KONFIRMATIONSLÄGER - onsdag

Jag, Elin och Linda försov oss. Men det gjorde tydligen inte så mycket. Hade morgonbön utomhus denna morgon och senare så var vi i lektionssalen och pratade lite mer. Men idag var det om stress. Senare skulle vi utsätta någon i gruppen för stress, de ville först att jag skulle, men jag får inte stressa så det blev Ogge som gjorde det tillslut.

Dagen fortsatte och vi såg på Delfinshow, gick till aporna och till snöleoparderna. Lunchen idag blev den vanliga hedriga grillade korven. Men vi åt och var glada för att vi fick någon mat överhuvudtaget. Efter att alla hade fått i sig lite mat så gick hela gruppen till delfinariumet och kollade på delfinshowen. Enligt mig var det inte speciellt bra, men alla har sina åsikter. Efter delfinerna gick vi till aporna, både gorillor och chimpanserna. Konfirmanderna fick en uppgift som dem sen skulle redovisa.

När alla hade redovisat och vi hade kollat klart på aporna så fick alla konfirmander och ledare en varsin glass, i slutet så upptäckte Håkan att det blev en över, så den fick jag. Glassen var inte den dyra i sorten, men den är god. Nu kanske ni tänker att vi fick Pigilin, och det var det också vi fick. Liten, kall och god. Sen när alla hade ätit upp sin glass så fortsatte vi ner till snöleoparderna. Ett sånt underbart djur. Fina är dem också.

Vid snöleoparderna fick vi reda på att Kolmården och alla andra djurparker i världen sammarbetar för att få behålla dem. Just nu fanns det knappt några kvar sa Lovisa och att hon tycker att ALLA ska engagera sig mer i det. Efter denna lilla föreläsning om snöleoparden så gick vi tillbaka till kyrkan där vi hade en massa annat kul. Bland annat Påskvandring i kyrkan. Många tyckte det var otäckt men helt okej. Dagen slutade tidigare än de andra och alla var glada. En rolig och välbehövd dag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0