GYMNASIESLAGET - största engagemanget i Sverige

Idag hölls Gymnasieslaget i Norrköping mellan alla kommunala skolorna i Norrköping. Det var ett tufft och jämt spel mellan de fyra skolorna De Geer Gymansiet, Haga Gymnaiset, Ebersteinska Gymansiet och Kungsgårds Gymnasiet. Starkas i slutet var då dock Ebersteinska. Men enligt mig och många andra så var de inga värdiga vinnare.

På Enkidos bilddagbok så beskrev han fusket på ett sätt som får alla att se ner på Ebersteinska. En del av texten Fast iaf Eber fuskade i finalmatchen för precis innan dom skulle gå ut i Time out var eber 4 stycken på plan mot 3 hagaspelare sen när time outen var slut och de skulle fortsätta spela så var eber helt plötsligt 6 stycken på planen. Emil från Haga var grymt duktig, och det var coolt att det blev en final man mot man, en jämn match i slutet, dock så var Ebersteinska starkast.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Dock så fuskade ju haga också rätt duktigt-.-' Deras jävla bollkalle som samlade ihop alla bollar så att de kastade 5 bollar samtidigt (dock lyckades ju Krille att undvika ALLA!) samt emil som vart träffad 5 ggr.. (hela Ebers klack som ögonvittnen)

2009-06-02 @ 19:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0