Flickan jag känner.

Jag vet en flicka som har ett oerhört starkt hjärta och en stor vilja. Men även om hennes hjärta kan brista och viljan att fortsätta leva kan försvinna. Men hennes vilja brukar snabbt komma tillbaka för att denna flicka har vänner som är värda guld. Hon trir att hon blivit kär i en underbar kille, fast att hon egentligen borde undvika killar så vill hon inget annat än att det blir HON&HAN.

Hon kommer kämpa, utav hela sitt hjärta och vilja kommer hon kämpa för att få det hon verkligen vill ha. Och jag lovar att hon kommer inte ge upp förens hon lyckas. Hennes vilja är stark, precis som hennes hjärta. Hon har lyckas byggas upp sitt hjärta om och om igen. Det har blivit så helt som man kan tro att det är nytt. I flickans liv finns inget som kallas för "förlora". Utan när hon säger att hon har förlorat något menar hon mer på att hennes vilja och styrka har minskat och tappat hoppet på ett bra liv.

Flickan kommer att segra, precis som hon alltid har gjort. Hon kommer att finna den hon söker och hon kommer att få en vilja starkare än någonsin, ingen kommer kunna brista hennes hjärta en gång till. Oavsett hur lång tid det kommer att ta för henne att segra så kommer hon en vacker dag att göra det.

/ Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0