Sluta hakka på mig!

Asså, minst tre gånger varje vecka får jag höra att jag äter för lite. Men det gör jag fan inte. Man ska inte äta mer än vad man klarar av. Och jag äter fan så att jag klarar mig en hel dag. Och ifall jag blir hungrig så tar jag något att äta. Är det så jävla svårt att fatta att jag äter så mycket som min kropp klarar av?

Jag är trött på att höra "Lina, du måste äta mer!", "Du äter för lite, är du säker på att du är mätt?" osv. Vem fan vill höra det? Jag tror inte att ni skulle uppskatta att jag sa det till er. Då skulle ni säkert slänga ur er något i stil med "Du har inget att säga till om hur mycket jag äter.". Nehe, men varför ska ni lägga er i vad jag äter? Jag ska fan bli17 år, och inom ett år är jag 18 och då har ni inget att säga till om. Visa att ni är mogna att behandla era barn precis i den ålder de är!


Visst jag kanske har gått ner sjukt mycket i vikt. Men tror ni inte att jag försöker gå upp i vikt genom att träna eller? Inte fan ska jag gå upp i vikt geonom att äta mer. Jag trivs i min kropp och låt mig få sköta den. Den är inte eran. Så varför ens lägga er i?

Jag gör fan allt för att gå upp i vikt igen. Men våran sjuksyster på skolan har fan sagt att jag ligger bra till i förhållande till min längd. Men ifall ni tror att bara för att jag får problem med andning och hjärta för att jag gått ner i vikt har ni så himla fel! Ni vet ju att jag har problem och varför jag har det. Så varför ens säga en så dum jävla sak? Sköt erat istället för att hakka på att jag inte äter! Jag äter så att jag klarar mig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0