MÅNDAG - sista sommarlovsdagen

Nu har ännu en sommar gått och det enda jag har gjort under sommaren är att träffa Filip och jobba. Jag har endast haft en veckas sommarlov, men visst. Jag ahr blivit starkare som person och fysiskt, fått en bättre hälsa, plus att jag har tjänat ihop en massa pengar som jag kommer kunna köpa en systemkamera av. Så det känns bra.

Dock har jag ju inte kunnat göra något av det som jag sa till mig själv att jag skulle göra. Så som att sola och bada, vara med vänner från klassen. Inget av det blev av. Förutom att jobba så fick jag resa iväg ibland. Hann med Liseberg, som jag aldrig tidigare hade varit på, så det var kul att få vara där. Åkte till Ullared och shoppade. Senare i Juli så åkte jag och Filip till min morfar där vi cyklade dressin och åkte ut med deras båt. Och i början av Augusti åkte jag till Smultronstället med Filips familj.

Visst, allt sånt var roligt och inte planerat från början. Men jag saknar och ångrar att jag inte unnade mig själv lika mycket som jag hade hoppats på att få göra denna sommar. Imorgon börjar skolan igen, och det är inget jag ser ifram emot, eftersom mitt schema inte är världens bästa. Men det är bara 2 år av gymnasiet kvar, så det är bara att kämpa.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin blogg:)

2009-08-17 @ 21:21:24
URL: http://mmeliiie.blogg.se/
Postat av: sofie nilsson

fin blogg du har :)



titta gärna in hos mig också!



http://sofienilsson.devote.se

2009-08-18 @ 02:19:28
URL: http://sofienilsson.devote.se
Postat av: Anonym

Hej, intresserad utav atthänga nåt nytt på väggen? en kändis, eller varför inte en kompis?

Gå in på min blogg och titta på de bilder jag gjort hitintills. jag säljer bilder efter önskemål! och de som är upplagda på bloggen nu!



tack i förhand:)

Postat av: Marre bajs

Gymnasiet suger.. hoppas att skiten går snabbt? eller hur? <3

2009-08-20 @ 14:27:12
URL: http://killedbyporn.blogg.se/
Postat av: Alexandra - VADFANSKAJAGHETA

Hejsan:)



Ville bara tala om att jag e tillbaka med bloggen igen efter ett oplanerat sommaruppehåll och eftersom jag har dig på bloglovin så hoppas jag att du börjar kika in hos mej igen och ifall du kanske tagit bort mej eller så så får du gärna lägga till mig igen.

Hoppas du haft en superbra sommar.

kram:)

2009-08-24 @ 03:09:15
URL: http://vadfanskajagheta.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0