DAGEN - soft och tråkig

Idag sov man länge. Eller länge var det ju inte. Vaknade första gången vid sex, sen vid nio, senare vid tio och somnade om till halv ett. Då gick man upp, åt lite frukost. Sen så satte man sig vid datorn och kollade runt lite. Gick ut med hunden och senare till loppis där vi hittade en massa Gense Bernadotte saker. Vi betalade 40 kronor för 12 glödmuggar som var i silver. Det är sjukt.

Ahja, sen hem för att laga mat, men innan maten så hjälpte jag mormor med sin nya dator som hon köpte för en vecka sen ungefär. Lärde henne lite om Live Messanger och så. Hon blev helt chockad att man kunde cama med varandra och att man såg en visningsbild för personen som man chattade med. Efter att ha lärt henne det så började vi med maten. Och idag blev det ris och köttgryta. Mumsigt värre.

Efter en god middag blev det att skriva ett inlägg på bloggen, sen fort ut med hunden som hade ätit något dåligt så att han hade blivit jätte dålig i magen. Så det blev att gå ut med honom, och som tur va hade det slutat regna. Men det var skönt ute, så vi gick en lång promenad ute i Krokek skogen. Senare hem, äta glass och prata med Kim, och samtidigt skriva detta inlägg. Hoppas ni har haft en bra dag. SJälv har min varit soft, men samtidigt väldigt tråkig. För vissa stunder så har man inte haft något att göra. Ha en bra kväll.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0