Slapp dag

Idag började dagen med att ha Nationella prov i matte A, del ett. Det var as lätt, trodde att den stora uppgiften skulle vara svårare också, men den var faktiskt lättast på hela provet. Men dock så kändes det inte lika bra på A delen efter att ha snackat om vad svaren skulle bli. Men tror det gick väldigt bra ändå.

Efter att jag haft mitt nationellla prov så hade inte jag någon lektion förän tjugo i tolv då jag skulle sitta och snacka i tio min och sen slutade den lektionen. Det kändes bra att sitta och snacka, så jag tror att den delen kommer att gå bra på nationella, bara ifall man hamnar på rätt ämne då jag kan säga mitt så jag slipper att sitta och lyssna. Iallafall, efter att den lektionen slutat så gick jag upp till älskling och var med honom en stund.

Blev lite missförstånd och inget kul, jag började fundera på saker som jag inte borde och under tiden jag satt där så mådde jag sämre fysiskt också, tillslut hände något, vet inte vad. Men Filip sa att jag bara slocknade, så antar att jag svimmade eller något. Sen kom Patrik aka "Miss gay". När jag skulle gå så sa han något som jag inte minns, men jag lackade som tusan på det och det slutade med ett svullet blåslaget knä för min del.

RIngde Diana i klassen och frågade ifall hon kunde hjälpa mig att stödja, och det kunde hon. Tack så mycket gumman. Kom dock lite sent till min franska, men det var okej eftersom min kära franska lärare förstod varför. En väldigt soft dag i skolan idag, och jag kommer inte att ha någon engelska på en och en halv vecka. Känns as bra.



Kommentarer
Postat av: Maria

Det gick skit för mig på provet..

2009-05-14 @ 21:59:55
URL: http://killedbyporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0