Renovering + kissnödig + vatten + upptaget = En bra kombination?

Vi håller på att renovera ena badrummet vi har. Och det är så att vi är sex personer i familjen som delar på en liten liten toalett på övervåningen. Och ibland kan det olyckligt viss vara så att flera personer behöver gå på toa samtidigt. Idag återigen har detta problem dyckt upp. det är så att jag är väldigt kissnödig, inte vet jag varför och så har jag precis svept i mig tre glas vatten för att jag måste dricka ett antal deceliter varje dag. Och så kom vi fram till problemet att två personer var kissnödiga samtidigt, eller jag hoppas att personen som är där inne bara är kissnödig och inget annat också... Iallafall, detta är INGEN bra kombination.

För nu blev det så att jag inte hann in först, fast att jag har toaletten precis vägg i vägg med mitt rum som jag just nu befinner mig i. Och nu när jag sitter här och skriver om att jag är väldigt kissnödig och att den enda lilla toalett våran familj just nu använder oss av är upptagen, kommer jag på vad jag och min kompis konstaterade i sommras. Vi kom fram till att det är fruktansvärt tråkigt att kissa. Vi vet inte varför, eller det vi då kom fram till var att vi tjejer bara sitter där på toastolen och inget gör. Det är faktiskt väldigt tråkigt att bara sitta där och glo. Medans killen står upp och liksom leker så att det blir ofräscht eftersom dem missar toastolen och så vidare.

Iallafall, så detta problem som jag hamnade i är ganska okej efter ett tag. För då slipper jag kissa. Det enda negativa är att jag blir ännu mera kissnödig och vill att personen på toaletten snart ska vara klar så att jag kan få lätta på trycket. För det är väldigt jobbigt att vara väldigt kissnödig. Och eftersom jag (vet inte varför jag gör det) dricker ännu mera vatten när jag är kissnödig som bara rinner rakt igenom mig så känner jag mig väldigt dum som sitter och dricker ännu mera fast att jag är jätte kissnödig och nyss har berättat att det är jobbigt att vara det.

Okej, nu får det räcka med min predikan. Nu spolade någon och jag hoppas det kom från våran toalett.. måste kika efter. Ha en bra kväll, nu ska jag gå på toa och sen sova lungt i min säng.


Kommentarer
Postat av: Robert Pattinson Crew

denna blogg är ingen privatblogg och då kan inte privatfrågor ställas.

2009-04-09 @ 00:31:14
URL: http://robertpattinson.blogg.se/
Postat av: Marre

Hahahhahaha xD

2009-04-11 @ 16:37:36
URL: http://killedbyporn.blogg.se/
Postat av: Robin

Hehe det var vår diskussion va?

2009-04-11 @ 16:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0