minst så va det om andra världskriget denna dag med. Boring! Jag verkligen hatar historia.


Ahja, tvingade mig själv att sitta med och anteckna och sedan började jag lite med instuderingsfrågorna. Vissa frågor va så konstigt formulerade så man fattade ju inte vad man skulle söka för svar. Men kom alltid fram till ett bra svar efter att ha diskuterat med Azra lite. Efter historian va det svenska. Och idag började vi läsa på Iliaden och Odysséen, de är så fruktansvärt långa och tråkiga. Men det kan man ju förstå efter det är så pass gamla texter. Jag va stark där och kämpade mig igenom texterna. Eller början i alla fall, det är omöjligt att hinna läsa båda på 50 minuter.


Efter en lång och tråkig svenska lektion va det dags för lite lunch. Igår var det god mat, idag va det desto värre. Ingen god mat och jag antar att det är soppa imorgon, inte heller speciellt gott. Men då får det bli en salladsdag. Mina onsdagar är hur långa och långsamma som helst. Önskar att det gick fortare. I alla fall, efter lunchen så va det engelska, som också är tråkigt, efter engelskan så är det idrott. Vi skulle ha haft dans, men eftersom Jennie är skadad så blev det inte av utan vi hade innebandy- och basket turnering. Jag valde att spela innebandy.


Som vanligt på onsdagar så är det franska steg 3 efter idrotten och den är lika rolig som vanligt - INTE. Och jag hade värsta jävla huvudvärken, så jag orkade ju inte göra något. Men men, jag försökte och jag är nöjd att jag klarade av hela dagen i skolan.


/ Lina


Gransnäs snart.

Nu är det inte långt kvar. Vid denna tid på fredag sitter jag nog och har en mysig aftonbön i kapelett på Gransnäs. Det ska bli så underbart skönt att få komma bort, bort från Norrköping med alla problem. Komma bort och få rensa tankarna. Funderar stort på att lämna mobilen hemma. Men det är ingen bra ide att göra det. För då vet jag inte hur jag ska komma hem från Resecentrum på söndagen.

Men ifall jag verkligen ska koppla av och komma bort från allt så är det ju logiskt att lämna mobilen hemma? Eller har jag helt fel? Ahja, jag har ett par dagar kvar att fundera. Fan. Vill till Gransnäs NU!!

/ Lina

Fettisdag + födelsedag.

Fettisdagen va idag. Och jag har tjockat i mig en massa gott. Bland annat så kostade jag på mig lite av min favorit choklad, nämligen Gesha. Sen hemma så blev det tjockis mat, inte minst pomme, grillad hamburgare och en tjock beanisesås. Mums säger jag bara. Till efterrätt blev det då en semla. Som alla i hela Sverige nästan äter just denna dag. Och jag tror att min morfar har tjockat i sig lite mer gottis. Eftersom det är hans födelsedag idag. Grattis min älskade morfar <3


/ Lina


Internet damp!

Idag har internet segat som bara fan. Jag vet inte vad det är med det. Men det tar hundra år innan man kommer fram till hemsidan, och när det tagit för lång tid så bryts hela internetkopplingen. Kul? Nej inte det minsta. Så det är anledningen till att det inte kommit så många inlägg idag. Jag har försökt att komma fram till sidan men inte lyckats. Så vi hoppas på bättre lycka imorgon och förhoppningsvis är internet på bättre humör då. För jag har inget tålamod kvar att försöka få internet bra.


Min mobil har typ pajat också. Den bara stängs av och vägrar att starta. Jag får en massa sms men vet inte från vilka. Måste fixa det snart. Annars kan ju fan inte någon få tag i mig. Om man inte har mitt hemnummer vilket jag vet att det inte är många som har.


/ Lina


Mys hos Henrik

Efter skolan blev det av ner till Rådhuset för att möta Henrik. Hade bestämt träff med honom idag med. Först ståd vi bara där och inte gjorde ett skit. Men sen så började vi gå mot hans lilla lya. När vi var vid Östgötateatern möter vi hans mamma. Så vi väntar på henne så att vi kommer in till Henrik.

När vi väl kommer in till Henrik och tagit av oss ytterkläderna så gick vi in till hans rum, och precis när jag va på väg att sätta mig på golvet så hindrade han mig och satt emig i hans knä istället. Han startade datan och vi satt där ett tag. Sen fick vi tråkigt och inte hade något att göra. Så då blev det en massa mys :)

Sen när det typ va 20 minuter kvar så la vi oss i hans säng och myste ännu mera. Måste erkänna att det är mysigare att mysa i en säng än att sitta i varandras knä. Hade det hur jävla mysigt som helst idag, och om jag kunde så skulle jag aldrig ha lämnat din famn. Du är så underbar och du anar inte hur svårt jag hade att lämna din famn idag? Saknar dig <3

/ Lina

Skoldagen konstig.

Denna dag va ju inte helt toppen i morse direkt. Det va hur jävla halt som helst och jag tog ju mina klackar idag. Va det ett smart val eller? Knappats. Så jag fick typ försiktigt springa till spårvagnen som jag höll på att missa, men som tur va gjorde jag inte det.

I skolan idag va det en massa poliser som gick omkring och en massa folk från Rädda Barnen. Jag vet inte varför men de fanns där överallt. Just det... det är något skumt med våran Samhällskunskaps lärare. Vi skulle ha honom på första lektionen, men han kom aldrig. Så jag och Jennie gick till expitionen och frågade. De visste inget så då skulle vi gå till en annan personal och prata med dem. Men de hade inte heller hört något om vart han var. Så det slutade med att vi fick hålltimme. Och ingen vet varför han inte va på skolan idag.

Iallafall, efter samhällshålltimmen så insåg jag och Jennie att hon och jag inte hade någon kemi idag, eftersom vi skulle labba och vi va i grupp 2 och ska labba på torsdag. Så det betyder att jag och Jennie inte hade någon lektion förrens vid 11 idag. Gud vad kul att bara gå runt på skolan från 7.50 - 11.00 och inte göra ett piss.

Efter alla hålltimmor så va det dags för matte. Har nästan längtat xD Genomgången va iallafall lätt idag. Eller jag tycker det iallafall. För jag fattade sambandet mellan medelvinkeln och randvinkeln i en cirkel xD Vilket inte alla gjorde. Men som vanligt så blev man hur hungrig som helst under mattelektionen och vi fick sluta tidigare idag :) Kändes skönt att få lite mat i magen tidigare.

Maten va god, för det va fisk, limesås och skalad potatis. Det va nog länge sen det va så god fisk som det va idag. Efter lunchen va det historia och idag började vi om mellankrigstiden, asså det är det jobbigaste och tråkigaste som finns! HATAR DET!

/ Lina

För er som gillar hockey.

Nu är det så att jag kommer vara så himla snäll och tipsa er om en blogg ifall just DU, och ja jag pekar faktiskt på DIG, gillar hockey. Så varför inte hänga med in i bloggen och bli fångad av allt hockey som skrivs?

Ni kan ju iallafall checka in den.

http://flapanthers.blogg.se/

/ Lina


Tandställning + äpple? En bra kombination?

Att ha tandställning och sen försöka äta äpple är ingen höjdare. Jag som har en klassiker som Rälstandställning både i överkäken och underkäken kan inte äta äpple egentligen. Men det jag gör då är att skära äpplet i små bitar. Vilket inte är kul, för jag är kräsen som fan när det gäller sånt. För jag vill inte äta äpplet ifall det har börjat bli så här brunt på det.


Och när jag då ska börja äta mina små äpplebitar så hinner jag ungefär äta upp hälften innan den andra halvan är brun! Jag gillar inte sånt och därför har det slutat med att jag brist på bland annat C-vitamin. Så nu äter jag C-Vitamin tabletter och jag måste erkänna att de är hur goda som helst. Jag köpte en smak som heter Tranbär och Hallon och den är verkligen något extra ^^

Ha en bra kväll.

/ Lina

Vet inte om jag orkar mer.

Jag vaknade med ett leende på läpparna och tänkte att denna dag kommer bli bra. Men det tog inte lång tid innan jag insåg att denna dag inte alls kommer att bli bra. Jag försökte genast att få bort tanken, men varför är det så svårt att släppa dig ifrån min tanke, jag önskar att det va lättare och att jag ens slapp ha den tanke i mitt huvud som jag hade. Jag vet att jag skulle ha klarat det om jag inte hade sett bilden på dig. Men nu såg jag bilden och det finns inget jag kan göra åt saken. Jag är fortfarande förälskad i dig. Det är bevisat nu.

Jag vill att det ska vara lättare att få bort dig i min tanke, men det är svårare än väntat. Men visst. Det har bara gått 4 veckor sen mitt hjärta blev krossat av dig. Men kan det inte gå lite fortare? Jag vill verkligen att det ska det. Så att jag kan bli redo för ett nytt förhållande, att verkligen kunna träffa andra killar och slippa tänka på dig. om vad du kommer tycka att jag träffar andra.

Vet inte om jag orkar mer!

/ Lina

Tack H.

Fuck up day idag!! Hatar denna dag.

Efter skolan va jag med Henrik. Gick hem till honom. Hade typ inget att göra och jag va hur fucking blyg som helst så jag satt typ där as tyst. Sen när jag skulle hem så "missade" jag spårvagnen och bussen. Men sen slutade med att jag gick upp till Gymnastikgatan och väntade på spårvagnen där som va 6 minuter sen. Ahja, Henrik följde iallafall mig till spårvagen.

Tack vare Henrik så blev dagen bra. Bara att nu sitter man och gråter. hade ju hoppast på att slippa gråta. Men är man svag som jag är så får man ta konsekvenserna genom att gråta.

/ Lina


Sex stärker ditt immunförsvar.

"Sex Stärker immunförsvaret


Att ha sex regelbundet är hälsosamt. En till två gånger i veckan har fastställts förstärka kroppens immunförsvar då en ökad mängd antikroppar, immunoglobin A, producerats. Något som hjälper kroppen att skydda sig mot förkylningar och infektioner."


Haha, ja. Ifall ni blir förkylda eller får infektioner så vet ni ju varför.
Ha en bra kväll alla :)

/ Lina


Jag klarar mig fint.

Visst jag kanske har gått ner sjukt mycket i vikt. Men tror ni inte att jag försöker gå upp i vikt genom att träna eller? Inte fan ska jag gå upp i vikt geonom att äta mer. Jag trivs i min kropp och låt mig få sköta den. Den är inte eran. Så varför ens lägga er i?

Jag gör fan allt för att gå upp i vikt igen. Men våran sjuksyster på skolan har fan sagt att jag ligger bra till i förhållande till min längd. Men ifall ni tror att bara för att jag får problem med andning och hjärta för att jag gått ner i vikt har ni så himla fel! Ni vet ju att jag har problem och varför jag har det. Så varför ens säga en så dum jävla sak?

Sköt erat istället för att hakka på att jag inte äter! Jag äter så att jag klarar mig!

/ Lina


Orkar inte höra det mer!!

Asså, minst tre gånger varje vecka får jag höra att jag äter för lite. Men det gör jag fan inte. Man ska inte äta mer än vad man klarar av. Och jag äter fan så att jag klarar mig en hel dag. Och ifall jag blir hungrig så tar jag något att äta. Är det så jävla svårt att fatta att jag äter så mycket som min kropp klarar av?

Jag är trött på att höra "Lina, du måste äta mer!", "Du äter för lite, är du säker på att du är mätt?" osv. Vem fan vill höra det? Jag tror inte att ni skulle uppskatta att jag sa det till er. Då skulle ni säkert slänga ur er något i stil med "Du har inget att säga till om hur mycket jag äter.". Nehe, men varför ska ni lägga er i vad jag äter? Jag ska fan bli17 år, och inom ett år är jag 18 och då har ni inget att säga till om. Visa att ni är mogna att behandla era barn precis i den ålder de är!

/ Lina

Mirror.

Mirror, Mirror on the wall Tell me what is the real face of the world
Mirror, mirror on the wall The judgement day will fall upon us all
Mirror, mirror on the wall Tell me who's fault it is to us all
Mirror, mirror on the wall The image in my head is nothing but war
Mirror, mirror on the wall The humanity will come to an end
Mirror, mirror on the wall So let us all just hope and pray

Empety eyes looks back to me, A pale lifleless form, or a shadow on the wall
what will become of me, when all hope seems to fade

Mirror mirror on the wall, End this eternal suffering

/ Lina

Where are you supposed to go?

God hates you and Satan doesn't want you either. What are you gonna do then?

If neither of them wants you there and you have to go somewhere.
Where are you supposed to turn. If not the wrong way. What is the right way. Is there a right way or are they all just different, are you really supposed to wander the earth for decades without no one to love, no one to hate and nowhere to turn. You are a lost soul without purpose but still you remain on this place called planet earth.

/ Lina

Jag vill va hos dig.

Den dagen du försvan. Jag glömmer ej bilden.
Blodet som rann. Det kom ifrån handleden.

Jag önskar du var här, Du gick ju inte att stoppa.
Jag ville bara veta när. Men nu tänker jag hoppa.

Fallet är långt. Känns som en evighet.
Mitt hjärta känns trångt. Snart kommer jag se dig, jag bara vet.

Jag lämnar jorden om en kort sekund. Ser upp på himlen och sluter mina ögon.
Trodde jag var kvar för en kort stund. När din röst når mina öron

Nu är jag äntligen där hos dig.

/ Lina

Total love.

One night I dreamed about a boy, a boy who was beatiful and wonderful.
He came to me and gave me a hug. And when I got the hug I thought I should swoon.
But i didn´t and I´m happy for that. 'Cause now I´m total love

/ Lina

Molly Sandén och E.M.D till Globen

Kollade på melodifestivalen. Och denna gång va det många bra låtar. Bland annat de som gick direkt till Globen. Men jag kunde inte förstå hur låten "I got" eller vad den hetter kunde gå till andra chansen, den va ju sjukt dålig. Och att Internationella juryn kunde välja "Alla" förståd jag inte heller. Den va ju fan ännu sämre. Hade hoppats på att de istället valde Majas låt. Den va faktiskt väldigt fin.

Men nästa vecka ska en kompis kompis band spela. Bara att jag är borta den helgen, så jag vet inte ifall jag kommer kunna se det. Men jag hoppas att det går att lösa på något sätt. Det gick förra året, så varför ska det inte gå denna gång? Ahja, jag hoppas att mamma och de får tag i biljetter till andra chansen som är i Norrköping i år :D




Från aftonbladet.se

Schlagerveteranen BWO fick bita i gräset mot debutanten Molly Sandén i duellen.

Tillsammans med flickidolerna E.M.D. går 16-åriga Molly vidare direkt till finalen i Globen efter tredje omgångens dramatik.

- Det är helt fantastiskt, det här händer inte, säger en överväldigad Molly Sandén till aftonbladet.se direkt efter sändningen.

Gammal är äldst, brukar det heta.

Men i kvällens schlagerdeltävling i Leksand vann David över Goliat.

Schlagerveteranen BWO fick bita i det sura äpplet - och en strålande glad 16-årig debutant gick vidare direkt till finalen i Globen.

- Det är helt fantastiskt, det här händer inte. Jag är tårögd, men det är glädjetårar. Det enda jag minns från uppträdandet är starka lampor. Det är svårt att förklara min känsla just nu men jag har aldrig varit så här lycklig, säger en överväldigad Molly Sandén till aftonbladet.se efter sändningen.

Schlagergiganten BWO, som brukar tillhöra toppskiktet i finalkampen, får i år gå vidare andra chansen - där de möter Lili & Susie (som BWO:s Alexander Bard skrivit flera hits till under 1980-talet).

Med till Globen från Leksand följer de tre flickidolerna E.M.D. som besegrade Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox.

- Jag vill tacka alla fans så mycket. Vi ska fira i natt genom att dansa som galningar, säger E.M.D:s Danny Saucedo till aftonbladet.se.

- Vi var så fruktansvärt nervösa. Det var så jobbigt att stå där och invänta resultatet, tillägger Mattias Andréasson.



/ Lina


H, du betyder <3

"Vi har bara snackat i ca 2tim på msn. Men ändå så känns allt så jävla bra =) du är så jävla go allså . kan inte hitta ngn mer mysig och snäll tjej än dig :) Hoppas vi stannar uppe hela natten o pratar =) Du betyder ska du veta :) Hoppas det blir något framöver :)

Like You<3"

Du är så grymt underbar. Och det känns som om vi känt varandra hur länge som helst, men ändå har vi bara snackat i msn i några timmar. Du gjorde min lördagskväll bra och väldigt mysig. Du finns i min tanke och det kommer du alltid göra. Tack för att du tog kontakt med mig <3

Miss you <3

/ Lina


Melodifestivalen.

idag blir det att sitta och lyssna på Melodifestivalen deltävling 3 som är i Leksand. Vi får se, kanske att sätter mig framför tv hela kvällen istället. Och vi får hoppas att det är flera som är bättre denna gång.

Just nu är det Velvet som sjunger en dålig låt. Så hoppas att det blir bättre snart alltså.

/ Lina

Flickan jag känner.

Jag vet en flicka som har ett oerhört starkt hjärta och en stor vilja. Men även om hennes hjärta kan brista och viljan att fortsätta leva kan försvinna. Men hennes vilja brukar snabbt komma tillbaka för att denna flicka har vänner som är värda guld. Hon trir att hon blivit kär i en underbar kille, fast att hon egentligen borde undvika killar så vill hon inget annat än att det blir HON&HAN.

Hon kommer kämpa, utav hela sitt hjärta och vilja kommer hon kämpa för att få det hon verkligen vill ha. Och jag lovar att hon kommer inte ge upp förens hon lyckas. Hennes vilja är stark, precis som hennes hjärta. Hon har lyckas byggas upp sitt hjärta om och om igen. Det har blivit så helt som man kan tro att det är nytt. I flickans liv finns inget som kallas för "förlora". Utan när hon säger att hon har förlorat något menar hon mer på att hennes vilja och styrka har minskat och tappat hoppet på ett bra liv.

Flickan kommer att segra, precis som hon alltid har gjort. Hon kommer att finna den hon söker och hon kommer att få en vilja starkare än någonsin, ingen kommer kunna brista hennes hjärta en gång till. Oavsett hur lång tid det kommer att ta för henne att segra så kommer hon en vacker dag att göra det.

/ Lina

En ängel Gud tappat.

Du finns i mitt hjärta, dig kommer jag aldrig att glömma bort. Du kommer alltid finnas där varse sig du ser mig som vän, ovän eller tönt. Kommer alltid tänka på dig. Första gången jag såg dig grävde du dig innaför mina dörrar och träffade mitt inre. Du hjärtats nyckel på havets botten. Du är ljuset i mitt inre. När allt känns hopplöst blundar jag och tänker på dina himmelska djupa ögon, så mycket att jag får ett leende på mina läppar. Gud måste vara ledsen för att han tappade en ängel. Jag komme vänta på din själ när jag dör, om jag dör så, ska jag vaka över dig och fastän inte märker något ska jag pussa dig på kinden medans du sover. När jag faller ner på mina knän med våta kinder tar du tag i min hand och drar mig upp på något sätt.

/ Lina

Godmorgon.

Godmorgon alla bloggläsare, idag så ska jag åka till Orrekullagården igen. Denna gång kanske till och med hjälpa till att jobba. Kommer nog bli kul. Ska försöka köpa någpt själv idag, vilket jag inte gjorde sist. Kanske att jag träffar på folk jag känner idag med.

Inatt kommer syrran min hem från Åre :) Hon har varit på konfirmationsläger uppe i Åre och jag tror allt att hon har haft det kul, skulle inte tvivla på att hon har mycket att berätta när hon kommer hem. Dock får jag träffa henne imorgon och inte idag eftersom jag är ute på landet.

Helst skulle jag vilja vara inne i stan med Olle och festa med honom. Men vi får se hur det blir  ikväll. Kanske blir det att sitta hemma ikväll och ta det mys. Men det är ju saker som hela tiden kommer med tiden. Så man får se hur det slutar.

/ Lina

Sten, sax eller påse?

Sitter just nu inne på msn och har tråkigt. Och en kompis hade också väldigt tråkigt, så då frågade han ifall jag ville spela Sten, sax eller påse? Så jag accepterade och började spela. Det gick as bra för mig i början, men sen så gick något snett och han började vinna gång efter gång efter gång. Men nu verkar det som om jag kom på hur han tänker och vinner nu gång på gång på gång. Känns skönt.

Saknar dig hur mycket som helst, synd att du är förkyld :( Krya på dig söto <3

/ Lina

"Jag vill kunna gå ut en vanlig kväll utan att vara rädd!!"

"Var 10:e minut blir en liten flicka mellan 9-17 år sexuellt utnyttjad av äldre män. Varför ska vissa killar va såna jävla svin!?!?!? Hur kan man leva med sig själv eftar ha våldtagit en liten flicka? Varför ska tjejer vara rädda för att va ute och gå på kvällarna för ni vill ha ett ligg fan, skaffa er ett liv era jävla svin!"

Varför ska det behöva vara så här i ett samhälle? Ska inte vi kvinnor kunna gå ut en fredagskväll utan att något händer? Självklart vet jag att killar också blir behandlade så här, men det är faktiskt flest kvinnor som blir det. Därför tar jag upp just detta med kvinnorna idag. En annan dag blir det männen.

Iallafall, jag tycker inte att vi kvinnor ska behöva vara rädda att gå ut en fredagskväll eller lördagskväll. Jag känner mig rädd varje kväll då det är mörkt ute och därför blir det att jag sitter inne. Det är inte rätt att vi ska behöva sitta inne och vara rädda för att få gå ut. Vi är också människor som vill råa oss, det är inte bara ni män som ska göra det.

Jag vill inte trycka ner er män nu, men jag är faktiskt trött på att ni hela tiden ska behandla oss människor som några saker man kan göra vad fan man vill med. Det är inte rätt. Man klarar sig faktiskt utan sex, så varför ens hoppa på en tjej bara för att NI vill ha sex. Vi kanske inte vill ha det, så låt oss vara då. Är ni så jävla kåta så skaffa hjälpmedel istället för att hoppa på oss. Det är inte rätt av er att göra det.

Jag vill kunna gå ut en vanlig kväll utan att vara rädd!!

/ Lina

Äntligen får man svar från "Gud"

Det är nog nu femte gången jag verkligen får svar från Gud att han finns. Jag behövde verkligen detta. Mitt internet funkar någerlunda, nästan perfekt igen, min mobil funkar nästan som den ska. För nu börjar folket få mina sms som jag skickat under kvällen. Det tog bland annat 2 timmar och 36 minuter att skicka 1 sms till Olle :O Och ca 2 timmar att skicka till Robban. Asså jag förstår mig inte på detta. Visa dagar då man verkligen behöver Gud så lyssnar han och gör det man behöver hjälp med, men andra dagar då bara skiter han i det och då får man må dåligt och försöka göra det bästa av situationen, vilket inte brukar gå bra för mig. Men denna dag va en dag då han verkligen lyssnade, men försig så började han lyssna efter ca 1 timmes bönande på att få hjälp. Att få han att inse att min otur verkligen behövdes vändas till lite tur.

/ Lina


Jävla skit mobil, msn!!

Fan, nu funkar varken msn eller mobilen! Det går inte att skicka sms. Eller det står Message Sent.. men jag får ingen leveransrapport! Vad fan är det här? Inte heller går det att logga in på msn. Så vet i fan vad jag ska göra. Internet funkar knappt heller, så vet ju inte hur mycket jag kommer kunna vara inne på bloggen. Så vad fan ska man göra? Jag har en påse ostbågar och 1½ liter cola. Men tror inte det kommer att räcka hela kvällen ifall jag inte får igång internet som det ska och ifall mobilen inte funkar snart!!

Jag blir hur jävla rastlös som helst att inte smsa med dig! Vill verkligen snacka med dig, för du får mig att må bra. <3

/ Lina

Beskriva kärlek med ord.

Finns det egentligen något mer abstrakt än just kärlek? En rad olika känslor, oftast helt oförståeliga, som riktas åt ett enda håll. Hur uppkommer kärlek? Vad är det som får oss att älska? Hur vet man att det verkligen är kärlek och inget annat heligt organ som spelar oss ett spratt? Måste kärlek vara ömsesidig för att få vara kärlek?


Kärlek ger fler frågor än svar. Trots det, vill vi människor gärna älska och bli älskade. Men vet vi egentligen vad det innebär?


Är vårt samhälle byggt på kärlek? Förklarar det i så fall varför det är byggt som det är byggt? Förklarar det varför vissa super bort sin lever, medan andra aldrig lever?


Är kärlek så pass förvirrande att det bara förstör? I så fall, hur ska vi någonsin lära oss dess egentliga betydelse? Dess fasta och strikta form. Är det inte dags för mänskligheten att förstå denna känsla, som alltid har funnits där och som alla faktiskt har känt?


Jag måste erkänna att jag själv inte har svar på någon av dessa frågor. Det jag dock vet är att jag älskar. Varje dag.

/ Lina


Norrköping idag.

Var som sagt i Norrköping idag, skönt som attans att få komma ut och komma in i standen igen. Åkte ju som sagt ut till landet i veckan och saknade staden hur mycket som helst. Så därför tog mig i kragen och åkte in. Mormor min hängde även med.

Först gick vi till apoteket och fixade lite vitaminer och mediciner. Jag köpte C-vitamin. Har tyvärr brist på C-vitamin eftersom jag är allergisk mot citrusfrukter så får jag ju inte i mig tillräckligt med vitaminer i kroppen. Efter det så gick vi til Timarii och handlade lite söta papperstalrikar som vi ska ha i bastun sen, till det blev det även pappersmuggar.

Sen så blev det att gå runt lite, gick till Gina Trico och kollade lite på rean som skulle finnas, men den fanns ju inte precis, blev lite småsur på det eftersom man gärna hade köpt något. Men det slutade med att vi gick där ifrån tomhänta. Istället gick vi till D&Company och kollade lite. Där hade de iallafall mera rea och där blev det att köpa ett gräddvitt linne som det va halva priset på. Det kostade mig 75;- och det tycker jag är billigt för att vara ett Cheap Monday linne.

Sen gick vi till MQ och kollade lite på den sista rean, fanns inget. Det jag kunde tänka mig va en lite söt klänning för 199;- som från början kostade 699;-. Men det blev ingen klänning och gick istället till Hemtex och kollade för att mormor hade någon rabatt, men sen när vi skulle betala såg jag att rabatten hade gått ut, så det gick inte att använda den. Under tiden då jag va i Hemtex så vaknade Olle till liv och började smsa massa med honom <3

Efter att ha gått på stan en hel dag så blir man ju ganska hungrig, så därför beslutade vi att gå till Istanbul Kebab och ta en kycklingkebab som middag idag. Sen efter att ha käkat så blev det att gå lite snabbt till Expert och köpte ett USB-minne så att jag kan påbörja mina efterlängtade bilder :D och snabbt in till H&M där jag köpte nya korta strumpor och en återfuktandeolja.

/ Lina

Stan.

Fick äntligen svar på ifall det blev stan eller inte idag. Och det blir det :)
Skönt!!

Nu ska jag fixa mig.

/ Lina


Godmorgon.

Idag sov jag som längst på morgon på detta lov. Fattar inte, men antar att jag drömmer om en speciell person som gör att jag stannar kvar i drömmen och ser hur allt slutar så att jag inte blir besviken. Och denna dröm va hur fucking underbar som helst. Önskar att drömmen bara blev verkligenhet. För det vill jag verkligen.

Nu ska jag gå ner i köket och laga till lite frukost/brunch sen gå ner i källaren och ta en snabb dusch eftersom varmvattnet försvinner ganska snabbt och har ingen lust att duscha i iskallt vatten. Efter det kanske det nbär av till stan. Toppen. Det är nämligen så att Olle ska in till stan han med idag, och ifall jag lyckas så kankse jag kan fixa så att jag åtminstonde får ge honom en kram. Thats great!!!

Vad ska alla andra göra idag då?

/ Lina


Jag behöver tid.

Jag brukade tänka att jag hade svar på allt, men nu vet jag att livet inte alltid går min väg. Känns som jag är fångad i mitten och det är då jag inser; Jag är ingen flicka, ingen kvinna, utan allt jag behöver är tid. Ett ögonblick som är mitt, medans jag i mitten.

Jag är inte en flicka och det finns inget behov av att skydda mig. För det är dags att jag lär mig att leva upp till detta på mitt eget sätt. Jag har sett så mycket mer än vad du tror och vet nu, så tala inte om för mig att stänga mina ögon och gömma mig. Jag är inte en flicka, men om du tittar på mig nära, kommer du se det i mina ögon. Att denna tjej kommer alltid hitta sin väg.

Jag är inte en flicka, berätta inte för mig vad jag ska göra eller tro. Jag är inte en kvinna än, jag försöker bara hitta kvinnan i mig. Allt jag behöver är tid, en stund som är min medans jag är i mitten.

/ Lina

Orrekullagården - Loppmarknad.

Idag fick jag inte sitta inne hela dagen, så därför sa min mormor att vi skulle åka på loppis. Den första tanken jag fick var att jag inte ville. Men jag tvingade mig själv att följa med ändå. Vi beställde en taxi vid 18.50 så att vi kunde komma till Orrekullagården. Innan 18.50 så såg vi till att äta lite. Och idag blev det kotletter, rostad potatis, sås och morot/vitkols sallad :) Det va riktigt gott och jag åt en massa. Tror att jag börjar få tillbaka matvanorna igen. Vilket är väldigt bra.

Sen så fixade jag mig lite, satte på mig lite mer kläder så att jag kunde åka iväg. Vid 18.50 kom taxin och vi åkte iväg, stannade för att ta ut pengar så att man kunde fynda något ;) Vilket vi gjorde kan jag ju berätta ^^ Redan första bordet vi gick till köpte vi något, och då fick jag även reda på att det va Svenska Kyrkan som arrangerade det hela. Fast Kolmårdens församling :) Kul att någon församlig hittar på något.

Där mötte jag även massa som jag kände från kyrkan. Bland annat min gamla konfirmandledare, Rebecka (läser samma franska kurs som henne och samma unga ledare utbildning), Jonte (Rebeckas storebror) och flera från svenska kyrkan som jag inte minns namnen på xD

Vid 19.55 så reade de ut fikat, och min mormor nästan sprang xD haha, hon gick direkt dit. Släppte sina händer och gick fort dit för att hinna få så mycket som möjligt. Köpte fika som vi tog med oss hem. Vid 20.05 kom taxin för att skjusa ut hem oss igen. Måste faktiskt erkänna att det va lite kul ändå.. men bara för att man hittade folk man kände så att man fick någon att prata med ^^

/ Lina


Ett liv ska inte vara så här fruktansvärt!

Går det att bli stark och komma upp till ytan igen efter att ha fallit som en stor tung sten till botten? Går det att bli den starka tjej som jag en gång var? För att leva så här, med denna smärta och sorg i mitt bröst vill jag inte igen. Jag orkar inte börja om igen. Jag klarade att få bort smärtan och sorgen i mitt bröst på ca två veckor. Och nu är jag där igen. Men jag vet inte ifall jag orkar att börja om igen. Det va tillräckligt svårt sist och att få genomgå allt igen är inte det jag vill, utan jag vill bara blunda så är allt okej igen. Varför kan det inte vara så enkelt för?
Ett liv ska väl inte behöva vara så här fruktansvärt jobbigt?

</3

/ Lina

God Förmiddag,

Igår kväll/ natt så hade jag det hur mysigt och underbart som helst med Olle. Men sen slutade det väldigt illa. Men jag hoppas att det är bättre idag. För jag mår inte bra och skulle behöva dig eller någon annan hos mig. För att kunna må bra. Du får mig att må bra, och att få spendera tid med dig idag skulle vara en dröm. Förså kul jag hade igår går inte att beskriva. Allt va perfekt. Jag kan inte hitta något fel, det enda felet jag kan hitta va att vi inte började mysa tidigare. Men jag slår vad om att det kommer vi göra nästa gång vi ses.

Jag ville inte lämna din varma famn, för där mådde jag bra. Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde där i din famn. Fan! Varför gör det så ont att sakna dig för? Varför kan det inte vara lättare att sluta tänka på dig?

/ Lina


Mys kväll idag.

Nu hade jag tänkt mig att riktigt gosa ner mig under täcket på loftet, dra på camen och snacka en massa med söto Olle <3 Sen senare blir det att dra på någon nice film att somna till. Saknar dig grymt mycket människa. Hur kan jag sakna någon så fruktansvärt mycket?

/ Lina


Varm nysoppa - Kärlek

En dag som denna, kall och mörk och ensam är det alltid skönt att få dricka något varmt, denna dag fick det bli en stor kopp varm nyponsoppa. På bara några få klukar blev jag varm och slutade skaka. Det gick genom hela kroppen, från huvud ner till tårna. Så himla underbart att få värme kroppen. Så denna timme och kväll går min kärlek till NYPONSOPPA!
Det är alltid gott och alltid bra för magen. Mår man dåligt är det alltid bra att dricka nyponsoppa eller blåbärssoppa. Någor att tänka på mina vänner :)

/ Lina


Want to be strong

Trodde att jag va starkare än vad jag va. Varför skulle detta just hända nu? Nu när jag har det som svårast! Jag försökte va stark, jag försökte verkligen. Men jag kunde inte motstå dig. Du är för underbar för mig och jag kommer att vänta, vänta tills du är redo. Ifall det så ska ta hela mitt liv så ska jag vänta. Men jag behöver hjälp, att må och tänka så som jag gör nu är fruktansvärt jobbigt :( vet inte hur länge jag orkar och jag behöver verkligen dig vid min sida <3

Du vet vem du är <3

/ Lina


Landet idag.

Hopp, mamma ville att jag skulle åka ut till mormor/landet idag. Finns inget annat än att acceptera det. Hade ju planerat att vara med Martin B imorgon, men inte blir det så :( så det får bli att sita ute mitt i ingenstans och sitta tråka. Hoppas att jag kommer hitta på något kul, se någon film eller något. Kanske är våran hund där, så jag får mysa med honom istället för Olle eller någon annan mysig kille.

Tänker på hur dagen va med Olle .. det är det enda som finns i min skalle. Finns inget annat, det enda som finns är Olle. Tror att jag föll för dig idag, fast att jag verkligen försökte att motstå. Jag va inte lika stark som jag trodde att jag var. Och jag hoppas att jag inte ställer till med besvär nu, för det är det sista jag vill. Jag vill att det ska vara som det är nu. Vill ha kvar denna känsla. Den är så underbar och den gör mig fruktansvärt lycklig.

/ Lina

Träffen med Olle <3

Idag var jag som sagt med Olle <3
Hade en hur underbar dag med dig. Hjälpte honom med matten, tror jag lyckades få in hur man använder konjugatregeln och lite av kvadreringsregeln ^^ Vi prata en massa och han läste två eller tre dokument som jag skrivit, jag visade en låt av ett band som jag känner och träffat flera gånger. Nämligen Asta Kask :) Sen i slutet blev det en massa härligt mys <3 Och nu ångrar jag att jag släppte iväg honom, vill bara ha dig här Olle, så vi kan fortsätta där vi slutade <3 Tack för denna dag.

Saknar dig redan :*<3

/ Lina


Inga engelska uppgifter.

Idag gick jag som sagt upp till Borgsmoskolan för att förhoppningsvis kunna få lite uppgifter från min gamla engelska lärare. Men tyvärr så va hon inte där så jag får se till att palla mig upp dit på måndag och förhoppningsvis få uppgifter då.

Gick upp tidigt för att gå ut och jogga, as skönt :) Bara att jag blev tvungen att ta pauser dådå för att inte anstänga mig för mycket. Men det va hur skönt som helst att få komma ut tidigt på morgonen för att endast koppla av och va för sig själv. Låta tankar komma och låta andra tankar gå ^^

Om ca 1 timme kommer Olle hit. Så det kanske är dags att göra klart facit? (A) haha, skulle ha gjort det igår egentligen, men orkade inte göra allt, så måste kolla igenom allt igen och det. Värma upp skallen med lite matte. Men det gjorde jag nyss också. Räknade ganska snabbt ut vad 6 *1,5 är. Och det är 9, och det jag räknade ut va hur mycket 1,5 km gånger 6 varv var. För det va så långt som jag joggade imorse ^^

/ Lina

Träffa Olle idag.

Idag ska jag träffa Olle.
Men först blir det att springa upp till gamla goa Borgsmo och snacka med Mrs M om lite engelska uppgifter jag kan träna lite på. Något måste jag ju göra för att kunna förbättras, så varför inte jobba med 9:ans engelska? Så det kommer jag först och främst göra. Kanske försöka flörta till mig en fralla eller två (A)

Sen blir det att gå lite fort hem för att fixa lite innan Olle kommer (A)(I´m an angel, I´ll promies) hihi, och kolla igenom matten som jag ska vara snäll att gå igenom och sen ifall det finns tid över tar jag och lagar lite lunch till mig och kollar igenom engelska uppgifterna :)

Ser framemot dagen, den kommer bli bra känns det som :)


/ Lina

Gransnäs - here I come

Ja!! Fredag den 27 åker jag. Så bye bye Norrköping, Hejhej Gransnäs :) Det sk abli så skönt att få komma iväg och bara få rensa tankarna. Självklart kommer jag att sakna en viss person <3 men jag har en mobil som förhoppningsvis kommer funka. Så jag kan alltid smsa :)

Jag åker på fredag kvällen och kommer hem på söndagen. Så skönt det kommer att bli. Få vara borta en hel helg just för att koppla av och förhoppningsvis få tillbaka mina ätvanor igen på samma gång.

/ Lina

Saknaden fyller mitt tomrum.

Saknaden efter dig fyller mitt tomrum där mitt hjärta har suttit. Kanske är det du som har fåt uppgiften att ta hand om mitt hjärta och lämna det åter när vi ses. Men det är fruktansvärt långt kvar tills vi ses, eller egentligen inte men det känns som hundra år eftersom saknaden är så stor. Men det känns samtidigt skönt att få känna mig hel, fast att jag inte har mitt hjärta på rätt plats, utan en stor saknad. Jag känner mig hel, enda fram tills något mycket idiotiskt händer.

Men som vanligt lyckas jag få tillbaka samma sköna känsla igen när du skriver till mig. En känsla som jag alltid vill ha. Och kanske kommer jag få behålla den efter imorgondagen. För jag älskar denna känsla, har inte haft denna känsla på ett tag och ifall jag får ha kvar den kommer jag att vara lycklig.

Barnsligt nog sitter jag och gråter samtidigt som jag skriver detta meningslösa försök på en fin text. Jag gråter för att jag är rädd och har en fruktansvärt saknad. Den blandningen är ingen bra ihop och det gör ont i bröstet.

/ Lina

Ett ljus som jag vill leva i.

Jag ser mig omkring och ser ifall jag kan hitta liv. Men det jag hittar är bara död. Döden och ett liv utan skratt och vänner ser jag. Är det så mitt liv kommer sluta? Ett liv där jag inte har några vänner och bara omkringas av ännu mera mobbare? Kommer jag någonsin kunna hitta ut från detta mörker?

Jag vill leva i ljuset, jag har sett ljuset, men det va någon som hindrade mig. Och nu är vi ovänner sen 2 månader tillbaka. Hon fick mig att må bra bara genom att berätta vad som gjorde att jag måde dåligt, jag kunde berätta allt för henne. Vi var som systrar. Och nu, är allt bara förstört. Jag vet inte längre vem jag vill berätta allt för. Men det jag vet är att jag har hittat en, en person som är bättre än den förra, men vågar jag? Vågar jag berätta saker som har hänt i mitt liv som bara en annan vet om?

Jag har många frågor, men väldigt få svar. Varför kan inte svaren vara fler eller frågorna vara färre?

/ Lina


Filmkväll - någon?

Jag har en stor lust att ha en filmkväll igen. Men jag vet inte med vilka eller vart. Jag hade det så hemskt kul förra helgen 7 - 8 februari. Och vill göra om det snarast. De helger jag kan som jag vet just nu är denna helg och sen i mars. För nästa helg ska jag till Gransnäs igen :) Det va förtusan as länge sen jag var där och nu har jag och min ex konfirmandledare fixat så att jag kan följa med. Längtar.

Imorgon är det onsdag, och då kommer Olle hem till mig :D<3 Har längtat som tusan tills denna dag och nu vill jag egentligen bara sova så att det snabbt blir onsdag (A)

Saknar dig <3

/ Lina

Träning.

Nej, nu känner jag att verkligen vill komma igång med träningen, och det stör mig så fruktansvärt mycket att jag fått problem med andning och skit så att jag inte får träna på  1½ månad. Känner mig hur rastlös som helst när jag inte har någon speciell person att träffa eller int ehar någon träning. Kommer bryta ihop snart.

Hoppas att det blir bra med min andning snart  - vill börja träna.

/ Lina

"En vecka som jag helst inte vill leva"

Var dag förlorar man vänner och var dag hittar man nya. Jag har förlort många vänner, inte minst nu under 2009. Jag önskar att allt va lättare och snart kommer en vecka som jag helst inte vill leva. En vecka som kommer vara hur svår som helst och en vecka då det kommer rinna många tårar nerför min kind. Och det den veckan då jag hoppas att ni, som påstår vara mina vänner finns där och stöttar mig.

Nu den senaste veckan har det mest funnits 5 styckna som verkligen har funnits där och gjort allt i sin väg för att få mig att må bra, och nu är mer än guld värda. Om jag ska vara ärlig så va det 6 styckna, men en av de tror jag att jag förlorade i fredags. Och nu gör jag allt för att få tillbaka den personen.

Jag vill säga tack till Nanna, Toy, Olle, Martin, Pierre. Det finns även flera runt omkring som hjälpt mig, men det är dessa fem som hjälpt mig mest. Och jag är tacksam att jag har er <3

/ Lina


Gosdissug!!

Helt plötsligt, klockan 23.43 fick jag värsta godissuget. Jag har inte käkat godis på as länge, och helt plötsligt kommer detta sug. Skit.. Måste ha godis.. Hmm,... närmaste öppna butik ligger i haga.. hmm... hur kommer jag dit? Någon som har förslag? För jag vill verkligen ha godis. Skit vilket godissug jag fick.. Måste ha socker. Nej, nu blir det att gå ner i köket och på godisjakt.

Puss

/ Lina

Vänner som man hade glömt.

Vännerna under skuggan kommer ännu en gång fram. Jag kan inte förstå att jag hade glömt så många. Så många som finns där, de som hela tiden gjort att jag mått bra. Som hela tiden har funnits där bara att man inte vågat eller orkat börja snacka med de om sina problem. Denna gång var det en väldigt snäll och go kille som jag hittade under skuggan som jag hade glömt hur roligt och bra det är att snacka med honom. Minns nu hur mycket han hjälpte mig under mitt första seriösa förhållande, och sen hur mycket han hjälpte mig efter det förhållandet.

Du är en helt underbar vän, och jag ångrar så hemskt mycket att jag tappade kontakten med dig, gång på gång på gång tappar jag den med med dig, och jag önskar att jag slapp det. För du är så fucking underbar som vän och jag är glad att du tog kontakt med mig första gången vi träffades. Det är tag vare dig jag lärde mig hur killar verkligen är. Tack för att du finns Fredrik Karlsson.

/ Lina

A new life..

Ett nytt liv. Är det möjligt att få? Ett helt nytt liv, med en annan familj, nya vänner, nytt hjärta, nya kunskaper, inpricip allt nytt. Finns det att få? Om det fanns att få så skulle jag inte tveka en sekund på att välja att ta det. För ett nytt liv är nog det jag behöver. Glömma allt och alla, om varför mitt liv är som det är just nu vill jag inte veta. Fast att jag tyvärr redan fått reda på varför det är som det är. Att slippa bli ljugen upp i ansiktet, ja. Så är det faktiskt. Gång på gång har du ljugit för mig rakt upp i ansiktet. Du försöker hela tiden få mig att tro på det du säger och du lyckas så bra. Varje gång tror jag på det du säger. Men dagen efter får jag reda på sanningen om allt. Bara så du vet orkar jag snart inte bo kvar här hos er. Men jag kommer ge er en chans till att lära känna mig. Det känns konstigt att ni inte känner mig och att ni inte ser på mig att jag inte mår bra. Fan, de vänner som jag typ känt i ett halv år ser på mig hur jag mår. Men ni? Som har bott med mig dag och natt i flera år ser det inte? Det skrämmer mig. Men ni får en chans till. Jag ska ge er den och jag hoppas att jag snart får något i gengäld.

/ Lina

Ny bild..

Okej, jag har gjort ännu en bild i PhotoShop, och tyävrr är den på mig -.-
Vill DU att jag ska göra en bild till dig?
Kommentera så tar jag kontakt med dig.

Iallafall, här är bilden.



/ Lina

Träffa Nanna

Just nu sitter jag och fixar mig. För jag ska träffa söta Nanna idag, va typ as länge sen sist :(
Men ska bli as kul att få träffa henne igen :)

/ Lina

I miss my heart.

Den 19 juli sommaren 2008 tog du mitt hjärta. Jag bad dig att ta hand om det väl. Det gjorde du. Jag sa att jag är din tills du krossar mitt hjärta och kastar iväg det. Det gjorde du. Men nu önskar jag att jag kunde få tillbaka det. Jag vill ha mitt hjärta tillbaka så att jag kan leva igen. Jag gav tillbaka ditt när du kastade mitt. Hade hoppats på att det va lättare, men det va svårt. Bland det svåraste jag gjort. Nu önskar jag nästan att jag kämpat mer för att försöka stoppa att du först krossar det och sen kastar det. Kanske hade jag mått bättre, kanske hade vi mått bättre.

När är ensam hemma och inte har något att tänka på kommer du upp i tanken, direkt kommer tårarna nerför min kind, försöker att torka dem snabbt. Men tårarna bara rinner och rinner. Tillslut ger jag upp. Tårarna får rinna om de vill, för det är ju för dig de rinner. Saknaden är stor i mitt bröst, och önskan att få bli din igen är ännu större. Men jag vet också att den önskan/drömmen inte kommer att gå i uppfyllelse. Oavsett hur mycket jag bönar och ber.

Du gjorde ditt val att lyssna på ditt hjärta, och för dig kanske det var rätt beslut du gjorde. Men för mig är mitt beslut svårare. Jag vet inte vilket jag ska göra. Och jag hoppas att det beslut jag en gång kommer att göra blir det rätta. Att det beslut kommer få mig att må bra igen. Oavsett hur du behandlar mig kommer jag förhoppningsvis må bra av det beslut jag kommer fatta.

Jag har snart varit utan dig i tre veckor. Dessa tre veckor har varit fruktansvärda. Antingen har jag mått dåligt och fått ligga på sjukhus, eller så har något värdefullt blivit stulet från mig. Jag har förlorat dig och bråkat med dig mycket. Bråk som jag önskar att de aldrig blev till. Ord som jag önskar att jag sluppit höra från dig, men även ord som jag vill höra om och om igen. Men som jag vet att från och med i fredags aldrig kommer få höra igen.

/ Lina

Sportlov.

Ja, sen fredag den 13:e har jag haft sportlov. Ett lov jag hade hoppats på att inte behöva plugga på. Men redan i torsdags blev de drömmar förstörda. Min lärare sa att jag inte kommer klara engelskan, och det fick mig att inse att jag blir tvungen att plugga under lovet. jag började redan i lördags, under alla hjärtansdag. Jag pluggade matte och engelska. Lyckades få in 20 nya engelska ord i huvudet på mig. Vilket känns lite skönt. Idag har jag pluggat ännu mera matte och engelska. Det är inte speciellt kul att behöva plugga så här mycket. Men det får jag väl bli van med igen.

Imorgon ska jag träffa en kompis som ska hjälpa mig med engelskan, sen på onsdag ska Olle komma hem till mig och jag ska hjälpa honom med matten. Så det blir ganska mycket plugga i veckan med kompisar. Ahja, tack vare Olle och andra så kommer lovet bli ganska bra fast att det bli rmycket plugg.

Tack ska ni ha :D<3

/ Lina

A really bad life.

_________________________________ Can´t do this anymore ________________________________________

Gång på gång detta år har någoting hänt just mig, om jag inte blir av med något så skadar jag mig, om jag inte skadar mig krossas mitt hjärta. Vad fan är det här? Jag vill kunna leva precis som alla andra. Vara en glad flicka och skratta. Vågar jag bli kär igen utan att bli sårad? Kommer jag någonsin hitta den jag verkligen vill ha? Ja, jag gjorde det. Men se hur jag mår nu. Jag blev ensam kvar med ett hjärta krossat, tårar rinnande nerför mina kinder. Detta år är ett år jag helst inte vill leva, jag vill bara hoppa till år 2010 och leva det. Kanske är det ett bra år och jag kanske får chansen först då att verkligen bygga upp allt perfekt igen.

/ Lina

I will waiting for you.

I never felt nothing in the world like this before, Now I'm missing you and I'm wishing you would come back through my door, Why did you have to go. You could have let me know, So now I'm all alone
Boy you could have stayed but you wouldn't give me a chance, With you not around it's a little bit more than I can stand, And all my tears they, Keep runnin' down my face, Why did you turn away, So why does your pride make you run and hide, Are you that afraid of me, But I know it's a lie what you keep inside, This is not how you want it to be

So baby I will wait for you, Cause I don't know what else I can do, Don't tell me I ran out of time, If it takes the rest of my life
Baby I will wait for you, If you think I'm fine it just ain't true, I really need you in my life. No matter what I have to do, I'll wait for you

Been a long time since you called me, You gotta me feeling crazy, How can you walk away, Everything stays the same, I just can't do it baby

What will it take to make you come back, Boy I told you what it is and it just ain't like that, Why can't you look at me, You're still in love with me, Don't leave me crying, Baby why can't we just, just start over again, Get it back to the way it was, If you give me a chance. I can love you right, But you're telling me it won't be enough
So baby I will wait for you, Cause I don't know what else I can do, Don't tell me I ran out of time, If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you, If you think I'm fine it just ain't true, I really need you in my life, No matter what I have to do, I'll wait for you, So why does your pride make you run and hide, Are you that afraid of me. But I know it's a lie , What you're keeping inside, That is not how you want it to be
Baby I will wait for you, Baby I will wait for you, If it's the last thing I do, Baby I will wait for you, If you think I'm fine it just ain't true, I really need you in my life. No matter what I have to do, I'll wait for you, I'll be waiting...

/ Lina

Konstig dröm.

Fan, jag ville inte drömma om den person jag drömde om, utan jag ville drömma om dig baby. Men istället blev det inte så. Konstigt nog så drömmde jag om mitt ex och jag. Alltså Freddie.... Fattar inte drömmen. Alla mina drömmar jag haft har haft en betydelse som betyder något. Men denna dröm vet jag inte vad det ska betyda eller vad den har för syfte. Iallafall, detta va drömmen;

Det va alla hjärtansdag, en vardag. Vilket betyder att det va ett par år framåt i tiden. Först stod jag och ett par kompisar vid någon hållplats och väntade på bussen. Sen kom Freddie och ett par från hans klass. Efter att Freddie och hans klass som så kom ett par yngre tjejer från en linje som heter Mode och Design. De gick fram till flera styckna i Freddies klass och frågade ifall de ville bli deras Valentin´s. Alla Mode och Desgin tjejer va fjortisar så de typ bara skrek av lycka och skit. Efter ett tag kommer Freddie fram till mig. Han log och va på något konstigt sätt. Hade aldrig sett honom så. Iallafall, först säger han något om fika och det. Drar sedan mig mot honom och in mot en husvägg, då viskar han något om ifall jag vill bli hans Valentin. Jag hann inte svara innan han viskade något om att suga och böjer sig ner på knäna så han hamnar i samma höjd som mina bäcken, jag böjer mig snabbt ner och säger något. Vet inte vad. Fattade inte. Men vi gick hem till honom iallafall.

Vad som hände sen vet jag inte, eller jag vet. Men det va så skumt så jag vet inte hur man ska kunna skriva ner det här. Ahja, en väldigt konstig dröm, och vet inte vad den betyder.

/ Lina

Du gör mig knäsvag

Aldrig förr har jag känt mig så här, du gör mig knäsvag bara genom att vara inloggad på msn. Du är den första person som får mig att känna så här, aldrig förr har jag känt denna känsla för någon. Du får mig att le, och detta leende är inte fejkat, detta är ett riktigt leende, ett leende som jag aldrig förr har vissat för någon. Jag blir både glad och fundersam över dessa känslor, kanske är det första gången jag verkligen är kär?

Saknar dig sjukt mycket, vill bara vara i din famn och aldrig lämna den <3

/ Lina

You will missing me some day.

one day you will wake up and find
out your missing me, then you will
see me wating for you on the corner
of the street </3

/ Lina

PhotoShop.

Äntligen funkar mitt photoshop som det ska. Mitt PhotoShop har dampat hela veckan, man har inte kunnat göra något. Så igår avinstallerade jag skiten och installerade om det. Men det funkade inte efter att jag gjort det. Så då blev det att jag sket i att fixa det. Sen imorsee så orkade inte plugga och ville ta en paus, så då tänkte jag att jag kunde fixa PhotoShop så att det funkade. Så jag tog bort alla mappar och avinstallerade skiten, sedan installerade jag om det. Det funkade inte första gången så då tänkte jag att jag testar igen. Vilket jag gjorde. Denna gång gick allt mycket bättre, men funkade det? Nej, det gjorde det inte. Jag blev helt galen och visste inte vad jag skulle göra.

Så, därför letade jag igenom alla mina bilder efter de bilder Pierre hade gjort för att guida mig. Jag klickade i alla rutor som dethan visade att jag skulle göra. och sen testade jag att starta det. DÅ funkade det. Så felet va att när syrran skulle göra några bilder så hade hon klickat ur dessa rutor och därför funkade det inte. Så nu har jag satt en lapp på datorn att man INTE FÅR klicka ur några rutor ^^

/ Lina


Alla Hjärtansdag

Idag är det den 14:e februari, och som alla vet är det alla hjärtansdag idag. Och traditionellt så brukar man fira den med någon man giller eller så. Men för mig finns det en annan tradition. Och den är min egna som är "Plugga matte och andra nödvändiga ämnen". Så idag blir det att plugga Matte B och Engelska A.

Ha en bra alla hjärtansdag :)

/ Lina

From the bottom of my broken heart.

Never look back we said
How was I to know I'd miss you so?
Loneliness up ahead
Emptiness behind, where do I go?
And you didn't hear all my joy through my tears
All my hopes through my fears, did you know?
Still I miss you somehow

From the bottom of my broken heart
There's just a thing or two I'd like you to know
You were my first love, you were my true love
From the first kisses to the very last rose
From the bottom of my broken heart
Even though time may find me somebody new
You were my real love, I never knew love
Til there was you
From the bottom of my broken heart

Baby I said please stay
Give our love a chance for one more day
We could've worked things out
Taking time is what love's all about
But you put a dart through my dreams, through my heart
And I'm back where I started again, yeah
Never thought it would end

/ Lina


Who else?

When you left I lost a part of me
It's still so hard to believe
Come back baby, please
'Cause we belong together

Who else am I gon' lean on when times get rough
Who's gonna talk to me on the phone 'til the sun comes up
Who's gonna take your place there ain't nobody better
Oh, baby baby, we belong together, baby!

When you left I lost a part of me
It's still so hard to believe
Come back baby, please
'Cause we belong together

Who I'm gonna lean on when times get rough
Who's gonna talk to me 'til the sun comes up
Who's gonna take your place there ain't nobody better
Oh, baby baby, we belong together

/ Lina

I´m fucking need you.

When you left I lost a part of me
It's still so hard to believe
Come back baby, please
'Cause we belong together

Who else am I gon' lean on when times get rough
Who's gonna talk to me on the phone 'till the sun comes up
Who's gonna take your place there ain't nobody better
Oh, baby baby, we belong together

I can't sleep at night when you are on my mind
Bobby Womack's on the radio saying to me:
"If you think you're lonely now"
Wait a minute this is too deep
I gotta change the station so I turn the dial
Trying to catch a break and then I hear Babyface
I only think of you and it's breaking my heart
I'm trying to keep it together but I'm falling apart

I'm feeling all out of my element
I'm throwing things, crying
Trying to figure out where the hell I went wrong
The pain reflected in this song it ain't even half of what I'm feeling inside
I need you, need you back in my life, baby
We belong together

/ Lina

We belong together.

I didn't mean it when I said I didn't love you so
I should have held on tight I never shoulda let you go
I didn't know nothing I was stupid, I was foolish
I was lying to myself

I could not fathom that I would ever be without your love
Never imagined I'd be sitting here beside myself
'Cause I didn't know you, 'cause I didn't know me
But I thought I knew everything
I never felt

The feeling that I'm feeling now that I don't hear your voice
Or have your touch and kiss your lips 'cause I don't have a choice
Oh, what I wouldn't give to have you lying by my side
Right here, 'cause baby
We belong together

/ Lina

Elevskyddsombud - utbildning del 2

Idag var det då elevskyddsombudsutbildning del 2. Denna gång var det 2 nya ansikten som inte var med förra gången. Vilket var kul, men de var tyvärr ganska blyga och satt mest tysta. Denna dag skrattade vi nog mer än vad vi gjorde förra gången och det var även mer allvarliga saker än vad det var sist. Men det va kul och synd att det är över. På denna utbildning fanns det med en jätte söt kille ^^ Och varje gång han blev tvungen att ta av sig mössan så ruffsade han till håret så att det såg värre ut än vad det va när han bara tog av sig mössan. Så jag och Jennie ville bara fixa till det, men så klart gjorde vi det inte.

Även denna dag fick vi fika, Robert skulle komma klockan 10.00, men jag tror inte att han kan klockan riktigt.. för att han kom 10.25 istället, haha. Ja, alltid lika kul. Och denna gång var det även färska frallor med sallad, paprika skinka/ost och typ groddar. Till det fick man antingen äppledricka eller kaffe.

/ Lina

Texten som jag kommer minnas.

"Ditt leende gör mig mig knäsvag,
jag druknar i dina ögon.
Du är luften jag andas,
och vattnet jag dricker,
maten jag äter.
Du gör mig glad och lycklig
med dina kramar och kyssar.
Din Freddie.
Fey"


Denna text tänker jag på varje gång jag kommer in i mitt rum, eller varje gång jag ser en bild på dig, eller vajre gång jag ser dig. För vi hade vårat lilla ord vi sa till varandra, FEY. Och eftersom det inte betydde något när du sa det så berättar jag vad det betyder, Fey = For Ever Yours.

/ Lina


Nanna..

Kan inte förstå att några kunde hitta på att jag ville förstöra ditt liv. Jag skulle aldrig få tanken att förstöra ditt eller någon annans liv. Du har blivit som en syster för mig på bara några få dagar. Och jag är tacksam över att vi kunde reda ut allt och vara vänner. Du har liksom hjälpt mig hur mycket som helst, skulle jag då gå och vilja förstöra för dig? Nej, tvärt om. Jag vill hjälpa dig så mycket jag kan så att du får ett så bra liv som möjligt. Aldrig att jag skulle få den tanken att förstöra för dig. Du är för underbar att vilja skada en människas liv som ditt. Tack för att du finns gumman <3

Måste ses snart <3


/ Lina

I never had a dream come true.

Everybody's got something they had to leave behind
One regret from yesterday that just seems to grow with time
There's no use looking back or wondering
How it could be now or might have been
All this I know but still I can't find ways to let you go

I never had a dream come true 'til the day that I found you
Even though I pretend that I've moved on you'll always be my baby
I never found the words to say
You're the one I think about each day
And I know no matter where life takes me to
A part of me will always be with you

Somewhere in my memory I've lost all sense of time
And tomorrow can never be 'cause yesterday is all that fills my mind

There's no use looking back or wondering
How it should be now or might have been
All this I know but still I can't find ways to let you go

I never had a dream come true 'til the day that I found you
Even though I pretend that I've moved on you'll always be my baby
I never found the words to say
You're the one I think about each day
And I know no matter where life takes me to
A part of me will always be

You'll always be the dream that fills my head
You will, say you will, you know you will
You'll always be the one I know I'll never forget

There's no use looking back or wondering
Because love is a strange and funny thing
No matter how I try and try I just can't say goodbye
No, No, No, No

I never had a dream come true 'til the day that I found you
Even though I pretend that I've moved on you'll always be my baby
I never found the words to say
You're the one I think about each day
And I know no matter where life takes me to
A part of me will always be
A part of me will always be with you

/ Lina


...

You promised me you would be at my side and to stand and talk when I needed it. And I need it now. It is now that I need to talk to someone, yesterday you wanted to talk about it. But I couldn 't then - felt too bad to talk. Sure, I feel too bad now, but I really need to talk with someone. And it's ideally you I talk to about this, you know me best.

/ Lina

Romme Alpin idag.

Romme idag då :)
Gick upp tidigt som fan >.< Och packa det sista och skit. Sen så blev det av till skolan där man skulle ta bussen. Ingen visste vart NS eleverna skulle vara >.< Hittade iallafall bussen tillslut. Vi skulle sitta i HR bussen, vilket var buss 1 av alla bussar xD Ingen visste vart man skulle.

När vi skulle få våra bokningsnummer så stod det att jag inte hade något :O WoOT? o.O
Ahja, jag blev förbannad och allt, så jag gick till bokningen och berättade, fick ett par asbra skidor :)^^

Det va planerat att åka med Jennie och Azra hela förmiddagen och med Freddie på eftermiddagen. Men i stället blev det att jag åkte ett åk med Jennie och Azra och resten av dagen med Freddie :D Swischade förbi honom flera gånger om, det spelade ingen roll hur långt förre han var, jag kom ifatt ändå ^^

Hade en underbar dag. FÖRUTOM att jag blev bestulen på min kamera:@
Får fan inte ha något ifred.
Ahja, Freddie räddade min dag tackevare att jag fick spendera den med honom i Romme. Tack <3

Nu vill jag bara tillbaka och fortsätta min härliga dag i Romme, men tyvärr går inte det :(

/ Lina


Senaste bilden.



Den senaste bilden från PhotoShop.

/ Lina

Yes, sim-kort tillbaka.

Ja, nu har jag fått mitt sim-kort tillbaka.
Det enda jobbet som återstår är att lägga in alla nummer jag fått xD

/ Lina

Ska börja om.

Nej, nu ska jag se till att få tillbaka mina skills i skissning.
Så nu ska jag börja om skissa ^^
Puss på det.

/ Lina


Helvete.

Välkommen att hämta brevpostförskott
senast den 12 mars 2009

Hämta hos OKQ8 Skarphagsleden
Skarphagsleden
Avsändare: Tele2 Sverige AB

Belopp att betala: 95,00 SEK



Som sagt, idag kom mitt sim-kort.
Men jag har inga pengar till att hämta ut det.
Fan :(

/ Lina

Romme imorgon :)

Ja, imorgon blir det av till Romme med De Geergymnasiet och jag ser fram emot det. Jag har inte varit i Romme sen 8:an men nu ska det bli av igen. Fy fan vad kul. Hoppas jag kan stå på ett par skidor bara, men det tror jag. När jag var där i 7:an så hade jag ju inte åkt på typ 6 år eller något och det gick ju hur bra som helst. Så det ska nog gå bra :)

På förmiddagen ska jag åka med Azra och Jennie, sen senare på eftermiddagen ska jag åka med Freddie :D Ska bli kul att vi får göra en sådan aktivitet tillsammans fast att vi inte är tillsammans, dock vill jag ju mer än något att han och jag träffas på alla hjärtansdag, men tror inte att det tyvärr blir av.

Igår fick jag redan på att jag "flörtar" med Freddies barndomskompis.. ehh? Okej. Det hade jag ingen aning om innan förens han sa att han bodde i Ljunga. Ahja, det kanske blir något mellan han och mig, det är ju något man märker med tiden.

/ Lina

Saknaden

Saknar dina mjuka kysar emot mina läppar, saknar hur du rör på mig mjukt och försiktigt med dina händer, hur du sakta smeker min kropp. Saknar dina varma och tröstande kramar du gav mig varje gång vi sågs, hur dina ögon glänste av lycka när du såg mig. Hur du ivrrigt ville vara ensam med mig för att få visa hur mycket du älskade mig. Jag saknar den tiden då allt var en dröm mellan oss, du bad mig att skita i jobbet för att vara med mig, du skickade sms hela tiden och du ringde mig jämt. Varje gång jag loggade in på msn så fanns du där, väntande på att jag skulle logga in så du fick prata med mig. Jag saknar att få säga Jag älskar dig till dig. En saknad som gör det svårt för mig att gå vidare. Varje gång jag ser dig har jag svårt att stå rakt och att försöka att inte följa dig med blicken är ännu svårare. Jag vill bara ha det vi hade en sista gång, att få verkligen känna att du älskade mig, få höra det ifrån dig. Med din vackra underbara röst. Tro det eller ej, men jag är fortfarande hopplöst förälskad i dig och kommer alltid att älska dig sötnos. Du är allt för mig.

</3

/ Lina

Elevskyddsombud - utbildning del 1

Jaha, idag ska jag och Jennie ifrån klassen gå på någon utbildning eftersom vi är elevskyddsombud. Så jag missar Samhällskunskap, Matematik B och Kemi A idag :S Tack för den då!
Efter utbildningen är det historia prov. Hoppas att det går bra, kan allt utom imperalismen. Men det ska nog gå bra tror jag ^^ Nu ska jag jobba klart med min Samhäll som jag skulle gjort igår men inte orkade gör klart xD

/ Lina

I miss you.

Only since I left your arms, I can´t stop thinking about you. I have been thinking about you all the days go, whole the day today. It´s only you who is in my mind. I miss you really much. I can´t be without you a second before I miss you. <3

You know who you are <3

/ Lina

Tips på jobb?

Nu ska jag ta och söka jobb igen.
Hittar ju knappt några, och ifall man gör det så
är man för ung -.-
 
Har ni några tips?

/ Lina

Can´t do this more.

I´m the one who will always be hurt. I´m the one who will always be left alone. And one day I will disappear, and you will never know where, I´m. No matter how well you know me you will never be so smart that you figured out where I am.

It took me years to realize that I no longer recognize me. But what should I do? Perhaps this is what must be done. I know that both you and I will feel better for it. So let me disappear from this world and let me do what I feel is best. We both need it.

To repeatedly get hurt is not what I want anymore. I have accepted it for a while now, but now I can not take the shit you give me anymore. You promise a lot of things, but you never do as you promised me. You get my heart broken every day, it is the only you know about me - how you can hurt me and break my heart.

/ Lina


As mys hos Nanna.

Va på filmkväll hos Nanna, det blev mer som en myskväll tror jag. Vi kollade på film och åt en massa godis, lekte sanning och konka, kollade på ännu mera film och under filmerna va det massa mys :D
Jag låg bredvid Fumm (Christoffer) och myste, as mysig kille och rolig. Sen stack Toy och jag, Nanna och Flumm va kvar och kollade på film. Vi va typ as fluma och trötta. Fast jag och Flumm myste mer än att kolla på film.

Hade en asbra helg.
Tack <3

/ Lina


a girl

I see a girl, a girl like me. she is cheerful and happy.
and she laughs. her hair flutters in the wind and I wish
I could be in her clothes. she has the same laugh as me,
same bright green eyes. it is something that
makes so that we are like twins.

/ Lina

CicciKatt - Tävling.

Hejhej, jag är nu med i Ciccikatt´s tävling.



http://ciccikatt.blogg.se/category/ciccikatt-tavling.html

Och denna bild vill jag att hon ska göra;



/ Lina

I knew a girl.

I have for a long time knew a girl, a girl who is hurt and sad. 
Praying for her friends and happiness.
But still she get hurt again and again,
and she also be close to death several times.

This girl is very beautiful,
she has a lovely blond hair and
her eyes are bright green and her
body is very soft.

Now she praying to make right decision,
a decision who going to change her  whole life
and hopefully be happy.

/ Lina

Hasse åkte ut.

Det va otippat, men det va Hasse som åkte ut. Skit, ahja. det kommer bli spännande att se nästa vecka. Men som kommer att åka ut. Imorgon är det melodisfestivalen som har premiäroch jag åker till Nanna och har filmkväll :D

Ska bli skönt att slippa se melodifestivalen, det är ju tyvärr inte min stil med i det ändå :P

/ Lina

Let´s dance.

Kollat på Let´s dance med mormor, hunden och syrran :) Veckans teama var Samba, och jag tycker att Laila och Magnus var bäst. Vilka tycker du va bäst? Och vem vill du ska åka hem? Jag tror att det är Carl-Jan eller Kitty åker ut. Men George kan också ligga risigt till.

Imorgon blir det att åka till Nanna.
Saknar dig M. <3

/ Lina

Konstig morgon.

Om jag kunde så skulle jag berätta varför denna morgon är konstig. Men eftersom jag inte vågar det så gör jag inte det. Ni som vill veta kan ju alltid fråga på msn eller bdb, så KANSKE jag berättar. Vet inte hur jag mår nu efter det som hände i morse, det är så konstigt. Mår både as bra och sen mår jag värre än någonsin.

Idag blir det att beställa nytt simkort så att folk kan få tag i mig. Ska även spärra mobilen och kolla på en ny. Någon som har en ide på vilken man ska köpa. Vill ha en mobil som man kan lyssna på musik, har kamera och bluetooth. Om du vet en mobil som har det (helst en sony ericsson) så säg till mig :)

/ Lina

Sökt jobb.

Ja, då har man sökt jobb på Kolmården.
Hoppas jag får något iallafall.
Är osäker ifall jag fyllt i rätt och skit nu :/

/ Lina

I just want it.

You were all I had, Without you, there was no air to breathe,
Maybe this is why I can not breathe now. 

Without your closeness, I can´t breathe,
It hurts in the chest and I cry

I cry and ask you to come back,
You are a piece made in my life.

I just want it to be us.

/ Lina


That I live.

It is now that my life is
I have a moment here on earth
And my longing has brought me here
What I missed and what I have

It is still the way I chose
My confidence far beyond words
As has been shown a little bit
Of the sky, I never reached

I want to feel that I live
All the time I have
Should I live as I want
I want to feel that I live
Know that I am enough

/ Lina

Falling.

When the leaves fall off and left, we A small seed may die and become life
When the rain falls down doing my cheek You wipe away every tear in your attic

When I see your love on me Then, I feel life from you
When the rain falls down doing my cheek Then you know that I love

As the sky around the earth your words, And leads me on the road as I go
As the light from dusk makes me well As evidence you weak in my soul

/ Lina

Lägga ner eller fortsätta?

Märker att det inte är några som läser min blogg, så varför då ha kvar den?
Ifall det inte är någon som läser, vem skriver man då till/för?

/ Lina


Sh A.

Just nu finns inget värre än Sh A.
Jag orkar inte med detta mer,
orka att jämnföra en massa länder :S

/ Lina

I want to forget.

I could honestly say you've been on my mind
Since I woke up today, and today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
Is goodbye

I woke up this morning and played our song
And through my tears I sang along
I picked up the phone and then put it down
'Cause I know I'm

/ Lina

Why

why should it just be me who suffer?
I can not for once, to feel good and have fun?
every time you are on track as it happens
something that makes you fall again.

/ Lina

Somebody.

Somebody wants you
Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breath without you, it's lonely
Somebody hopes that one day you will see
That Somebody's Me

/ Lina

Min mobil blev stulen.

vid gymnastiken fick jag starksmärta i bröstet och andnings svårigheter. på väg till sjuksyter stannade jag vid mitt skåp för att ringa mamma, då jag vid något tillfälle la ifrån mig den och i min "förvirring" pga smärta och rädsla glömde den. efter 5 min upptäcker jag att den är borta och freddie springer upp och kollar om den va kvar. då den va borta. själv var jag tvungen att vara kvar hos sjuksyster.

Alltså, idag så blev min mobil stulen och jag har räknat ut att jag har råd att köpa en ny mobiltelefon i sommar igen :(
Saknar min mobil.
R.I.P

/ Lina


Skitmorgon från start.

vaknade upp med en massa jävla fucking sms. Asså, jag hatar att folk blir så sura när man har somnat inte kan smsa tillbaka. det är väll ingen ide att bli sur för det? har man somnat så har man, eller hur? Det är inget jag kan göra åt saken?
Iallafall, sen blev det bråk med syrran som vanligt, fan! Varje gång mamma stänger ytterdörren börjar hon -.-

Sen när jag skulle gå upp och fixa mig, och det. Hittar jag mitt favoritlinne trasigt i min garderob! Hade typ använt det två gånger eller något. Fan, får inte ha något i fred längre. Ahja, sen skulle jag sminka mig. Men då ramlar allt smink ihop det blev värsta gäggamoja av alltihop. Så sminket blev typ fuckat som fan!

Sen kommer håret? Finns det något att säga eller? nej det gör det inte. Jag hade satt upp håret i en knut för att få det lockigt, men sen när man ska fixa det så är det värre än affro. Eh? Okej? Så då blev det att ta en dusch klockan 07.10 och min buss går 07.17. Hinner man eller? NEJ. Så det betyder att bara för att man duschar så att man kan gå till skolan så missar man bussen. Ahja... Ringde mamma och va skit förbannad för att jag inte hade några kläder, mitt smink va trasigt och mitt hår va helt fucking förstört.

Mamma kom och hämtade mig, skjusade mig till skolan så att jag skulle komma i tid, bara att hon släpper av mig fel xD Så jag fick gå en bra bit. Men då ringer Alex :) Och pratade i telefon med honom tills jag kom till skolan igen. Mötte Freddie på sammagång, hälsade med att le till varandra.  Eftersom jag pratade i telefon xD

Ahja, nu ska jag ner till min sal och se på en tråkig film om Ryska revolutionen -.- suck alltså.

/ Lina

God Natt.

God Natt alla.
Hoppas att ni får en bra natt,
jag har tyvärr fått ta till med saker som jag hatar.
Så att jag ska kunna andas.

Så nu ska jag rengöra den,
dricka 2 liter vatten och sen försöka sova.

God Natt <3

/ Lina

Helevete!

Fan, nu har jag fått den där skiten igen. Det är något som gör så att jag får svårt att andras, jag får ont i bröstkorgen och vid hjärtat. Jag kipar efter luften för att kunna leva. Ser suddigt och är yr som fan, känner mig även illamående också. Vad fan är det som händer? Första tanken jag fick när jag fick detta första gången var att jag va gravid, men det är omöjligt. För jag har inte haft sex sen den 23:e och för det andra har jag haft mensen. Men vad är det då som gör att jag mår här dåligt?

Det går inflensa och magsjuka på skolan, men det här som jag har nu kan väll inte vara syntomer på inflensa eller magsjuka, eller? Det är bara på den senaste månaden som jag har börjat känna så här, vissa dagar kan jag til och med bara svimma, eller så viker sig ena knät. Asså, jag vill inte må så här, snart ska jag ju till Rommer och då  måste jag ju vara frisk. Inte fan kan jag bli sjuk nu!

Och ifall jag skulle bli sjuk till Romme ska jag fan följa med, ja, nu beslutar jag det. Ifall jag blir sjuk till Romme så åker jag fast att jag är sjuk. Jag tänker inte slösa bort 450 kronor på det. Inte bara för att jag mår dåligt. Isåfall måste det vara riktigt dåligt så jag blir inlagd, och inte tror jag att det är så farligt faktiskt.


/ Lina

I´m the one who ...

I´m the girl you all will forget when I´m gone,
I´m the one everyone going to remeber
"oh, you mean the meaningless kid".


I´m the one who only pretending
I´m the one who is the invisible
I´m the person who wants love
and I´m the one who needs love.

/ Lina


I don´t feel like you think.

Can´t you see that I really needs you?

That I don´t feel well?

You are the power so I can live a life.



You mabye see me happy and things like that,

but the truht is that I´m not happy,

I just pretend so I can se you happy,

so I can stop thinking on you, that you don´t feel well.

/ Lina


I´m inlove with you

I pretend to smile,

but in my heart I cry.

I´m cryingn just to see if you can see me.

I want you here to fix my heart,

so I can start live again.



It´s so empty without you,

and I don´t know what I´m going to do.

It´s now or never baby,

It´s now I need you,



I´m crying just for you,

cause my heart needs you and I need you.

I´m sorry, but I´m inlove with you.

/ Lina


Where were you.

Where were you when I cried
When I needed you to be here by my side
Now, I've found you've always lied
when you said "I want to, need a place to hide"

Where were you when I died
When my breakdown pushed me hight up to the sky
That's when real love replyed for a place to cry

I need you anyhow
All my sorrows will be soaring away
if you want me to stay

Consolation, now
Burning bridges lift, no more deep lonely cliffs
lies before me if you made up your mind and say you're mine

/ Lina

Night nighty.

Nu är det dags att ta och byta om till nattakläder och ta och sova.
Har en rolig och bra dag framför mig imorgon <3.

Först skola och sen ska jag träffa Nanna <3

/ Lina

Migrän.

Jaha, bara för att dagen har varit toppen - eller inte. Så ska dagen avsluta med migrän! Fy fan vad jag hatar det. Det gör så ont så jag vet inte vad. Som om någon stod och slåg mig med en hammare eller något. Och tabletterna funkar inte.

Ont i magen har jag också. Antagligen för att jag ätit lite idag. Måste komma igång med träningen snart också. På onsdag är det bip-test i skolan. Har glömt att träna, men men. Får hoppas att det går bra ändå. Tydligen ska vi göra 3 st denna termin, och förhoppningsvis kommer jag förbättras för varje gång.

Nu är det inte långt kvar till Romme :D Nästa vecka åker jag :D

/ Lina

CV - klart!

Jaha, nu har man då skrivit klart sitt andra CV. Det första jag skrev hittar jag inte. Så det blev att skriva om och jag är nöjd med det. Brukar inte bli nöjd om jag ska vara ärlig. Men så är det väll. Är trött på att bara sitta hemma på kvällar, helger och vill verkligen inte sitta hemma en hel sommar till. Så därför tog jag mig i ackt och skrev ett CV.

Eller, det var Nanna som fick mig att börja skriva. Hon kom med iden att vi skulle söka tillsammans, och varför inte? Så jag satte mig ner och tog lång tid på mig att skriva ett så bra CV som möjligt.

/ Lina

Planerad vecka till 110 %

Denna vecka är full planerad. Men ändå har jag känslan att jag inte har något att göra. Skit? Det jag vet som kommer hände denna vecka är att imorgon blir det att träffa Nanna gumman<3 och sen på onsdag och torsdag är det en ren pluggdag. Måste ta igen det jag missade förra veckan då jag totalt sket i att plugga och dyligt. Sen på fredag blir det att träffa Anton och sen lördag - söndag är det filmkväll hos bby Nanna<3.

Det ska bli så grymt kul att få umgås med vänner ingen, känns som om att jag la dem åt sidan när jag var tillsammans med Freddie, men nu är det f*n dags att börja umgås och starta ett helt nytt liv. Vilket känns toppen.

Nästa vecka blir det att åka till Romme, filmkväll med Anton, träffa Marre stumpan och träffa Robin :) och måndagen blir att råplugga till historia provet som jag ska ha nästa tisdag. Hoppas att det går bra den här gången och att jag klarar det. Detta är typ den enda gången då jag känner att jag känner till sakerna och hört det förut.

"Life is a stage, you feel bad you feel good.
But see life as a gift and make something fun of it."

/  Lina

Fan!

Ja, idag skulle jag som planerat träffa Martin.
Men nu är det så att Martin lillen har inte hört av sig till mig, vilket betyder att jag inte vet vart eller när vi ska synas. Så därför har jag bestämt mig för att ta en pluggdag och BARA sitta hemma och plugga. Kul? Nej inte det minsta.

Dagen börjar med att jag försover mig. Första gången i hela mitt liv jag försover mig till skolan. Så det blev att snabbt som fan att försöka hinna i tid till skolan. Och duktig som jag är så hinner jag till första lektionen. Yey! Och våran lärare hade gjort det lite mysigt och tänt ljus och satt på lugn musik. Det var inledningen till det nya vi skulle börja med; Sagor och Myter. Det va mysigt och jag fick slappna av efter att ha stressat till skolan som ett jävla djur.

Ahja, efter skolan så åkte jag hem och kollade vad jag hade hemma att jobba med. Och jag kommer börja med samhällskunskap för att sedan gå över till historia. och för att piffa upp det hela så tar jag och räknar 1 - 2 sidor i matte B också.

/ Lina

Ny egobild på mig

Bara för att uppdatera mig så ger jag er en ny
liten egobild på mig.



Från idag, innan jag gick till Filip.

/ Lina


Rolig dag :)

Idag har jag spenderat nästan hela dagen med Filip.
Först så var jag med Filip mellan 13 - 16, vi kollade på film.
Och det blev Ghostrider.
Sen gick jag hem, käkade och duschade.
Satte mig vid datorn ett tag och så.

Sen vid  ungefär halv sju så begav jag mig upp till Filip igen.
Han hade bett mig så snällt att komma och jag gjorde det :)
Kollade på film och denna gång blev det StepBrother.

Filmen går inte att förklara, utan man måste se den för att fatta xD
Tack för denna dag <3

/ Lina

Myskväll.

Nu sitter jag och äter glass och fixar mig.
För jag ska nämnligen upp till Filip igen.
Han bad mig snällt att komma upp
och då gör jag det ^^

På lördag blir det filmkväll hos Nanna bby <3

/ Lina

Film hos Fille

Idag var jag hos Filip mellan 13 - 16.
Hade det jätte mysigt och vi skulle se på film.
Han ville att jag skulle välja, jag bara, eh nej :P

Det vissade sig att de hade flera hundra filmer :O
Skit asså.
Ahja, det blev tillslut Gostrider.

Lutade mig tills hans axel och hade det mysigt.
Tills hans föräldrar kom :P

Då gick vi upp till hans rum och bara satt där tills jag skulle hem igen.
Tack för en trevlig och mysig kväll.
Detta måste vi snart göra om :D
Tack <3



En söt bild på sötoFille :D

/ Lina

Ser framemot vecka 6.

Ja, precis som det står i rubriken så ser
jag framemot nästa vecka.

Idag ska jag träffa Filip från min konfrimation,
på måndag ska jag träffa Martin
och på tisdag blir det att träffa Nanna bby <3.

I helgen kanske jag ska på filmkväll hos Nanna
och sova där blir det nog.
Ska bli kul och jag hoppas att det blir av :)

/ Lina

RSS 2.0